nitronori Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2005 H θερμοκρασια στο chipset της μητρικης ειναι γυρω στους 45 βαθμους Κελσιου.Δεν ειναι υψηλη,οταν ο AMD 3200 που εχω απανω ειναι 41?Υπαρχει καποια καληψυκτρα μπας και κατεβει λιγακι κι αν ναι που μπορω να βρω?Στο checkmateδεν εχουν για nForce 4 ακομα.Το μαμισιο ανεμιστηρακι κανει αρκετη βαβουραπαρολο που το εβγαλα και το καθαρισα.Καμια ιδεα παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Όταν το έβγαλες, μετά έβαλες καμία αλοιφούλα από κάτω (αφού καθάρισες αυτό που είχε; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Αύγουστος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Έχω την ίδια μητρική και το πρόβλημα με το ανεμιστηράκι είναι γενικό στην συγκεκριμένη σειρά. Αυτό που έκανα λοιπόν είναι ότι το άλλαξα κατευθείαν με ένα Thermaltake Xtreme Spirit το οποίο είναι ρυθμιζόμενο και δεν κάνει την ίδια βαβούρα με της ASUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Και δεν κάνει θόρυβο αυτό με το jet που έχει επάνω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Αύγουστος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 απο που ειδες τη θερμοκρασια του chipset? γιατι απο το προγραμμα της asus η θερμοκρασια system δεν ειναι του chipset, ο σενσορας ειναι πανω στη μητρικη λιγο ποιο κατω απο το chipset.εγω στην a8n-sli την απλη (non deluxe) εχω στο system 41c k cpu 47c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Δεκέμβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 ρε παιδια εχω μια α8ν-sli απλη!Drivers να προτημισω της asus ή της nvidia??Επισης η nvidia βγαζει bios?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoGi1442169074 Δεκέμβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2005 Στη δικια μου Asus A8N-SLI Deluxe το ανεμιστηρακι του chipset τα εχει φτυσει εδω και καιρο. Να δω ποτε θα βρω χρονο να παω να το αλλαξω πριν λιωσει!!!!Παντως ειναι πολυ μεγαλη βλακεια απο τη μερια της Asus να αφηνει τετοια προβληματα να διαιωνιζονται. Και σε παλιοτερη Asus που ειχα εμφανιστηκε το ιδιο προβλημα.Εγω χρησιμοποιω τους τελευταιους drivers nVidia με το τελευταιο BIOS απο ASUS (1015). Οποιος σκοπευει να το βαλει, προσεξτε γιατι υπαρχει ασυμβατοτητα εκδοσεων (το αναφερει στο download section της ASUS). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Δεκέμβριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 ρε παιδια εβαλα το καινουργιο bios 1009 και το voltage cpu απο 1.550 max πηγε σε 1.450!τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HikariNoRevan Δεκέμβριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Δεν ξέρω αν είναι κάποιου είδους revised έκδοση αλλά η SLI-Deluxe μου έχει το chipset fan της SLI-SE. Αυτή τη στιγμή με το default cooleraki της ΑΜD, και θήκη Thermaltake Xaser V Damier , έχω 36 βαθμους CPU, και 34 Μ/Β. Το chipset fan τρέχει στις 5600 στροφές (όλα σύμφωνα με το ASUS Probe). Πριν είχα την Α8V-E Deluxe της οποίας το chipset fan ήταν ίδιο με της SLI Deluxe και έτρεχε με τουλάχιστον 8000 στροφές και πραγματικά σφύριζε σαν διάολάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Δεκέμβριος 11, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 ρε παιδια εβαλα το καινουργιο bios 1009 και το voltage cpu απο 1.550 max πηγε σε 1.450!τι ειναι αυτο?Το μοναδικό bios που δίνει στην A8N-SLI Deluxe ρεύμα μέχρι 1.65 volt στο cpu είναι το 1001 δηλαδή το πρώτο bios με το οποίο βγήκε η μητρική στην αγορά. Όλα τα αλλά έχουν μέχρι 1.55 αν δεν κάνω λάθος. Σου λέει με λίγα λόγια άμα θες τρελό o/c πάρε την A8N32-SLI Deluxe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Δεκέμβριος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 Το μοναδικό bios που δίνει στην A8N-SLI Deluxe ρεύμα μέχρι 1.65 volt στο cpu είναι το 1001 δηλαδή το πρώτο bios με το οποίο βγήκε η μητρική στην αγορά. Όλα τα αλλά έχουν μέχρι 1.55 αν δεν κάνω λάθος. Σου λέει με λίγα λόγια άμα θες τρελό o/c πάρε την A8N32-SLI Deluxe.και του λεω εγω οτι αν θελω τρελο o/c δεν θα παρω asus! :095: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Δεκέμβριος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2005 και του λεω εγω οτι αν θελω τρελο o/c δεν θα παρω asus! :095:Πες το οπως θες! Αλλα νομιζω οτι το λενε DFI! :ylsuper: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskar Δεκέμβριος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 αλλαξε ψυκτρα στην cpu Σου με αλλη της thermaltake.Επισης βαλε και κανενα ανεμιστηρα και να μην εχεις το κουτι πολυ κοντα σε σημειο που βγαζει ζεστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Δεκέμβριος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Εγώ πάλι στην gigabyte μου επειδή μου είχε πάρει το κεφάλι το ανεμιστιράκι που είχε είπα να το βγάλω και να δω πως πάει... Τελικά κολλούσε το μηχάνημα και κατέληξα να αφήσω έναν 12ρι από παλιό server πάνω στην vga (ρίχνει τον αέρα κατευθείαν στο chipset) ... δείχνει λίγο ασχημα, αλλά κάτι μου λέει οτι αν το βάψω τον ανεμιστήρι θα είναι καλύτερα... και ΄΄οπως πάντα .. αθόρυβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RT-UCL-L4U1&other_title=RT-UCL-L4U1CM%20Blue%20Iceρε παιδια γι αυτο εδω τι λετε; το εβγαλα το ανεμιστηρι της gigabyte κι εγω giati εκανε σαν τρακτερ κ λεω μηπως αυτο σωσει υα αυτια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 12, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RT-UCL-L4U1&other_title=RT-UCL-L4U1CM%20Blue%20Iceρε παιδια γι αυτο εδω τι λετε; το εβγαλα το ανεμιστηρι της gigabyte κι εγω giati εκανε σαν τρακτερ κ λεω μηπως αυτο σωσει υα αυτια μου...εγω παντως εχω το zalman (αυτο το μωβ-μπλε, δε θυμαμαι ονομα) στην a8n-sli non-deluxe, ειναι εντελως αθορυβη καθως δεν εχει ανεμηστηρακι και μου εριξε τη θερμοκρασια περιπου κατα 3-4 βαθμους..αν παντως παρεις αυτη που λες στο λινκ προσεξε την λιγο γιατι ειναι λιγο μεγαλη σε διαστασεις μην βρισκει πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HikariNoRevan Δεκέμβριος 12, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 εγω παντως εχω το zalman (αυτο το μωβ-μπλε, δε θυμαμαι ονομα) στην a8n-sli non-deluxeΧωράει κανονικά? Σκέφτομαι εδώ και καιρό να το τσιμπίσω αλλά με 2 VGA επάνω φοβάμαι μήπως βρίσκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 12, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 με την 6600gt μου χωραει μια χαρα.. παντως τωρα που το βλεπω με το ματι νομιζω θα βρισκει στην δευτερη καρτα..μπορεις να αλλαξεις το ανεμηστηρακι με ενα αθορυβο και θα εισαι τζιτζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Δεκέμβριος 12, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 αν ειμουν σιγουρος οτι χωραει θα ειχα παρει της κουλερμαστερ αλλα πολυ χλωμο το κοβω.. θα αλλαξω απλα το ανεμηστηρακι προς το παρων κ αν συνεχιστει ο θορυβος θα παμε στο μωβ-μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HikariNoRevan Δεκέμβριος 12, 2005 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 με την 6600gt μου χωραει μια χαρα.. παντως τωρα που το βλεπω με το ματι νομιζω θα βρισκει στην δευτερη καρτα..μπορεις να αλλαξεις το ανεμηστηρακι με ενα αθορυβο και θα εισαι τζιτζι Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω γιατί η δεύτερη είναι πάνω από τη γωνία του μαμίσιου ανεμιρτήρα. Στη σελίδα της Ζάλμαν βέβαια, λέει πως μπορείς να το στρέψεις για να μη βρίσκει οπότε ίσως να ψιλοχωρέσει. Αλλά καλού κακού μήπως έχεις κανένα αθόρυβο υπόψη, γιατί όσα έχω κυαλάρει είναι τουλάχιστον 24db και τόσα βγάζει και αυτό Thanks for the info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.