Jump to content

Ψοφησε το ups????

princess

Recommended Posts

Ρε παιδια οσο το σκεφτομαι πολλες αποριες εχωμε αυτο το κολοκυθι... Δεν υποτιθεται οτι πρεπει να δινει ρευμα στηδιακοπη; Αυτοαπλα εκλεινε... Διακοπτακι δεν εχει orthodox το μονο που ειδα ηταν οτι η ασφαλεια ηταν καπως χαλαρα βιδωμενη και γω την εσφιξα περισσοτερο... Με εχουν πιασει απιστευτα νευρα γιατι ηταν να αγορασω ενα απο το πλαισιο και τελευταια στιγμη μου εφεραν αυτο και επειδη ηταν 1200αρι κι αυτος που το εφερε δεν ειναι κι ασχετος το πηρα.... Τωρα τον περιμενω να του το φερω στο κεφαλι!

Εμάς να ρωτάς Βιβή μου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που θέλει να ξεφορτωθεί κάτι και στο πασάρει. :)

Εμάς να ρωτάς Βιβή μου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που θέλει να ξεφορτωθεί κάτι και στο πασάρει. :)

ο καθενας Στελλα ειναι το μοσχαρι το ξαδερφακι μου που ειναι ηλεκτρονικος και προφανως καποιος φιλαρακι του τον επιασε κωτσο!!!!! :070: Το θεμα ειναι οτι τωρα αναγκαστικα θα τον περιμενω να γυρισει, να το φτιαξει, να παθει ηλεκτροπληξια, να καψει το εργαστηριο του, σκασιλα μου τι θα κανει, αλλα εγω θελω ups που να δουλευει σωστα κι οχι να κανει τσαφ και να με σπαζοχολιαζει στην ηλικια μου!!!!!!!! Εγω καλα ειχα ρωτησει εδω ποσα watt εχω και ποσα va χρειαζομουν και ημουν ετοιμη να το παρω! Ουφ ξαναθυμωσα τωρα! :070: :070:

Εντάξει, μην αρπάζεσαι ... όλοι την έχουμε πατήσει λίγο-πολύ με κάποιες αγορές μας.

Ρε παιδια οσο το σκεφτομαι πολλες αποριες εχωμε αυτο το κολοκυθι... Δεν υποτιθεται οτι πρεπει να δινει ρευμα στηδιακοπη; Αυτοαπλα εκλεινε...

Όσο γι' αυτό... ναι, έπρεπε μόλις πέφτει το ρεύμα να γυρίζει στις μπαταρίες και να συνεχίζει την παροχή ρεύματος από αυτές. Αν δεν το έκανε, ήταν ελαττωματικό.

# Global Voltage Customization*

220V/230V/240V/110V/115V/120V
*Customize option. Contact Vmark for specifications and availability

Από το link που έδωσες είναι αυτό άρα λογικά θα έπρεπε να έχει. Συνήθως είναι είτε με κάποιο προστατευτικό ή όπως οι φώτο (αλλάζει θέση με το νύχι)...

post-172-1442174184,6089_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.