Orthodox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2005 Λοιπόν μια και ακυρώθηκε η παραγγελία του Epson εκ νέου για δεύτερο γύρο αλλά σήμερα έχω 2 ώρες περιθώριο…Πρότεινα τον oki αλλά τους έρχεται ακριβός και κοιτάμε για εναλλακτικές…Για τον Panasonic KXP3696 στα 440 ευρώ τι λέτε αξίζει?Οι Tally / Lexmark και Citizen λένε τπτ??Περιμένω τις απαντήσεις σας και επιστρέφω σε λίγο… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Σε τι λογιστικό πρόγραμμα θα δουλέψουν? Μάλλον σε Tally θα σου έλεγα καλύτερα είναι μαζί με Genicom οπότε είναι μια αξιόπιστη λύση....Γιατα υπόλοιπα δεν ξέρω και τα αποφεύγω γιατί είναι δύσκολο να στηθούν αν έχει τίποτα περίεργες γραμματοσείρες ή χρειάζεται να επέμβει κάνας Developer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Αύγουστος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Dos εκδόσεις λογιστικών προγραμμάτων (εμπορική διαχ. eurofasma κλπ)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Tally αν βρεις ή ΟΚΙ. ΜΕ όλα τα άλλα έχω βρει προβλήματα κατα καιρούς στο codepage και στο φορμαρισμα των σελίδων..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Αύγουστος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2005 Ωραία η παραγγελία θα γίνει αύριο οπότε υπάρχει χρόνος...Ο Panasonic δυστυχώς δεν κάνει γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα προγράμματα και δεν το ρισκάρω… Greek σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και ψάχνω για tally να δω αν βρω κάνα οικονομικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.