morius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2005 Γειά σε όλους,ψάχνομαι για εκτυπώτη,δεν με νοιάζει να είναι φωτογραφικός Έχω δει κάτι ΗΡ κάλους (έχω ακούσει από φίλους) αλλά και φθηνούςΕσείς τι προτείνετε,κάτι καλό και να είναι το πολύ 100ΠΡΟΣΟΧΗ σκέτο εκτυπωτή όχι πολυμηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 14, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Σόρρυ που το Thread δεν ειναι στην σωστή θέση αλλά δεν το πρόσεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ειμαι στεγνος φαν της HP..αλλα τα ρημαδια καινε πολυ...οποτε θα σου προτεινα εναν canon. Τωρα με τα χρηματα που διαθετεις μπορεις να παρεις εναν CANON PIXMA IP2000 ή και εναν HEWLETT PACKARD DESKJET 5740 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Και εγω Canon θα προτεινω. Καταρχας τα μελανια του ΗΡ καταληγουν να ειναι πιο ακριβα απο τον ιδιο τον εκτυπωτη σε μερικους μηνες,δευτερον εχουν μεγαλη σχετικα καταναλωση και τελος ενω ο ΗΡ παιρνει τη γνωστη τριχρωμη κεφαλη ο canon εχει ξεχωριστα δοχεια για το καθε χρωμα και ετσι αλλαζεις μονο αυτο που τελειωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 εγω εχω εναν hp deskjet 5652 και ειναι αρκετα καλος και γρηγορος βεβαια ειναι λιγο πιο ακριβος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Χθες, στις 23:13] Σόρρυ που το Thread δεν ειναι στην σωστή θέση αλλά δεν το πρόσεξα Διορθωθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 23:49] Ειμαι στεγνος φαν της HP..αλλα τα ρημαδια καινε πολυ...οποτε θα σου προτεινα εναν canon. Τωρα με τα χρηματα που διαθετεις μπορεις να παρεις εναν CANON PIXMA IP2000 ή και εναν HEWLETT PACKARD DESKJET 5740 O HP που μου πρότεινες Blade-pan λέει πολλά,είναι καλός με βάση αυτά που λέει το πλαίσιο και πολύ εμφανίσημος Δεν είδα καλά αλλά μήπως έχει και card reader????? :OT: Τhanks PGM:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Δεν νομιζω να εχει card reader...κατα τα αλλα και γρηγορος ειναι και σχετικα οικονομικος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 15, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Μήπως ξέρετε που κυμένονται τα μελάνια αυτού του εκτυπωτή και γενικά αυτής της μάρκας????? Γιατί αν πάνε στα 70 και 80 δεν συμφέρει με τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Τα μελανια κανουν γυρω στα 30...Απλα του canon ειναι πολυ πιο οικονιμικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 15, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Για τον HEWLETT PACKARD PHOTOSMART 7260 τι λέτε?????Δείτε τον εδώ Φαίνετε καλός αλλά λίγο αργός!!!!!Έχει και card reader!!!!! Τον έχει κανείς από εδώ μέσα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 15, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 00:48] Τα μελανια κανουν γυρω στα 30...Απλα του canon ειναι πολυ πιο οικονιμικα... Εντάξει μωρέ σιγά!!!!!Στον HP 7260 που λέω πιο πάνω και τα δυο μελάνια(έγχρωμο και μαύρο) πάει στα 49,00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.