nickthegreek1442169120 Αύγουστος 12, 2005 Author #21 Αύγουστος 12, 2005 Για Θεσσαλονικη δεν εχω ιδεα που μπορεις να το βρεις.Σχετικα με το ανοιγμα τους, εχω την εντυπωση οτι ανοιγει και απο τις 2 πλευρες, αρα μην μπερδευεσαι.Ριξε μια ματια εδω να δεις πως εχουν σεταρει ενα συστημα μεσα στο V2000Όταν λέω για το άνοιγμα εννοώ τη μεριά που μπαίνει ας πούμε το παράθυρο ώστε να φαίνονται αυτά που έχεις μέσα...Ενώ στα άλλα κουτιά το παράθυρο μπαίνει αριστερά στο λιαν λι μπαίνει δεξιά. Επίσης τόσο λόγια για το κουτί όμως έχει μόνο δύο 12άρηδες ανεμιστήρες σε σύγκριση με πιο "απλά" κουτιά που έχουν περισσότερους. Μήπως παίζει τίποτα άλλο?
emnezia Αύγουστος 12, 2005 #22 Αύγουστος 12, 2005 Φίλε μου έχω το PC-70 (full tower - προηγούμενο μοντέλο) και δεν το έχω μετανιώσει ούτε για πλάκα.Καταρχήν είναι ΌΛΟ αλλουμινένιο (ΚΑΙ τα μέταλλα στο εσωτερικό - σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα άλλα τα αλλουμινένια κουτιά της αγοράς).Τα κουτιά είναι πολύ τακτοποιημένα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Θα βάλεις μέσα τη μητρική, θα την κοιτάς και θα νομίζεις πως έχεις βάλει μέσα mini-atx motherboard.Αυτό συνεπάγεται πως όλο το κουτί θα δουλεύει σαν ψύκτρα (μέχρι ένα σημείο βέβαια! :098: ).Είπα πως είναι τεράστιο;Μόνο σκέψου πως στο δικό μου έχω (εκτός του Η/Υ) 2 υδροψύξεις (2χψυγεία/αντλίες/τανκ/σωλήνες) και ακόμα χωράω να βάλω το κεφάλι μου και να δω κάτω πχ απ'τα dvd-drives.Αν έχεις τα λεφτά ούτε να το σκέφτεσαι!Προφανώς έχουν 2χ12 ανεμιστήρες διότι δεν μπουκώνει το εσωτερικό με τίποτα.Απ'τα δύο κουτιά που δείχνεις παραπάνω, το πρώτο είναι ηχομονωμένο οπότε δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τι θερμοκρασίες θα σου βγάζει σε fanless σύστημα.(βέβαια μπορείς να βάλεις ένα μικρό ανεμιστήρα να κτυπά την κάρτα).Το 2ο το έχει ο breaveheart να δεν κάνω λάθος. (τον γνώρισα μια μέρα στο eshop απ'το κουτί του! :042: )
dipsa Αύγουστος 12, 2005 #23 Αύγουστος 12, 2005 Εγώ τα έσκασα και πήρα το V1000 σε ασημί..(δεν λερώνει, πάει με την οθόνη μου)Όμως δεν το μετάνοιωσα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο αισθητικά, όσο και ποιοτικά.Είναι όντως χλιδάτο... Βαράς παλαμάκια μέσα και δεν υπάρχει περίπτωση να γρατζουνιστείς.. όλο το αλουμίνιο καλογυαλισμένο στην εντέλεια...Είναι λίγο 'ανάποδο΄βέβαια.. Tο τροφοδοτικό και οι 6 (συνολικά) δίσκοι (που βιδώνονται με 'σινεμπλόκ΄για αποφυγή κραδασμών) μπαίνουν κάτω, αλλά έχουν δικό τους κανάλι απαγωγής αέρα..Άν υπάρχουν τα χρήματα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Δύσκολα θα το αλλάξεις αυτό το κουτί..!
sigeris Αύγουστος 12, 2005 #24 Αύγουστος 12, 2005 Εγώ τα έσκασα και πήρα το V2000 σε ασημί..(δεν λερώνει, πάει με την οθόνη μου)Όμως δεν το μετάνοιωσα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο αισθητικά, όσο και ποιοτικά.Είναι όντως χλιδάτο... Βαράς παλαμάκια μέσα και δεν υπάρχει περίπτωση να γρατζουνιστείς.. όλο το αλουμίνιο καλογυαλισμένο στην εντέλεια...Είναι λίγο 'ανάποδο΄βέβαια.. Tο τροφοδοτικό και οι 6 (συνολικά) δίσκοι μπαίνουν κάτω, αλλά έχουν δικό τους κανάλι απαγωγής αέρα..Άν υπάρχουν τα χρήματα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Δύσκολα θα το αλλάξεις αυτό το κουτί..!πόσο το πήρες τελικά?
dipsa Αύγουστος 12, 2005 #25 Αύγουστος 12, 2005 Sorry, το V 1000 πήρα.... 230 euros από Hacshop....Σε φθηνότερο προτείνω Antec P 160
sa1901 Αύγουστος 12, 2005 #26 Αύγουστος 12, 2005 Έχω το Antec P160. Πολύ καλό κουτάκι. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι ενώ είναι από αλουμίνιο, η πρόσοψη είναι πλαστική. Επίσης έρχεται με έναν μόνο ανεμιστήρα και πρέπει να αγοράσεις extra έναν για μπροστά.Τελευταία πρόσεξα το COOLERMASTER PAC-T01 PRAETORIAN και μου έκανε καλή εντύπωση.
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 12, 2005 Author #27 Αύγουστος 12, 2005 Tι γίνεται με το resert button στα Λιαν λι? Από ότι ξέρω δεν έχουν...
PAVLOF Αύγουστος 14, 2005 #29 Αύγουστος 14, 2005 Αν και εχω ηδη εκφρασει την αποψη και τις αποριες μου για το κουτι της Lian Li v2000 σου τονιζω δυο πραματα οσο αφορα την θερμοκρασια.Αν το κουτι το τοποθετησεις σε ανοιχτο χωρο ενδεχομενως να μην εχεις κανενα προβλημα στις θερμοκρασιες σου.Εγω ειχα /μιας και τοποθετηθηκε σε επιπλο μεσα/.....και ο λογος ειναι οτι δεν επαρκει ο ανεμιστηρας στο υψος του επεξεργαστη /που βγαζει εξω /με αποτελεσμα ολος ο θερμος αερας να εγκλωβιζεται ψηλα στην οροφη του κουτιου και να ανεβαζει τη θερμοκρασια του συστηματος .Αυτο το επιβαρυναν και οι ουκ ολιγες καρτες που εχω στο συστημα/tv-επεξεργασια video-dv/.Η λυση που εδωσα ειναι ενας μπροστινος ανεμιστηρας στις θυρες 5,25 να φερνει μεσα κρυο αερα μιας και δεν ηθελα να ανοιξω τρυπες επανω...300Ε ειναι αυτα.Βεβαια στην νεα εκδοση του κουτιου προσθεσανε και εναν επιπλεον ανεμιστηρα στο επανω μερος για αυτον ακριβως το λογο δεν ξερω ομως αν η θεση που τον βαλανε καλυπτει ακριβως αυτο που εγω διαπιστωσα.Επισης η τοποθετηση του τροφοδοτικου στο κατω μερος του κουτιου αν και στην αρχη μου φανηκε χρησιμη τωρα βλεπω οτι αχρηστευει στην ουσια τον δευτερο ανεμιστηρα του τροφοδοτικου μου που πλεον δεν εχει λογο υπαρξης και σκεφτομαι σοβαρα την περιπτωση να αναστρεψω την θεση του και κανοντας μια τρυπα στο ενδιαμεσω μερος κατω απο τον επεξεργαστη να τον βαλω και αυτον να τραβαει αερα απο το επανω μερος.Τελος πιστευω οτι μαλλον κοστιζει πολλα για αυτα που προσφερει...
KTM Αύγουστος 14, 2005 #30 Αύγουστος 14, 2005 Εγω παντως και για το δευτερο pc, stacker θα παρω οπως και στο πρωτο.
Braveheart1980 Αύγουστος 14, 2005 #31 Αύγουστος 14, 2005 Αρα Lian Li all the way!!!Οχι απλα μου κανει κλικ αλλα μου βγαζει και τα ματια. Ρωτα και τον Breaveheart1980 που του το προτεινα κι εχει να το λεει οτι εκανε αριστη επιλογη για το γουστο του τελικα. Nα'μαι και εγω! Λοιπον ταλαιπωρηθηκα με κατι αλλα κουτια που ηταν απλα κουτια Μεχρι που ο Τακης μου ειπε για το Lian Li , τα εσκασα και πηρα ενα απιστευτο ΚΟΥΤΙ !! Κορυφαια αισθηση , παντα κρυο , αψογο φινιρισμα κτλ κτλ Αναρωτιεμαι με τι κουτια την εβγαζα τοσα χρονια....... Αν τα διαθετεις , και εχεις ορεξη να διαθεσεις και αρκετα ευρα ΚΑΙ για το εσωτερικο του χωστα ασυζητητι! Δε θα το μετανοιωσεις! ΥΓ Reset δεν εχει το V1000
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 19, 2005 Author #32 Αύγουστος 19, 2005 Βεβαια στην νεα εκδοση του κουτιου προσθεσανε και εναν επιπλεον ανεμιστηρα στο επανω μερος για αυτον ακριβως το λογο δεν ξερω ομως αν η θεση που τον βαλανε καλυπτει ακριβως αυτο που εγω διαπιστωσα. Όταν λες νέα έκδοση μπορείς να μου πεις ποια εννοείς? Έψαξα και δεν βρήκα τίποτα. Κάνα link θα με βοηθούσε... Και το 2000 δεν έχει τελικά reset button. Τί γίνεται τότε?
PAVLOF Αύγουστος 19, 2005 #33 Αύγουστος 19, 2005 Όταν λες νέα έκδοση μπορείς να μου πεις ποια εννοείς? Έψαξα και δεν βρήκα τίποτα. Κάνα link θα με βοηθούσε... Και το 2000 δεν έχει τελικά reset button. Τί γίνεται τότε? ` Νεα εκδοση ειναι αυτη που εχει τι site της H.A.C και η διαφορα του ειναι σε εκεινο το καπακι επανω που κρυβει ενα επιπλεον ανεμιστηρα.Οσο αφορα το reset button μην χαλιεσαι πολυ γιατι σε περιπτωση που κολησει το μηχανημα κρατας 4 δευτερολεπτα το power button και εχεις την απολυτη επανεκινηση.\
vgiozo Αύγουστος 19, 2005 #35 Αύγουστος 19, 2005 Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Akasa Eclipse 62 και το ANTEC TX-1050B-EChttp://www.e-shop.gr/search_per.phtml?offset=50&title=&category=%CA%CF%D5%D4%C9%C1%20-%20CASES&category2=&developer=&sp1=&sp2=Το Αντεκ μάλιστα στη τιμή των 150 ευρώ περιλαμβάνει και 500W Smartpower τροφοδοτικόΜου κάνει πολύ εντύπωση πως κουτιά σαν το Stacker είναι τόσο δημοφιλη προσφέροντας τόσες θέσεις 5'25 και μονο 4χ3'25 για τους δίσκους...μπορείς να βάλεις προσαρμογείς 5'25 βέβαια...παρόλαυτά εμένα μου φαίνεται κουτί που κάνει γι αυτούς που έχουν υδρόψυξη, διαφορετικά τόσος χώρος γίνεται απλω΄ς άκομψος α-χρηστικός και αντιαισθητικός...τα φανταχτερά κουτιά όπως ο "καρχαρίας" μου φαίνονται κάπως αστεία ομολογώ, αλλά μάλλον είμαι κάπως συντηρητικού γούστου...Τα Lian Li πάντως με την κομψή γραμμή τους μου αρέσουν πολυ, αλλά είναι πανάκριβα τα άτιμα...
JimmyFox Αύγουστος 19, 2005 #37 Αύγουστος 19, 2005 Κι εγώ είμαι του συντηρητικού. Πχ το HEC-6919 είναι ένα από τα αγαπημένα μου κουτιά. Λιτή κομψή γραμμή και άνετοι χώροι.Τώρα το chieftec που έχω είναι "έξυπνο" κουτί. Η διάταξη των δίσκων μεγαλώνει τον εσωτερικό χώρο.Γενικά ποσά όπως €150 που φαίνονται υπερβολικά για ένα κομμάτι σίδερο με πλαστικό. Έστω και αλουμίνιο. Επαγγελματικά βρίσκομαι στον χώρο του αλουμινίου και το κόστος του σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις υψηλότερς τιμές. Την ιδέα πληρώνεις μόνο και την ψευδαίσθηση οτι το σύστημα έχει καλλύτερη απαγωγή θερμότητας. Μόνο το χαμηλότερο βάρος είναι το ουσιαστικό κέρδος.
vgiozo Αύγουστος 19, 2005 #38 Αύγουστος 19, 2005 Έχω μια ερώτηση σχετικά με τα εξής κουτιά του Πλαισίου...πώς και το δεύτερο είναι πιο ακριβό απ' το πρώτο, αφού υστερεί σε χαρακτηριστικά;;http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=15&Catalog_Id=1Λαθάκι μάλλον, ε;;CHIEFTEC FULL ATX LBX-03B Black-Silver = 77.90Τύπος ATX, Micro ATXΤροφοδοτικό Δεν περιλαμβάνεταιΘέσεις 5.25'' 4Θέσεις 3.5'' 8Θέσεις Ανεμιστήρων 1x 120 mm, 5x 90 mmΔιαστάσεις 54 x 20.5 x 52.2 cmΠρόσθετες θύρες 2x USB, 1x Firewire, 1x AudioCHIEFTEC FULL ATX CX-03 Black = 90ευρώΤύπος ATX, Micro ATXΤροφοδοτικό Δεν περιλαμβάνεταιΘέσεις 5.25'' 4Θέσεις 3.5'' 4Θέσεις Ανεμιστήρων 1x 120 mm, 3x 90 mmΔιαστάσεις 47 x 20.5 x 52.4 cmΠρόσθετες θύρες 2x USB, 1x Firewire, 1x AudioΑν έλειπε το πορτάκι, θα ήταν απ'τα αγαπημένα μου...κι εμένα μ' αρέσει πολύ το Hec 6919...λιτό κι απέριττο και με 12άρηδες ανεμιστήρες με fan filter...καλή διακίνηση αέρα δλδ και ησυχία χωρίς να χρειάζεται να κατεφεύγει κανείς σε rheobus...
JimmyFox Αύγουστος 21, 2005 #39 Αύγουστος 21, 2005 Έχω μια ερώτηση σχετικά με τα εξής κουτιά του Πλαισίου...πώς και το δεύτερο είναι πιο ακριβό απ' το πρώτο, αφού υστερεί σε χαρακτηριστικά;;http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=15&Catalog_Id=1Λαθάκι μάλλον, ε;;CHIEFTEC FULL ATX LBX-03B Black-Silver = 77.90Τύπος ATX, Micro ATXΤροφοδοτικό Δεν περιλαμβάνεταιΘέσεις 5.25'' 4Θέσεις 3.5'' 8Θέσεις Ανεμιστήρων 1x 120 mm, 5x 90 mmΔιαστάσεις 54 x 20.5 x 52.2 cmΠρόσθετες θύρες 2x USB, 1x Firewire, 1x AudioCHIEFTEC FULL ATX CX-03 Black = 90ευρώΤύπος ATX, Micro ATXΤροφοδοτικό Δεν περιλαμβάνεταιΘέσεις 5.25'' 4Θέσεις 3.5'' 4Θέσεις Ανεμιστήρων 1x 120 mm, 3x 90 mmΔιαστάσεις 47 x 20.5 x 52.4 cmΠρόσθετες θύρες 2x USB, 1x Firewire, 1x AudioΑν έλειπε το πορτάκι, θα ήταν απ'τα αγαπημένα μου...κι εμένα μ' αρέσει πολύ το Hec 6919...λιτό κι απέριττο και με 12άρηδες ανεμιστήρες με fan filter...καλή διακίνηση αέρα δλδ και ησυχία χωρίς να χρειάζεται να κατεφεύγει κανείς σε rheobus...Απορώ ποιοί ανίδεοι φτιάχνουν το site του Πλαισίου.Τα 2 παραπάνω κουτιά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια και διαθέτουν 4x5.25 και 6x3.5.H διαφορά την τιμή οφείλεται στο γεγονός οτι το CX-03 έχει μεταλλική πρόσοψη σε αντίθεση με το LBX-03B που έχει πλασική.Εγώ έχω το CX-03 και είμαι ικανοποιημένος.
Orthodox Αύγουστος 21, 2005 #40 Αύγουστος 21, 2005 Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Akasa Eclipse 62 και το ANTEC TX-1050B-ECΤο akasa μου αρέσει και εμένα ως εναλλακτική αλλά με το πορτάκι μαζί βγαίνει κοντά στην τιμή του PC70…. :090: Το btx αφορά μόνο την intel?Το στάκερ δύσκολα το πέρνω γιατί δεν μου αρέσει και εμφανισιακά..Άλλωστε να πάρεις ένα κουτί και το καλύτερο να είναι αν δεν σου κάνει με την πρώτη "κλικ" θα το βλέπεις κάθε μέρα και θα λες πως δεν πήρα τελικά το x,ψ..Τα lian li παίρνουν και ATX και BTX, απλά οι ATX μητρικές μπαίνουν ανάποδα (με τη cpu κάτω και τα pci επάνω) :026: ..Το V2100 πάρτο αν το βάλεις σε ανοιχτό χώρο (σαλόνι κλπ) είναι σαν έπιπλο και το πορτάκι είναι ότι πρέπει. Αν το βάλεις στο δωμάτιο σου πάρε το V2000, ίσως πιο ευάερο και σίγουρα πιο εύχρηστο με τα drives..Προσωπικά στο V2100 δε μου αρέσει το πορτάκι και τα 60 παραπάνω ενώ στο V2000 δε μου αρέσει καθόλου η πρόσοψη (σα κοτετσόσυρμα είναι). Ένας συνδυασμός του PC70 εξωτερικά με το εσωτερικό του V2000 θα ήταν τέλειος…
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.