Jump to content

Άσχετος θέλει υδρόψυξη !!!

SOCRATES

Recommended Posts

Η συζητηση γινεται για να μην μενουν καποιοι που δεν ξερουν με λαθος εντυπωσεις και να ειναι σιγουροι για το τι θελουν να αγορασουν, για ποιον λογο, με τι επιδοσεις και ποσα χρηματα.

Απο εκει και περα ο καθενας κρινει και αποφασιζει. :)

σωστός δε το σκεφτηκα αυτό...

πολύ σωστός...

Στο παραδειγμα που ανεφερες παραπανω με το aircontition και τις θερμκρασιες δεν υπολογισες το ρευμα που καιει το aircontition, αντιθετα, τα 50e που ανεφερα διαφορα για τιην custom σου φαινονται πολλα....

και εδω σωστός... αλλα δεν εχω aircondition για να ψυχετε το pc αλλα για να ψυχομαι εγω... άρα αναγκαίο κακό... και άτοπο στηριγμα...

και όπως είπα οταν ειναι κλειστό ενώ λείπω με θερμοκρασία δωματίου 30+ δεν εχω δει ποτε πανω από 42 στο cpu...

δε μου φαίνονται πολλά, απλά δε μου φαίνονται απαραίτητα και μιλάω παντα για μένα...

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ CUSTOM ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ CUSTOM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ (ΚΑΛΗ ΕΤΟΙΜΗ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ

τα caps τα χρησιμοποιησα απλα για να τραβηξει προσοχη η δηλωση ώστε να μη παρεξηγούμαστε

και εδω σωστός... αλλα δεν εχω aircondition για να ψυχετε το pc αλλα για να ψυχομαι εγω... άρα αναγκαίο κακό... και άτοπο στηριγμα...

και όπως είπα οταν ειναι κλειστό ενώ λείπω με θερμοκρασία δωματίου 30+ δεν εχω δει ποτε πανω από 42 στο cpu...

δε μου φαίνονται πολλά, απλά δε μου φαίνονται απαραίτητα και μιλάω παντα για μένα...

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ CUSTOM ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ CUSTOM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ (ΚΑΛΗ ΕΤΟΙΜΗ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ

τα caps τα χρησιμοποιησα απλα για να τραβηξει προσοχη η δηλωση ώστε να μη παρεξηγούμαστε

cool, :)

Κι εγω απο την μερια μου προσπαθω να ειμαστε οσο πιο ξεκαθαροι γινεται ωστε αυτος που δεν ξερει να καταλαβει και να μην μπερδευτει ωστε να αξιοποιησει ολα αυτα που λεμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.

cool, :)

Κι εγω απο την μερια μου προσπαθω να ειμαστε οσο πιο ξεκαθαροι γινεται ωστε αυτος που δεν ξερει να καταλαβει και να μην μπερδευτει ωστε να αξιοποιησει ολα αυτα που λεμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.

cool too! :052:

παιδιά είδα πριν ότι μιλήσατε για το ζαλμάν το "ρεσατορ".........Παιδιά μακριά και αγαπημένα είναι trlh μούφα εμενα άμα μου λέγαν να βγάλω την μούφα του αιώνα αυτό θα έβαζα σοβαρά υπερβολικά λεφτά για αύται τις άθλιες επιδόσεις το μονο που κάνει είναι για να λες ότι έχει watercooling και για να είναι αθόρυβο!!!

Water Cooling "Light Edition" η Basic 120 Watercooling kit ??? Εχουν μεγαλες διαφορες ??? Και περιπου ποσο θα μου παει η θερμοκρασια ???

Το basic watercooling kit θα το βγαλω. Δεν αξιζει μπροστα στο "light edition". Προτεινω το κι εγω το light edition. Eχει μπλοκ του 11 και σωληνες 1/2ιντσας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.