Jump to content

Taiwan?? Συμφέρει ή οχι???

tary2005

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα τσακάλια... ένα φιλαράκι μου θα φύγει taiwan για λίγες μέρες και μου είπε πως τα πράγματα θα είναι πάρα πολυ φθηνά εκεί.. Αυτο που θέλω αυτην την εποχή είναι μια ψηφιακή φωτογραφική.. αλλα και γενικά και άλλα πράγματα.. Μήπως έχει ακούσει κανένας για τιμές που υπάρχουν εκεί?? εμένα μου είπαν πως είναι το 1/5 απο ότι εδώ δλδ αν ένα πραμα κανει 500 ευρώπουλα εδώ εκεί κάνει 100!!!!! ΕΙΝΑΙ δυνατον????? περιμένω απαντήσεις ευχαριστω πολύ....................

Νομίζω όμως πως δεν θα μπορεί να την περάσει απ'το τελωνείο. Βέβαια δεν ξέρω αν πει οτι είναι δικιά του(εκτός κουτιού κρεμασμένη στο λαιμό κλπ). Πάντως είναι πολλά ηλεκτρονικά φτηνά από Ασία πλευρά.

πχ από Ινδονησία μου είχαν φέρει κάτι μικρές καμερούλες χώρου αγορασμένες 3ευρώ η μία (με μετασχηματιστή) και 9 ευρώ οι ασύρματες. Ελλάδα βρήκα ακριβώς τις ίδιες 50-80ευρώ αντίστοιχα.

Να υπολογίζεις και ένα σεβαστό ποσό για εκτελωνισμό, όταν με το καλό έρθουν τα πράγματα...

αν την βγάλει λοιπόν απο το κουτι και την έχει σαν δικιά του τότε δεν υπάρχει προβλημα.. απλα αναρωτιέμαι πως γίνεται να είναι τόσο φθηνά τα πράγματα... κάποιο λάκο θα έχει η φάβα!!!!! τπτ μούφα πράγματα δεν πιστεύω να είναι αφού όλα εκεί κατασκευάζονται

Μαλλον δεν υπαρχουν πολλοι μεσαζοντες (ισως να μην υπαρχουν και καθολου) ουτε και τελωνεια και γιαυτο το κοστος ειναι τοσο μικρο.

προ 2 μηνών μου φέρανε ψηφιακή από hong kong αλλα η τιμή ήταν ακριβώς η ίδια με εδώ ελλάδα. στο γυρισμό δεν τους ψάξανε και έτσι δεν πλήρωσε κανεις τίποτα. εν προκειμενου "χεπακεταρε" την για να φαίνεται ότι την είχες από πριν???

Αχα δλδ hong hong ίδιες τιμές με εδώ..... δεν ξέρω τι να πώ.. πάντως πρέπει να ρωτήσω κάποιον που να έχει πάει εκεί ώστε να ξέρει τις τιμές... και εγώ νομίζω οτι οι τι μές θα είναι ίδιες.. αλλα αφου το ημερομίσθιο είναι 1 ευρώπουλο τότε η ψηφιακή θα κάνει το πολύ 100. Αν υπάρχει πάντως κάποιος ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ TAIWAN τότε ας βοηήσει να βρώ μια άκρη.. για να πώ τον φίλο μου να κατεβάσει ολόκληρο container όχο μόνο μία ψηφιακή..........

Κανονικά όμως όταν φεύγεις από εδώ, δεν πρέπει να δηλώσεις τι έχεις μαζί σου από κάμερες κτλ;; Έτσι ώστε άμα βρουνε κάτι που δεν έχεις δηλώσει να στο περάσουν τελωνείο. Δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη βέβαια.. Έτσι ξέρω όμως ότι ειναι θεωρητικά.

Κανονικά όμως όταν φεύγεις από εδώ, δεν πρέπει να δηλώσεις τι έχεις μαζί σου από κάμερες κτλ;; Έτσι ώστε άμα βρουνε κάτι που δεν έχεις δηλώσει να στο περάσουν τελωνείο. Δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη βέβαια.. Έτσι ξέρω όμως ότι ειναι θεωρητικά.

Οπως το ειπες θεωριτικα....

hong kong σε ηλεκτρονικά είναι πιο φτηνή από εδώ.......στανταρντ

γενικά υπολόγιζε τιμές λίγο πιο κάτω από τις αμερικάνικες......

Τελικά το φιλαράκι μου πήγε και μου είπε πως τα πράγματα είναι ίδια με εδώ μονο κανα 20 ευρω διαφορά.... δλδ την canon powershot S2 την αποχεραιτάω.......... Αν ξέρει κάποιος καμία ΚΑΛΗ ψηφιακή στην ελλάδα μέχρι 300 ευρώ ας Πει για να την πάρω τώρα επειδή θα φύγω διακοπές αλλα μέχρι 300 άλλα δεν έχει το πορτοφόλι τελείωσαν όλα.... περιμένω....

A 95 i ixus 50? και γενικά ρε c's πείτε και άλλες ιδεές...... πρέπει να παρω ώς αυριο γι'αυτο..... περιμένω απαντήσεις

απο μπαταρία όμως ρε c τι λέει? καίει πολύ? γιατι βλέπω ότι δεν έχει λιθίου και ότι επίσης παίρνει 4 μπαταρίες..... η οθόνη είναι flip-out? είναι μεγάλο πλεονέκτημα αυτο γι'αυτο και ρωτάω....

Η μπαταρία είναι ανάλογα με την χρήση.Δεν θεωρώ ότι καίει πολύ.Πάρε επαναφορτιζόμενες με ένα ταχυφορτιστή και θα είσαι οκ.Εγώ έχω πάρει ένα που φορτίζει σε 10 ώρες τις 2300mA που κρατάνε πάρα πολύ.Το flip out είναι πολύ βολικό και πρακτικό.Στην Α95, βγαίνει και γυρίζει είτε ανάποδα είτε υπό γωνία.

A95 all the way. Αψογη απο ολες τις πλευρες. Μπαταριες παρε μια τετραδα >2100mAh και θα εισαι jet.

οκ με πείσατε για καμια canon ixus 50? είναι ελαφριά εργονομική και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Α 95...... ααααα και κάτι άλλο η Canon A 520 είναι πιο καινούργια απο την canon Α95?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.