Jump to content

Πεθαινει το socket 478??

SLN

Recommended Posts

Ακουσα "απο εδω γυρω" οτι συντομα, η Ιντελ σκοπευει να σταματησει την παραγωγη επεξεργαστων σοκετ 478 (οι οποιοι ειχαν φτασει σε τιμες ακριβοτερες απο περσι και σιγουρα ακριβοτερες απο το 775). Απο μονο του βεβαια αυτο δεν λεει και πολλα...αλλα...........

Αν αυτο αληθευει, τοτε οταν γινει συμφωνα με την παγια τακτικη της δεν θα εξισωσει τις τιμες 5ΧΧ και 6ΧΧ σειρας???

Αρα λογικα η μειωση τιμων της μιας εταιριας δεν θα φερει απαντηση και απο την αλλη...????? :117:

Υ.Γ. Αν εχει ποσταρει κανας jimmy το "ΝΕΟ" πριν κανα χρονο δεν χρειαζεται να ποσταριστει το αναλογο λινκ.... :110: :110: :110:

Mod και δεν κάνεις search στα νέα? Ου ρε δίνεις και το κακό παράδειγμα.

Όσο για το 478 νομίζω είναι ψιλό dead εδώ και καιρό. Απλά όπως και με το socketA θα αργήσει να ανακοινωθεί και επίσημα.

Κάπου πήρε το μάτι μου στο Internet μειώσεις της σειράς 6ΧΧ.

Όσο για το 478 νομίζω είναι ψιλό dead εδώ και καιρό.

Οχι "παραγωγικα" ομως... celeron 478 (οπου μπορει να ηταν ιδια η τιμη για τα 2 σοκετ αλλα η πλατφορμα 865 στοιχιζε λιγοτερο απο την 915) συνεχιζαν να βγαινουν απο το εργοστασιο... H AS8 και οι λοιπες δεν απευθυνονται σε κοινο... celeron.

Το "σταματαω την παραγωγη" εχει δυνατες συνεπειες...

Μπορει οι μειωσεις τιμων της σειρας 6ΧΧ να ειναι συνδεδεμενες με το σταματημα του 478 :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.