Jump to content

Ενδιαφέρομαι για κατι σαν Tablet

panoc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά θέλω να αγοράσω μία συσκευή με την οποία να μπορώ να μπαίνω στο internet μέσω wifi (τον διαμοιρασμό θα τον κάνει το κύριο pc) και να βλέπω τα email μου.

δε με ενδιαφέρει να έχει πληκτρολόγιο, ένα on screen μου κάνει, ούτε με νοιάζει το λειτουργικο, αν θα είναι windows, linux, symbian κλπ.

Αυτό που θέλω είναι αυτονομία αλλά κυρίως μια καλή οθόνη (τουλάχιστον 800Χ600).

Υπάρχει τέτοιο πράγμα?

θα μπορούσε να σου κάνει κάποιο paml σαν το ipaq, αλλά δεν έχει την ανάλυση.

για τι μέγεθος το σκέφτεσαι? και τι κόστος?

( π.χ. tablet pc@1500-2000? )

με νοιαζει να είναι φορητο και ελαφρυ μέχρι 1000 - 1200Ε

Εγώ σκέφτηκα κάτι σε 12". Σαν το ACER TRAVELMATE 382TCi

Chipset:Intel 855GM chipset με 400MHz FSB,

Επεξεργαστής:Mobile Intel Centrino Technology 1.6GHz με 2MB L2 cache

Μνήμη:512MB (2x256) DDR266 memory, αναβαθμίσημη στα 2048MB με τη χρήση soDIMM modules

Σκληρός Δίσκος:40GB ATA/100 Hard Disk Drive

Οπτικό Μέσο Αποθήκευσης:External IEEE 1394 DVD/CD-RW drive

Οθόνη:12.1" XGA TFT LCD με 1024 x 768 pixel ανάλυση, με 16.7 εκατομμύρια χρώματα

Κάρτα Γραφικών:Intel 855GM integrated 3D AGP graphics με Intel Extreme Graphics 2 technology, μέχρι 64MB κοινόχρηστης μνήμης

Κάρτα Ήχου:SoundBlaster Pro and MS-Sound compatible (Ενσωματωμένα 2 ηχεία)

Κάρτα δικτύου:Wireless: Integrated Intel PRO/Wireless 2100 BG network connection (802.11g), Wired: Intergrated Lan 10/100

Modem:Fax / Modem 56Kbps, V.92.

Θύρες επικοινωνίας:2 x USB 2.0, 1 x InfraRed , 1 x VGA, 1 x 32bit type II PCMIA CardBus slot , 1 x Firewire port , 1 x RJ-11 jack, 1 x RJ-45 jack , 1 x microphone/ line-in jack , 1 x DC-in jack for AC adapter , 1 x Headphones/speaker/line-out (SPDIF) port , 1 x 100-pin port replicator connector

Λειτουργικό Σύστημα:Microsoft Windows XP Pro

Συνοδευτικό Λογισμικό:Acer Notebook Manager, Acer Launch Manager, Acer System Recovery CD, Acer disc-to-disc recovery

Διαστάσεις:274 (W) x 234 (D) x 22.5 (H) mm

Βάρος:1,6 Κιλά

http://chipshop.gr/store/product.php?productid=3905&cat=122&page=4

αποτι εψαξα δεν υπαρχει κατι φτηνοτερο,τα αλλα τα πολυ καλα πανε απο 1700 και πανω....ημαρτον !!

αν τρως πολυ χρονο μπροστα στο λαπτοπ παρε κατι καλυτερο,ειλικρινα με τον celeron θα βλαστημησεις,αν τωρα δεν εχεις λεφτα παω πασο,και εγω κατι αναλογο θα επαιρνα αλλα απο μαρκα οχι premade σαν του πλαισιου που ειναι ελεεινα τελειως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.