chill-out Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 Παω αυριο μια βολτα στουρναρη...και ισως μια απο checkmate.Ξερω περιπου τι και που θα παω να κοιταξω .....αλλα σιγουρα θα με βοηθουσαν αρκετα διαφορες γνωμες.ΠΧΠοιο ψυγειο,Block,Pump........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Τι θες ετοιμο ή να το φτιαξεις μονος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Μονος παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Για αντλια παντως προτεινεται η eheim 1250. Περιπου 70 απο Multirama.Εξαρταται βεβαιως απο το τι απαιτησεις εχεις, αν θες κατι φθηνο παρε καμια Hydor L20/30.Για ψυγειο ειτε transit ή asetek ή απο multirama το μεγαλο.Block υπαρχουν πολλες επιλογες αναλογως των που διαθετεις και την υπομονη σου.Προτεινομενα(κατα σειρα ): eleven/silverprop/dangerden Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Μια ερωτηση...αν το ψυγειο ειναι σαν αυτα που εχουν οι μηχανες,αυτα με την ταπα απο επανω....πειραζει ??...η πρεπει να ειναι κλειστου κυκλωματος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Των μηχανών τα ψυγεία είνα αλουμινίου... Προτίμισε απο ψηγείο καλοριφέρ αυτοκινήτου που είναι χάλκινο και κατα προτίμηση κυψελοτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Παει ...ψωνισα και γω.........αφου δεν μου λετε....Πηρα οτι βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Τι δεν σου λέμε! Εγώ μόλις είδα το thread απάντισα... Τι πήρες/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 15, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 ψυγειο silverstorm120 block silverprop cyclone sxt pump eheim1250 Το tank θα το φιαξω μονος....αν μου βγει καλο στο σχεδιο και φτηνο θα φιαξω 2-3 μηπως θελει και κανενας αλλος. μη ρωτησεις γιατι οχι 11....αυτο ηθελα απο αρχη....εστειλα mail δεν πηρα απαντηση.....μπορει ο ανθρωπος να εχει δουλεια... ....δεν ξερω παντως δεν πηρα απαντηση..... Τεσπα αυτα νομιζω οτι ειναι αρκετα καλα....ετσι και αλλοιως δεν προκειτε να το λιωσω το μηχανημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από chill-out [Σήμερα, στις 18:34] ψυγειο silverstorm120 block silverprop cyclone sxt pump eheim1250 Το tank θα το φιαξω μονος....αν μου βγει καλο στο σχεδιο και φτηνο θα φιαξω 2-3 μηπως θελει και κανενας αλλος. Μια χαρα ειναι μεγειες . :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιανουάριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Στο πανάθλιο Multirama πήγα σήμερα να ζητήσω την Eheim 1250 - ΠΑΝΙΚΟΣ στο μαγαζί....ό ένας ρωτούσε τον άλλον τι στο καλό είναι η "αντλία". Τελικά βρέθηκε ένας κακομοίρης στην αποθήκη που μου εξήγησε ότι θα έρθει την τρίτη. Έλεος όμως να μήν έχουν κομμάτια στη Στουρνάρη. Εντάξει δε λέω καλές οι κινήσεις του Multirama, κάνε όμως και ένα training στους πανάθλιους υπαλλήλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 15, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Α δικη σου ηταν η 2η ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004Εντάξει δε λέω καλές οι κινήσεις του Multirama, κάνε όμως και ένα training στους πανάθλιους υπαλλήλους. Και οι υπάλιλοι από τα φηλάδια μαθένουν τι καινούριο θα έρθει!!! Αρχική απάντηση από chill-out ψυγειο silverstorm120 block silverprop cyclone sxt pump eheim1250 Μια Χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrishac1 Φεβρουάριος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 επειδη τυχαινει να δουλευω στην στουρναρη στα multirama οχι και παναθλιοι ρε φιλαρακι ρωτησες λαθος ανθρωπο μαλλον ζητα καποιο τεχνικο απο το service Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από chill-out ψυγειο silverstorm120 block silverprop cyclone sxt pump eheim1250 Το tank θα το φιαξω μονος....αν μου βγει καλο στο σχεδιο και φτηνο θα φιαξω 2-3 μηπως θελει και κανενας αλλος. μη ρωτησεις γιατι οχι 11....αυτο ηθελα απο αρχη....εστειλα mail δεν πηρα απαντηση.....μπορει ο ανθρωπος να εχει δουλεια... ....δεν ξερω παντως δεν πηρα απαντηση..... Τεσπα αυτα νομιζω οτι ειναι αρκετα καλα....ετσι και αλλοιως δεν προκειτε να το λιωσω το μηχανημα. Πόσο σου πήγε το όλο κουστούμι?Από απόδοση είναι οκ? Σε σχέση με έτοιμα Kits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από chrishac1 επειδη τυχαινει να δουλευω στην στουρναρη στα multirama οχι και παναθλιοι ρε φιλαρακι ρωτησες λαθος ανθρωπο μαλλον ζητα καποιο τεχνικο απο το service sorry αλλά υπάρχουν και πωλητές που δεν έχουν ιδέα.μου είχαν πει για τροφοδοτικό με 4 ανεμιστήρες...καλό να μη γενικεύουμε, αλλά σας παίρνει όλους η μπάλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 23, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 300 + πηγε.Αλλα αντλια πηρα την 1250 με την προυποθεση να βαλω block και στην vga και να βαλω 2ο ψυγειο αν χρειαστει.Θερμοκρασια 35 max-load.350 ...θα φτασει με το μπλοκ της vga.Αθορυβα ολα ....επιτελους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Μάρτιος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [24-02-2005 00:08] sorry αλλά υπάρχουν και πωλητές που δεν έχουν ιδέα.μου είχαν πει για τροφοδοτικό με 4 ανεμιστήρες...καλό να μη γενικεύουμε, αλλά σας παίρνει όλους η μπάλα. Εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα τι πουλανεΤο γελιο μαλιστα ειναι οταν τους ζητας τεχνικα χαρακτηριστικακαι σου λενε @#$%$^&^*Φιλικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.