SOCRATES Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2005 Εχω ενα pc που ψηνει παιδακια σε 30 '' !!! Τωρα που μιλαμε εχει 57 βαθμους στο cpu socket - 74 στο cpu diode και 44 βαθμους στο case με βασει το προγραμμα mbm 5 !!! Και πολλες φορες κλεινει το pc !!! Θα ηθελα να κατεβασω την θερμοκρασια κατα πολυ αλλα ... ειμαι ασχετος με το να φτιαξω καποιο συστημα μονος μου !!! Εχετε να μου πειτε καμια ιδεα αγορας ετοιμου συστηματος .... χςρισ να χρειαστει να πουλησω το pc ωστε να το αγορασω !!!!! Ευχαριστω !!! :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Ρε Socrates..... Πόσες ακόμα φορές θα σου πούμε να γράφεις με ελληνικά....;Κάνε μου την χάρη και κάνε ένα edit....Όσο για το ερώτημά σου, ρίξε μιά ματιά εδώ, εδώ και εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Πάντως και εγώ είμαι στη διαδικασία για νεράκι (το έχω ήδη στα χέρια μου, και φτιάχνω μιά ιδιοκατασκευή για να την κρατήσω) και από το extremeshop την τσίμπησα.Φοβήθηκα στην αρχή ότι θα είναι δύσκολο, αλλά τελικά είναι πανεύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOCRATES Αύγουστος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Water Cooling "Light Edition" η Basic 120 Watercooling kit ??? Εχουν μεγαλες διαφορες ??? Και περιπου ποσο θα μου παει η θερμοκρασια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Πόσο θα σου πάει δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα ακούς τίποτα και θα είσαι αρκετά κάτω απ' ότι είσαι. Και τα δύο καλά είναι. Ίσως κάποιος άλλος νερουλάς σου δώσει και καμιά άλλη γνώμη. KTM ???? Πού είσαι βρε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Αύγουστος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Eγω θα πηγαινα στο light edition. Ειναι πολυ καλο συστημα, ειδικα για τα λεφτα του. Οσο για TEMPS ... πολυ παραγοντες παιζουν ρολο. θερμοκρασια δωματιου, cpu, vcore. Παντως αν υποθεσουμε υπο τις ιδιες καταστασεις, που και παλι...τεσπα...20 βαθμους κατω. μπορει να λεω λιγο...μπορει πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Αύγουστος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Για τι pc προοριζεται η υδροψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOCRATES Αύγουστος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 ZALMAN Water Cooler Reserator 1+ και COOLEMASTER AQUAGATE RL-HUC-E8U2 LIQUID COOLING SYSTEM !!! Τι λετε γι αυτα ??? :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Μακριά από τα έτοιμα. (σου το λέω, γιατί και εμένα μου το έλεγαν και τελικά με έπεισαν).Με λιγότερα λεφτά θα καταφέρεις καλύτερα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Αύγουστος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Μακριά από τα έτοιμα. (σου το λέω, γιατί και εμένα μου το έλεγαν και τελικά με έπεισαν).Με λιγότερα λεφτά θα καταφέρεις καλύτερα πράγματα.Σωστος! :023:+ το οτι δεν γλυτωνεις κατι στο θεμα εγκαταστασης παιρνοντας ενα ετοιμο σε σχεση με ενα custom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOCRATES Αύγουστος 11, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 AMD athlon xp 2700+768 ram2 hard disk 200gbati 9600 pro 128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Αύγουστος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 δεν χρειαζεσαι υδροψυξη για να λειτουργει σε κανονικες θερμοκρασιες,2 ανεμιστηρες ηρεμους θες,μια καλη θερμοαγωγιμη και καλη ροη αερα στο κουτι,ή καλυτερα ανοιχτο κουτι.επισης αν δεν κανεις oc η ταση μπορει να πεσει στη cpu απο το default 0.1 ή και περισσοτερο πιο χαμηλα χωρις επηρεασμο της λειτουργιας και με πολυ καλα αποτελεσματα..καλη τυχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Μακριά από τα έτοιμα. (σου το λέω, γιατί και εμένα μου το έλεγαν και τελικά με έπεισαν).Με λιγότερα λεφτά θα καταφέρεις καλύτερα πράγματα.με το γενικέυοπυμε τόσο πολύ... εγώ έτοιμο έχω Asetek WaterChill KT03-L20 και είναι μια χαρά 39C στο Α64 της υπογραφής με θερμοκρασία δωματίου 26-27 είναι ασχημα? και κόστησε μόνο 97 Ε. Φαντάζομαι οτι δε μπορείς να φτιάξει κανείς κάτι καλύτερο με αυτά τα λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Αύγουστος 11, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 με θερμοκρασία δωματίου 26-27 είναι ασχημα?aircondition?Καλυτερα να μην σου πω τι θερμοκρασιες θα ειχες με μια custom 150ε περιπου γιατι θα σε στεναχωρησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Αύγουστος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Και οι θερμοκρασιες που αναφερεις ειναι idle ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 11, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 27 βαθμοι δωματιου με εξωτερικη θερμοκρασια 38 πως αλιως γίνετε...και για να προλάβω 27 βαθμοί ειναι στο πάτωμα... στο υψος του ψυγείου για να ξέρουμε τι μετράμε...αλλά και πάλι οταν γυρίζω σπίτι που η θερμ. δωμ. ειναι 30+ δεν εχω δει πανω από 42C.δε διαφωνω καθόλου αλλα το ζήτημα ειναι οτι δε μου λέει τίποτα να δώσω 50 ευρω για να κερδίσω 5 βαθμους από τη στιγμή που στο συστημα είναι σταθερότατο και άλωστε ο στόχος ήταν η μείωση του θορυβου και μετα οι ούτως η άλως καλύτερες θερμοκρασίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 11, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Και οι θερμοκρασιες που αναφερεις ειναι idle ε?ΧΑ 24/7 foldingidle το πολυ 33... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Αύγουστος 11, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 δε διαφωνω καθόλου αλλα το ζήτημα ειναι οτι δε μου λέει τίποτα να δώσω 50 ευρω για να κερδίσω 5 βαθμους από τη στιγμή που στο συστημα είναι σταθερότατο και άλωστε ο στόχος ήταν η μείωση του θορυβου και μετα οι ούτως η άλως καλύτερες θερμοκρασίς.Η διαφορα του ετοιμου με του custom ειναι η μερα με την νυχτα.Ειδικα υπο συνθηκες πιεσης (full load) το ετοιμο ειναι απλα ανεπαρκες.Σε prescot η αξια της custom ειναι απλα ανεκτιμητη.Οι 5 βαθμοι που αναφερεις ειναι πολλοι περισσοτεροι.Το θεμα των χρηματων ειναι πολυ σχετικο για τον καθενα.Το να βαζει κανεις υδροψυξη με πρωταρχικο σκοπο την ησυχια ειναι επισης αλλο θεμα.Με λιγα λογια, η καλυτερη ετοιμη υδροψυξη = με την χειροτερη customps. Στο παραδειγμα που ανεφερες παραπανω με το aircontition και τις θερμκρασιες δεν υπολογισες το ρευμα που καιει το aircontition, αντιθετα, τα 50e που ανεφερα διαφορα για τιην custom σου φαινονται πολλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 11, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 συμφωνω και επ'αυξανω.για να γίνω ξεκάθαρος μίλησα με παράδειγμα το δικό μου συστημα που εξ'ορισμου ειναι πιο κρύο από prescot, και για εμένα, με αφορμή το ότι δεν είναι απαραίτηο καπιος να προβεί σε περίσια ε΄ξοδα αν έχει ξεκάθαρες ανάγκες.πιστ΄'ευω οτι στη δική μου περίπτωση και σε άλλες παρόμιες ενα wc σαν το δικό μου ειναι αξιοπρεπέστατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Αύγουστος 11, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Η συζητηση γινεται για να μην μενουν καποιοι που δεν ξερουν με λαθος εντυπωσεις και να ειναι σιγουροι για το τι θελουν να αγορασουν, για ποιον λογο, με τι επιδοσεις και ποσα χρηματα. Απο εκει και περα ο καθενας κρινει και αποφασιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.