Jump to content

Καινούρια κάρτα γραφικών

panos_G7

Recommended Posts

Ρε παιδια εσεις που εχετε ψαξει και πιο καλα μπορείτε να πειτε καμια γνωμη?

Για να πω την αληθεια θα κοιταζα και μονος μου μηπως βρω κατι αλλα επειδη δουλευω δεν εχω και πολυ χρονο.

Θελω να εχει τα παρακατω:

256mb μνημη

€200-300(<--το πολυ)

PCi-E,SLi

Και θα χρησιμοποιηθεί πιο πολυ για παιχνιδια

Ευχαριστώ

EDIT:

Α και να ειναι nVidia :026: :026: :026:

MSI 6800310e (SLI)

MSI 6600GT 180-200e

αν θες κατι πολύ δυνατο απο την αρχη βγαινεις λιγο off budget για την 6800 που εχει ομως 256(!?) μνημη..... αλλιως εξοικονομεις χρηματακια με μια 6600GT , πινεις τη μπυριτσα σου, εχεις τις πολυ καλες επιδοσεις σου, και παιρνεις λιγο αργοτερα αλλη μια 6600gt ....αν θες οπωσδηποτε 256 τωρα παρε την 6800 ή παλι για εξοικονόμηση χρηματων αυτην εδω XFX 6600GT 256mb Ειχε ακουστει πως οι 256 εκδοσεις της 6600gt ειναι πιο αργες αλλα τα benchmarks αλλα λενε! εγω εχω την msi 6600gt και ειμαι αρχοντας! :106:

ακριβως! παντως μια 6600gt μπορει να αποδωσει και σε 1280 αναλυση αρκει να απαρτιζεται απο καλα μηχανηματα και το υπολοιπο συστημα!σχετικα με την 256 mb 6600GT λεγαν πως ειναι πιο αργη αλλα αυτο δεν ισχυει...παντως και γενικα αν υποθεσουμε πως ενα παιχνιδι θελει 256 mb καρτα οπως το demo του F.E.A.R το οποιο με προειδοποιησε οταν πηγα να πειραξω τις ρυθμισεις, πως δεν εχω 256 mb στη καρτα,ενω ισως να τρεχε καλυτερα στην XFX με τα 256 δε πιστευω να φαινοντουσαν οι διαφορες... παντως μια 6600gt τωρα και αλλη μια αργοτερα αν υποθεσουμε πως απεδιδαν και οι 2 με 100% (κατι που δεν ισχυει με τους σημερινους sli drivers....w8 και θα βγουν και αλλοι!)θα ηταν καλυτεροι και απο μια 6800 ultra(τουλαχιστον οσον αφορα τα benchmarks, καθως για να εκμετελευτεις πληρως το SLI θα πρεπει να δουλευεις σε 1280 αναλυση με/ή μεγάλο επίπεδο ΑΑ/ΑF) καθως τωρα παροτι 2χ6600gt δεν αποδιδουν 100% βλεπουμε σκορακια στο 3dmark 05 οπως 7000( και 8ΧΧΧ) να αποτελει το ρεκορ) σκορ που ειναι απιαστα για μια stock ultra.....ειμαι πραγματικα πολυλογας οταν γραφω .... αν κανω λαθος σε κατι που πα φυσικα να επισημανθει αλλα θα γυρισω απο ενα break σε 3 μερες!Φίλε panos ελπιζω να σε βοηθησα και οχι να σε μπερδεψα!(....)σε οτι και να επιλεξεις αναμεσα σε αυτα που σου προτεινουμε να ξερεις πως εκανες την τυχη σου αρκει να εχεις μπολικη ram(1g+) ωστε να τις ξεζουμισεις!!!!

κατι που ειδα τωρα.. αν η καρτα προοριζεται για το συστημα τις υπογραφης ξεχασε τις γιατι απλα δε θα μπορεις να τις εκμεταλλευτεις! και εγω στο 2ο pc εχω μια 6800 nu (απλη) ΑΛΛΑ 512 DDR333 και ειμαι ελεος! ψαχνω μνημη :D

Νομιζω οτι γενικα υπαρχει μια παρεξηγηση με τις καρτουλες που ειναι φορτωμενες με 256 μνημες!Αυτο που εγινε με τις 6600GT αργησε αλλα πιστευω οτι αξιζει περισσοτερο!Θα αντεξει περισσοτερο στον χρονο και δουλευει καλυτερα με τα βαρια games!Απλως νομιζω οτι για να διατηρησουν το κοστος σε χαμηλα επιπεδα οι μνημες σε αυτες τις καρτες ειναι με περισσοτερα ns σε χρονο αποκρισης αντι για λιγοτερα οπως στις 128αρες!Εγω εχω μια Asus Extreme 6600GT 128 PCI-E και εχω ακομα μια θεση PCI-E στο gigabyte για το αδερφακι της οποτε αποφασισω οτι χρειαζεται ενισχυσεις,αν και νομιζω οτι δεν θα χρειαστει ποτε γιατι στην 1024*768 που δουλευω δεν μασαει μια!!!!!

με αλλη μια εισαι αρχοντας!!!(οπως και εγω)...μη γελιομαστε παιδια οταν ερθουν τα longhorn(δοξα το Θεο αργουν ακομα!) δε ξερω αν θα αρκουν καν οι 7800....οποτε αν τσιμπησουμε αλλη μια 6600gt ετσι και αλλιως μετα απο καιρο θα φυγουν για τις νέες γενιές που θα υποστηριζουν τα longhorn!για να λειτουργησουν ''σε normal mode'' τα longhorn πρεπει να εχεις οτι πιο extreme υπαρχει τωρα που τοτε θα ειναι πιο προσιτο!

καλα το συστηματακι μου για να παρει τα Longhorn επανω θα κανει πολυ καιρο κιας εχουν βγει.εγω παντως δουλευω με αναλυση 1280x1024.απ'οτι διαβασα καλυτερα θα ειναι να παρω δυο 6600gt παρα δυο 6800.

και κατα προτιμηση την δευτερη 6600 που μου συστησε ο φιλος Necro{Demon}γιατι δεν διαφερει και πολυ(σε χρηματα) με την 6600 με 128.

ΥΓ:ειπα μεγαλη βλακεια στο πρωτο μου ποστ γιατι μονο οι nvidia εχουν sli

ΥΓ2:Και κατι που μολις προσεξα ειναι οτι η XFX εχει μονο DVI και οχι D-sub

Εγω δεν εχω TFT

αν θελεις οντως να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οπως λεει και ο φιλος Greek παρε την 6800....αν θες να το ψαξεις ομως πραγματικα παρε 6600gt με προοπτικη SLI γιατι που θα παει?θα πεσει η τιμή τους! πχ 2χ6600 απλές ειναι καλυτερες απο μια 6800! εγω το υποστηριζω το sli! ξερω πως εχει προβληματα ομως αν μπορεις να το ψαξεις στο τελος εισαι αρχοντας ποσο μαλλον αν ψαξεις στο skroutz και για καλυτερες τιμες ! αλλα παντα μετραει το τροφοδοτικο η ram και η οθονη (native resolution 1280 τουλαχιστον)

αλλα ουτε ειναι και σιγουρο αν υπαρχουν crossfire συμβατες καρτες τωρα

Ειχα την εντυπωση οτι οι ΑΤΙ που κυκλοφορουν ειναι crossfire ready. Εννοειται οι pci-e και τα "καλα μοντελα". Λες να μας "την παιξουν" και να μην παιζει τελικα συμβατοτητα?

κατι πηρε το αυτι μου για X800 πως ειναι crossfire συμβατες! αλλα αυτο ακριβως:<< κατι πηρε το αυτι μου>> τπτ παραπανω....αλλα μονο και μονο οι X800 δεν είναι μεγαλη κλεψια???η nvidia που αφηνει 2χ6600 χωρις καν το sli bridge και επιτυχανει πανω απο το 150% επιδοσεων δεν ειναι τρομερο?δεν ειναι καλο που με 250e εχεις επιδοσεις 6800 και πανω , και μιλωντας φυσικα παντα για stock ταχυτητες?γιατι περα απο marketing tricks κτλ στο τελος μια καποια ωφελεια την εχουμε!

To crossfire ετοιμαζεται!Υποστηριζεται μονο απο mainboards με chipsets της ΑΤΙ,προς το παρον,νομιζω οτι ειναι μονο για Χ800 και πανω και δεν χρειαζεται οι δυο καρτες να ειναι της ιδιας εταιριας!!!!!Αυτο ειναι το καλυτερο!Αλλα...Nvidia RULES!!!

απο γνωστο με μαγαζι ......σου δινω links με skoutz.gr για την MSI και την 256 XFX(οποια και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις....παντως msi εχει αντιπροσωπο την Οκταβιτ και στη προτεινω κατι ακουσα για καλο rma :D )

MSI 6600GT

XFX 6600GT

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.