panoc Αύγουστος 11, 2005 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 ουτε για αστείο αφού η επιφάνεια του μπλοκ που θα ακουμπάει πανψ στην ψύχτρα θα είναι μηδαμινή εφόσον παρεμβάλοντα τα φινς.από την άλλη πάλι θα βασίζεσε στην ψύχτρα για τη μεταφορά της θερμότητας του πυρήνα. 1000 φορες καλύτερα να βάλεις ενα σωστό μπλοκ πανω στο πυρήνα.δε μπορώ να καταλάβω γιατί θα έχεις πρόβλημα εάν βιδώσεις εναν σωστό 80αρι πάνω στη ψύχτρα της κάρτας... δεν έχει περάσει κάρτα από τα χέρια μου που να μην έχω βάλει 80αρι και σε όλες τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο.τώρα εαν σε ενοχλεί ΚΑΙ αυτός ο θόρυβος η λύση του μπλοκ είναι μονόδρομος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Αύγουστος 11, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Παντως ετσι για να σε κατατοπισω η δικια μου 6800 που δεν ειναι fanless εχει idle 53-60 αναλογα τη θερμοκρασια του δωματιου κ σε ζορια δεν ξεπερνα τους 67.Τρελοι ειναι στη gigabyte κ την βγαλανε fanless?Ειναι πολυ ζεστη καρτα για τετοια νομιζω!Τεσπα παντως σαν λυση κ γω σου προτεινω εναν 8αρι ανεμιστηρα να τη φυσαει κ ανοιχτο το κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 12, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 Άκουσα ότι η 6800 γύρω από τον πυρήνα υπάρχει εχει ενα μεταλικο pad ή κάτι τέτοιο. Αλήθεύει? Προστατεύει μήπως τις γωνίες του πυρήνα? Αν είναι έτσι θα βάλω το μπλοκ καθώς εγώ φοβάμαι μην σπάσω τις άκρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotsoym Αύγουστος 30, 2005 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ 12CM FAN ΑΣ ΠΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ THERMALTAKE ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.