forthnet Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2005 Όπως φανερώνει και ο τίτλος,θα ήθελα να μου προτείνεται κανένα πρόγραμμα που να αφαιρεί τα λόγια από τα τραγούδια αλλά η μουσική να παραμένει όσο γίνεται καλύτερη σε ποιότητα και να μη χάνεται π.χ.σαν να ακούγεται από μακρυά.Δωρεάν φυσικά!!:025: Ευχαριστώώώώώ!!!!!
Greek Αύγουστος 8, 2005 #2 Αύγουστος 8, 2005 Μάλλον ψάχνεις κάτι σε πρόγραμμα για καραοκε.Πάντως μην ελπίζεις και πολύ γιατι αυτο που ζητάς το κάνουν εξειδικευμένα προγράμματα ήχου...
emnezia Αύγουστος 8, 2005 #3 Αύγουστος 8, 2005 Του winamp τα plugins δοκίμασε. Δεν είναι βέβαια τέλεια αλλά κάνουν δουλειά
mr_t Σεπτέμβριος 7, 2005 #4 Σεπτέμβριος 7, 2005 Βασικα ειναι αδυνατο να εχεις τελειο διαχωρισμο μια και το φασμα της ανθρωπινης φωνης συμπιπτει με αυτο των οργανων κατα ενα μερος.Εχω δοκιμασει καποια plugins. ετσι και ετσι.
mefistofelis Σεπτέμβριος 7, 2005 #5 Σεπτέμβριος 7, 2005 Παντως εχω ειχα δοκιμασει μια εκδοση του dart karaoke με αρκετα καλα αποτελεσματα ειδικα σε κομματια με ακουστικη κιθαρα και χωρις πολυ "βρωμια"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.