Jump to content

Αγορά printer

Recommended Posts

Γειά σε όλους,ψάχνομαι για εκτυπώτη,δεν με νοιάζει να είναι φωτογραφικός

Έχω δει κάτι ΗΡ κάλους (έχω ακούσει από φίλους) αλλά και φθηνούς

Εσείς τι προτείνετε,κάτι καλό και να είναι το πολύ 100

ΠΡΟΣΟΧΗ σκέτο εκτυπωτή όχι πολυμηχάνημα

Ειμαι στεγνος φαν της HP..αλλα τα ρημαδια καινε πολυ...οποτε θα σου προτεινα εναν canon.

Τωρα με τα χρηματα που διαθετεις μπορεις να παρεις εναν CANON PIXMA IP2000 ή και εναν HEWLETT PACKARD DESKJET 5740 :)

Και εγω Canon θα προτεινω. Καταρχας τα μελανια του ΗΡ καταληγουν να ειναι πιο ακριβα απο τον ιδιο τον εκτυπωτη σε μερικους μηνες,δευτερον εχουν μεγαλη σχετικα καταναλωση και τελος ενω ο ΗΡ παιρνει τη γνωστη τριχρωμη κεφαλη ο canon εχει ξεχωριστα δοχεια για το καθε χρωμα και ετσι αλλαζεις μονο αυτο που τελειωνει.

Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 23:49]

Ειμαι στεγνος φαν της HP..αλλα τα ρημαδια καινε πολυ...οποτε θα σου προτεινα εναν canon.

Τωρα με τα χρηματα που διαθετεις μπορεις να παρεις εναν CANON PIXMA IP2000 ή και εναν HEWLETT PACKARD DESKJET 5740 :)

O HP που μου πρότεινες Blade-pan λέει πολλά,είναι καλός με βάση αυτά που λέει το πλαίσιο και πολύ εμφανίσημος:hmm:

Δεν είδα καλά αλλά μήπως έχει και card reader?????

:OT: Τhanks PGM:OT:

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 00:48]

Τα μελανια κανουν γυρω στα 30...

Απλα του canon ειναι πολυ πιο οικονιμικα...

Εντάξει μωρέ σιγά!!!!!

Στον HP 7260 που λέω πιο πάνω και τα δυο μελάνια(έγχρωμο και μαύρο) πάει στα 49,00

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.