Jump to content

Ποια 6600GT?

superduke

Recommended Posts

Κοιτα και οι δυο καλες ειναι, θεμα ξεκλειδωματος Pipelines δεν παιζει οποτε...ξερωγω...asus επειδη δεν ξερω αν καλυπτει η ψυκτρα τις μνημες. (η gigabyte δεν καλυπτει δυστηχως...)

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις την 6600 gt της LeadTek E.E .Έχει 550 χρονισμό πυρήνα και 1120 μνήμης(ενώ οι άλλες 500 και 1000 αντίστοιχα) και επιπλέον τσιμπάς και δωράκι το Splinter Cell Chaos Theory. :023:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

για να μην ανοίγω νέο θέμα γράφω την ερώτησή μου εδώ...

...αν πάω στις προχωρημένες ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών μου, βλέπω την εξής ένδειξη (φωτό)...

...σημαίνει αυτο πως η ταχύτητα του διαύλου pci-express είναι x2 αντί x16;;

έχω τοποθετήσει την κάρτα γραφικών στο στην δεύτερη κάτω θύρα pci-e στην DFI...αν όντως έχω μειωμένη ταχύτητα διαύλου, πού οφείλεται αυτό; Μήπως πρέπει να πειράξω κάποιν βραχυκυκλωτήρα;;

post-135-1442174209,7247_thumb.jpg

για να μην ανοίγω νέο θέμα γράφω την ερώτησή μου εδώ...

...αν πάω στις προχωρημένες ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών μου, βλέπω την εξής ένδειξη (φωτό)...

...σημαίνει αυτο πως η ταχύτητα του διαύλου pci-express είναι x2 αντί x16;;

έχω τοποθετήσει την κάρτα γραφικών στο στην δεύτερη κάτω θύρα pci-e στην DFI...αν όντως έχω μειωμένη ταχύτητα διαύλου, πού οφείλεται αυτό; Μήπως πρέπει να πειράξω κάποιν βραχυκυκλωτήρα;;

Κοιτα λιγο το manual της mobo να δεις αν και η 2η pci-e υποστηριζει 16x γιατι βλεπω στη sig σου εχεις την ultra-d εκδοση της dfi.

Υποστηρίζει, αλλά ίσως θέλει κάποια διαφορετική διαρρύθμιση στα jumper...τ6ο εγχειρίδιο μου φάνηκε κάπως λειψό πάντως...δεν είχε όπως άλλα επεξηγήσεις για τις επιλογές στο βιος...όπου η DFI έχει άπειρες ρυθμίσεις, ειδικά για τους χρονισμούς μνήμης...

...κανονικά στο παραπάνω πεδίο θα έπρεπε να εμφανίζεται x16 αντί για x2;;

Υποστηρζει ΜΟΝΟ 8Χ εφόσον βάλεις τα jumper σε sli , βάλτα αν θες να την έχεις στην κάτω θύρα . Πολυ ελάχιστες επιδόσεις χάνεις απο 16Χ σε 8Χ , σε αντιθέση με το 2Χ που σέρνεται ...[για τρεξε έναν μαρκο] ...

Χ της ευκαιρίας ψηφίζω gigabyte 6600gt , Tην είχα... εκανε 600-1300 στοκ ψύξη , , , [benchs] και για κάθε μέρα 550-1250 βράχος . Τεμπσ χαμηλές επιδόσεις ψηλές , 2 games δώρο ,,

κατα τάλλα καλά.

']Υποστηρζει ΜΟΝΟ 8Χ εφόσον βάλεις τα jumper σε sli ' date=' βάλτα αν θες να την έχεις στην κάτω θύρα . Πολυ ελάχιστες επιδόσεις χάνεις απο 16Χ σε 8Χ , σε αντιθέση με το 2Χ που σέρνεται ...[για τρεξε έναν μαρκο'] ...

Λάθος θυμάμαι τότε...βασικά την έβαλα στην κάτω θύρα για λόγους ευκολιας και για να μην είναι κοντά στην κάρτα γραφικών...αν είναι θα την βάλω στην πα΄νω...

Λάθος θυμάμαι τότε...βασικά την έβαλα στην κάτω θύρα για λόγους ευκολιας και για να μην είναι κοντά στην κάρτα γραφικών...αν είναι θα την βάλω στην πα΄νω...

μάλλον στο chipset ήθελες να πεις , αλλά το ίδιο είναι :) [κατανοητό] .

Υπόψιν στο 8Χ ΔΕΝ χανεις ουσιαστικές επιδόσεις . Στις 6600gt αντε να χάνεις 100 μαρκους στο 05. Σε games δεν είδα διαφορά.

όχι το εννοούσα... :033: :102:

...κοντά στον επεξεργαστή ήθελα να πω...αλλά και για το τσιπσετ είναι άβολο...σκεφτόμουν να βάλω μια ψηλή παθητική ψύκτρα εκεί, αλλά η κάρτα γραφικών στην πανω θέση την καλύπτει...

θα δοκιμάσω να το βάλω στην πρώτη κι αν δω άνοδο σε θερμοκρασίες θα μπεί στην κάτω με ταχύτητα χ8...

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.