Jump to content

Καποιος που να επισκευαζει σκληρους / μηχανικο μερος

The King

Recommended Posts

Επειδη τηλεφωνησα με αρκετες εταιρειες και ακουσα παραλογες τιμες

που ξεκινανε απο 250€ ή 500€ ..

γνωριζει καποιος καποιο εργαστηρι που να επισκευαζει σκληρους

(προβλημα με την ακιδα) με πολυ χαμηλοτερο κοστος;

Βρηκα εναν που τα επισκευαζει με 50€ για μηχανικη βλαβη

παντα αλλα γυρναει την αλλη βδομαδα και επειγομαι.

Για Αθηνα παντα.

Ευχαριστω.

Εχεις δοκιμάσει την λυση καταψυχτη? Βαζεις τον σκληρο σε ναυλον σακουλα στο καταψυχτη -23 εως -25 και μπορει να δουλεψει για λιγο για να παρεις τα αρχεία μονο και μετα σουτ.

Εχεις δοκιμάσει την λυση καταψυχτη? Βαζεις τον σκληρο σε ναυλον σακουλα στο καταψυχτη -23 εως -25 και μπορει να δουλεψει για λιγο για να παρεις τα αρχεία μονο και μετα σουτ.

συστέλλεται η κεφαλή δηλαδή?

χωρις να θελω να αμφισβητησω αυτο που μου γραφεις, μπορεις να μου εξηγησεις την λογικη αυτου του εγχειρηματος;

Μαλιστα.. το προβλημα που εχω παντως ειναι οτι με το που παιρνει τροφοδοσια ο δισκος¨:

Γυρναει ο δισκος

* Η ακιδα κανει 2 κλωτσηματα και παρκαρει στο τελος παλι (προς το κεντρο του δισκου)

* Ο δισκος αρχιζει και παιρνει περισσοτερες στροφες

* Μετα απο 2-3 δευτερολεπτα ξαναπεφτουν οι στροφες στο μαλλον νορμαλ.

Με το πλακε καλωδιο ή χωρις.

Δεν βλεπω ο καταψυκτης να βοηθαει σε κατι τετοιο

Κοίτα , μπορεί να είναι και πλακέτα και δεν δίνει εντολή στον δίσκο. Μηχανικό θα ήταν ξεκάθθαρα το πρόβλημα αν άκουγες περίεργο θόρυβο (σαν σπασμένα γρανάζια πχ). Αυτο που λές μπορεί να έιναι και λάθος εντολές. Μια λύση είναι να βρείς έναν μεταχειρισμένο δίσκο και να βγάλεις την πλάκετα από τον ένα και να την βάλεις στον άλλο. Πρέπει να είναι ο ίδιος δίσκος βέββαια. Αν μιλάμε για κάνένα 40- 80άρι , το κόστος έιναι σχετικά φτηνό (50 - 70 ευρώ) και γίνεται σχετικά εύκολη η αλλαγη. Από την άλλη δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει και φυσικά αν πάρεις καινούργο , χάνεις την εγγύηση.

Επειδή ακριβώς δεν είναι ξεκάθαρα μηχανικό , ή κατάψυξη μπορεί να βοηθησει..Κοίτα αν υπάρχει κάνα μαυρισμένο καμμένο εξάρτημα στην μητρική ή αν κάτι είναι πάρα πολύ ζεστό ( δηλαδή έχει "αρπάξει").

Επίσης , μέ ένα κομμάτι πάγο συσκευασμένο μην πάει νερό στον δίσκο , μπορείς να τον ψύξεις και να δουλέυει για να μπορσεις να επαναφέρεις δεδομένα όσο είναι πάνω στο μηχάνημα...

χωρις να θελω να αμφισβητησω αυτο που μου γραφεις, μπορεις να μου εξηγησεις την λογικη αυτου του εγχειρηματος;

Το κολπάκι δουλευει κυρίως όταν οι κεφαλες για κάποιο λογο (τουμπα πεσιμο κλπ) κολανε στα platters.

Συστέλλονται τα μέταλλα και ξεκολλάνε οι κεφαλές Μου έχει δουλέψει. Μόνο για να πάρεις τα data μετά ο δίσκος θέλει πέταμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.