Dude21 Αύγουστος 22, 2005 #41 Αύγουστος 22, 2005 Δε βρισκω το λογο να παρεις τοσο ακριβο κουτι!Αν το σηκωνει η τσεπη σου ενταξει αλλα ξερω γω..Εγω απο τα lian li που δειχνεις προτιμω το thermaltake shark σε design τουλαχιστον γιατι σα ποιοτητα απο αυτα που διαβαζω τα lian li πρεπει να ειναι κορυφαια..
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 22, 2005 Author #42 Αύγουστος 22, 2005 To θέμα είναι όπως προείπα να μην δώσω πχ 120 τώρα για το shark και μετά από 2 χρόνια να χρειαστεί να πάρω καινούριο. Συνήθως έτσι δεν γίνεται? Θέλω κάτι ποιοτικό και διαχρονικό για αυτό πήγα και στα Λιαν Λι που νομίζω ότι το προσφέρουν. Τα λεφτά που κοστίζουν είναι πράγματι πολλά σε σχέση με τα άλλα κουτιά. Αλλά δεν μπορεί να πληρώνεις μόνο φίρμα..σίγουρα πληρώνεις και κάτι άλλο. Τόσοι χρήστες λένε τα καλύτερα..
Necro Αύγουστος 22, 2005 #43 Αύγουστος 22, 2005 αμα θες lian li τρεχα!!!! εγω να δω ποτε θα παρω full tower και σιγουρα οχι lian li {σιγα μη δωσω εκει τα λεφτα
kerneld Αύγουστος 22, 2005 #44 Αύγουστος 22, 2005 @nickthegreek, για να αλλάξεις κουτί σε 1-2 χρόνια, ένα εκ των δύο πραγματων θα πρέπει να συμβαίνει:1. ή αυτό που πήρες δεν χωράει τα πραγματα που θες (γιατί μάλλον δεν ήταν αρκετά μεγάλο εξαρχής),2. ή βαρέθηκες το παλιό και θες να ανανεωθείς αλλάζοντας.Τα περισσότερα κουτιά από όσα έχουν αναφερθεί με ευκολία χωράνε ότι μπορεί να θέλει ακόμα και ένας extreme power user, και χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να "ξεβρακωθείς" για να τα αγοράσεις.Οπότε δεν βλέπω για ποιό λόγο αγχώνεσαι για το αν πρέπει να αλλάξεις κουτί αργότερα. Τα κουτιά δεν είναι σαν τα άλλα περιφερειακά που φθείρονται με την χρήση τους.Εδώ και 4,5 χρόνια έχω το ίδιο και μου αρέσει αυτό που βλέπω. Βασικό κριτήριο ήταν να χωράει πολλά πράγματα και να έχει δυνατότητες σωστής απαγωγής θερμότητας-ψύξης, και δεν έχω απογοητευτεί έκτοτε. Του έχω βάλει πολλά και χωράει άλλα τόσα ακόμη.Αν καψουρεύτηκες το design του lian-li πάρτο, αλλά κατά την γνώμη μου είναι πολύ ακριβό χωρίς να είναι και τίποτα το εξαιρετικό σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης. Για να μην πούμε για την τοποθέτηση των μπροστινών USB και firewire ports στο κάτω-κάτω μέρος της πρόσοψης 5 εκατοστά από το πάτωμα.Παρόμοια εσωτερική σχεδίαση με το V2000 (το δυνατό του σημείο κατά την δική μου άποψη) έχει το καινούργιο Antec Ρ180, το οποίο έρχεται (μόνο μέσω internet order από το εξωτερικό προς το παρόν) σε πολύ καλύτερη τιμή από το Lian-Li (τα μισά λεφτά στην ουσία).Για παραπάνω info δες εδώΣε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι τα μεταφορικά είναι περί τα 20-25 ευρώ.Αναλυτικό review παίζει και στο www.silentpcreview.comΠάντως από κουτιά που μπορείς άμεσα να αγοράσεις από ελληνικά μαγαζιά θα σου πρότεινα (με αυτή την σειρά προτίμησης) ένα εκ των Thermaltake Armor, Thermaltake Shark, ή το Chieftec CX03 του Πλαισίου με κόστος 90-145 ευρώ.
Jason1442169106 Αύγουστος 22, 2005 #45 Αύγουστος 22, 2005 To θέμα είναι όπως προείπα να μην δώσω πχ 120 τώρα για το shark και μετά από 2 χρόνια να χρειαστεί να πάρω καινούριο. Συνήθως έτσι δεν γίνεται?Οχι ωρε nick γιατι σε 2 χρονια?Ειδικα με κουταρα σα το shark!Αφου ποιοτικο ειναι, ευρυχωρο ειναι, σε απαγωγη θερμοτητας αψογο κ σε εμφανιση δε το συζητω..Κ μη νομιζεις οτι 120 για κουτι ειναι λιγα.Το αντιθετο μαλιστα!
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 25, 2005 Author #46 Αύγουστος 25, 2005 Nα ρωτήσω λίγο κάτι. Το lian li v2100 έχει και ένα είδος αφρού μέσα για ηχομόνωση. Ακουσα όμως ότι ανεβάζει τις θερμοκρασίες. Σε τι επίπεδα πιστεύετε ότι κυμαίνεται αυτή η άνοδος? Πάνω από 2-3 βαθμούς? Αν έχω υδρόψυξη πάλι υπάρχει πρόβλημα?
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 28, 2005 Author #47 Αύγουστος 28, 2005 Συνήθως πότε οι εταιρείες παραγωγής κουτιών λανσάρουν τα νέα τους προιόντα? Έχει ακούσει μήπως κανείς αν η Λιαν λι ετοιμάζει κάνα καινούριο κουτάκι?
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 29, 2005 Author #48 Αύγουστος 29, 2005 Δεν μπορει κανείς να απαντήσει? Τουλάχιστον στο πρώτο ερώτημα.
Stratos1442169086 Αύγουστος 29, 2005 #49 Αύγουστος 29, 2005 Κατ αρχην η διαφορες θερμοκρασιας ειναι μικρες. Και αν εχεις υδροψυξη,ακομα μικροτερες...Τωρα βεβαια,τα κουτια υπολογιστων δεν ακολουθουν τις σεζον των ρουχων...ετσι μην περιμενεις φθινοπωρινα μοντελακια...εξαλλου το κουτι που ζητας ειναι πολυ καινουριο για να αλλαχτει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.