Elpis1442169068 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2005 Καλησπερα σε ολους , εχω εναν σκληρο seagate 200gb 7200,8 σατα στον οπιο εινι το λειτουργικο και επειδη ειναι ο πρωτος μου σκληρος σατα εχω μερικες αποριες ! πρωτα απο ολα οταν τον πηρα δεν ηξερα οτι θελει φλοπυ για να περασει τους drivers αλλιως δεν τον "βλεπει" το συστημα , και αναγκαστηκα να ψαχνω παντου για ενα δανικο φλοπυ μιας και εγω δεν εχω στο πισι μου εδω και καιρο ! Τωρα οι ερωτησεις μου: επειδη ηρθε η στιγμη να κανω το πρωτο μου φορματ θελω να ρωτησω αν χρειαζομαι και παλι drivers για να τον "δει" το συστημα και αν ναι , αν μπορω να τους περασω με αλλο τροπο εκτως απο φλοπυ . ακομα επειδη μου ειχαν πει οτι υπαρχουν διαφοροι τροποι για να περασεις τους drivers πιος ειναι ο πιο σωστος ? Ευχαριστω (και ελπιζω να μην χαθει παλι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 κατά βάση ναι θέλει floppy για να περάσεις τους οδηγούς του sata controller της μητρικης σου.μπορεί με λίγο πειρματισμό να φτιάξεις ενα δικό σου cd των windows χρησιμοποιώντας το nlite και ενσωματώνωντας τους οδηγούς σε αυτό.http://www.nliteos.com/download.htmlγια να τρέξει το πρόγραμμα αυτό θα χρειαστείς και το net.frameworks ή τα runtime libs που θα βρείς στην ίδια σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegito Αύγουστος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και με Memory stick για να περάσεις τους drivers.κάθε φορά που θα κάνεις format θα πρέπει στην αρχή να πατήσεις F6 και μετά να περάσεις τους drivers του sata.και μετα το λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Αύγουστος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Στα linux ήδη δέν χρειαζεται να κάνεις αυτο το πράγμα (το anaconda τους αναγνωρίζει τους sata) . To windows vista προφανώς θα τους έχει στο λειτουργικό. αλλα με τα xp δέν υπάρχει αλλος τρόπος (εκτός και αν βεβαια κάνεις αυτό που λέει ο panoc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.