nickthegreek1442169120 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 Απο χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου (nvidia FX5700LE). Πιο συγκεκριμένα απο χθες άλλαξα τη ψύξη της κάρτας από την στοκ σε υδρόψυξη και όταν άνοιξα το Pc μετά απο κάνα πεντάλεπτο η οθόνη άρχισε να αναβοσβήνει εως που έσβησε τελειώς και μου έβγαλε "no signal". Όταν όμως έβαλα το σεσουαρ να φυσάει κρύο αέρα πάνω στο μπλοκ η εικόνα επανήλθε. Σκέφτηκα ότι μπορεί να μην πάτησε καλά το μπλοκ της κάρτας πάνω και έτσι έβαλα ξανα την μαμίσια ψύχτρα όμως και πάλι εμφανίζονταν το ίδιο πρόβλημα το οποίο λύνοταν πάλι μόνο όταν φυσούσα με το σεσουάρ. Να επισημαίνω ότι έβαλα πάστα (την artic silver 5), η πάστα άπλώθηκε καλά και οι επιφάνειες ήταν καθαρες.. Τι μπορεί να συμβαίνει? Υπάρχει περίπτωση νά χάλασε η κάρτα? Αλλα και πάλι γιατί δουλεύει κανονικά όταν την φυσάω με το σεσουάρ? Παρακαλω βοηθείστε...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Οταν ακουμπάς το χέρι σου στη ψύκτρα είναι ζεστή ή κρύα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Μήπως την ώρα που έσφηξες το waterblock, το παράκανες...;Τώρα θα μου πείς, "γιατί δουλεύει με το σεσουάρ;" και θα έχεις και τα δίκια σου....χμμμμμμμμ.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 9, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Μήπως την ώρα που έσφηξες το waterblock, το παράκανες...;Τώρα θα μου πείς, "γιατί δουλεύει με το σεσουάρ;" και θα έχεις και τα δίκια σου....χμμμμμμμμ..........Μπορεί να το παράκανα..και φαίνεται πως έτσι είναι μιας και οι άκρες του πυρήνα είναι ψιλοσπασμένες..αλλά αυτό με το σεσουάρ είναι που με καίει και αν και παρήγγειλα νέα κάρτα δεν λέω να πετάξω την παλιά μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Οταν ακουμπάς το χέρι σου στη ψύκτρα είναι ζεστή ή κρύα???Όταν ακουμπούσα το μπλοκ μπορώ να πω ότι ήταν ζεστό (μιας και κυκλοφορούσε το ήδη ζεστό νερό που έβγαινε από το μπλοκ του επεξεργαστή) αλλά όχι και σε σημείο που να μην μπορούσα να το αγγίξω..Το ίδιο και με την μαμίσια ψύχτρα..μπορούσα να την αγγίξω για πολύ ώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Μήπως δεν κάνει καλή επαφή η ψύκτρα?Από την άλλη δοκιμασε να την βάλεις σε χαμηλή ανάλυση να δεις αν θα βαστ'ηξει παραπάνω ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 9, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Μήπως δεν κάνει καλή επαφή η ψύκτρα?Από την άλλη δοκιμασε να την βάλεις σε χαμηλή ανάλυση να δεις αν θα βαστ'ηξει παραπάνω ώρα...Η στοκ? Μα πως είναι δυνατόν αφού τα κλιψάκια που έχει έκατσαν τέλεια πάνω και έκαν "κλικ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Πήγα να δοκιμάσω να αλλάξω ανάλυση αλλά αυτή τη φορά η κάρτα δεν μπόρεσε να "φτάσει" ούτε μέχρι στο σημείο να επιλέξω χρήστη! Έβαλα το δάκτυλό μου στο σημείο πίσω από τον πυρήνα για να δω αν είναι ζεστός αλλά δεν ήταν...Με το σεσουαρ δεν δοκίμασα αυτή τη φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Δοκιμασε σε Safe mode ή μπες στο Bios και δες αν θα σου κλεισει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 9, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Δοκιμασε σε Safe mode ή μπες στο Bios και δες αν θα σου κλεισει....Μπήκα στο Bios και δεν άντεξε πάνω από ένα λεπτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Χμ....αυτο δεν είναι καλό.... μάλλον πέρασες τις ανοχές της κάρτας. Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την ψύκτρα αφου την καθαρίσεις καλά από την παλιά πάστα , βάλε έναν ανεμηστηράκι αν έχεις να φυσάει πάνω της και δοκίμασε ξανά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 9, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Χμ....αυτο δεν είναι καλό.... μάλλον πέρασες τις ανοχές της κάρτας. Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την ψύκτρα αφου την καθαρίσεις καλά από την παλιά πάστα , βάλε έναν ανεμηστηράκι αν έχεις να φυσάει πάνω της και δοκίμασε ξανά....Τι ενοείς ότι πέρασα τις ανοχές της κάρτα μου? Η πάστα ήταν ολοκαίνουρια όταν την δοκίμασα και μου έκλεισε στο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Ρωγμές στην gpu οπότε με την θέρμανση και διαστολή αρχίζει και ρετάρει πχ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 9, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Ρωγμές στην gpu οπότε με την θέρμανση και διαστολή αρχίζει και ρετάρει πχ....Eσείς νομίζετε ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί της μιας και σκέφτομαι να παραγγείλω καινούρια?Για αυτήν την κάρτα τι λέτε? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.516063&PHPSESSID=3h40ekv9ibqml348nlgc32but6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Κάνε δοκιμές αλλά μάλλον τα κακάρωσε η κάρτα. Μένει μιαμικρή δοκιμη σε ένα άλλο υπολογιστή να βεββαιωθείς ότι και εκει κάνει τα ίδια για την περίπτωση που έχει πρόβλημα είτε το τροφοδοτικό σου ή η μητρική σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Όνειρο είναι. Και εγώ 6800 απλή έχω και πάει τέλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Αύγουστος 9, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Κάνε δοκιμές αλλά μάλλον τα κακάρωσε η κάρτα. Μένει μιαμικρή δοκιμη σε ένα άλλο υπολογιστή να βεββαιωθείς ότι και εκει κάνει τα ίδια για την περίπτωση που έχει πρόβλημα είτε το τροφοδοτικό σου ή η μητρική σου....H μητρική και το τροφοδοτικό δεν έχει πρόβλημα μιας και έχω δοκιμάσει και με άλλη κάρτα και όλα δουλεύουν κανονικά..Τώρα πως ενώ τα κακάρωσε η κάρτα όταν φυσάω με το σεσουάρ φτιάχνει ένας Θεός ξέρει... :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 9, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Βάλε το σεσουάρ μέσα τότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 9, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Ή πούλα την μαζί με ένα σεσουάρ δώρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.