Elpis1442169068 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2005 Παιδια βοηθηστε με με την L20 που εχω... τις τελευταιες μερες κανει ενα σπαστικο θορυβο και αυτος ο θορυβος τωρα εχει γινει πολυ μα πολυ εκνευριστικος και φοβαμαι μην παθει τιποτα η αντλια... την εκλεισα απο το ρευμα την κουνησα αλλα τιποτα ! τι να κανω ??? ειναι και κλειστο το κυκλωμα (δεν πρεπει να εχει αερα μεσα) και θελει φασαρια για να ξαναμπει.... με βλεπω να ξαναβαζω την slk πανω παλι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 δε περιγραφεις τι ακριβως θόρυβο κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Αύγουστος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 πως να το περιγραψω δεν ειναι και ευκολο...κανει κατι σαν βστβστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Αύγουστος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Νομιζω οτι εχει βρει αερα και δεν σου κινει το νερο...Ειδες διαφορα στην θερμοκρασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Αύγουστος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Νομιζω οτι εχει βρει αερα και δεν σου κινει το νερο...Ειδες διαφορα στην θερμοκρασια?Δεν εχω δει διαφορα στη θερμοκρασια και δεν εχω δει αερα μεσα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 δοκίμασες να τη κτυπήσεις λίγο? να την ταρακουνήσεις? την πρώτη φορά που την εβαλα στο δικό μου σύστημα καπως έτσι εκανε, την εβγαλα την ταρακούνησα γερα (την κτυπησα και 1-2-3-10 φορες) στο πάρωμα και σταμάτησε αφού εβγαλε κατι όμορφες φυσαλίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Αύγουστος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 δοκίμασες να τη κτυπήσεις λίγο? να την ταρακουνήσεις? την πρώτη φορά που την εβαλα στο δικό μου σύστημα καπως έτσι εκανε, την εβγαλα την ταρακούνησα γερα (την κτυπησα και 1-2-3-10 φορες) στο πάρωμα και σταμάτησε αφού εβγαλε κατι όμορφες φυσαλίδες.Οι οποιες στη συνεχεια βρηκαν καταφυγειο στο ψυγειο σου :003:Elpis ο μονος τροπος για να μαθεις ειναι να λυσεις το συστημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 ΝΑι ή να την βγάλεις τελειως και να την δοκιμασεις μόνη της με ένα τάπερ και 2 λάστιχα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 αυτος ο θορυβος ειναι στανταρ αερας, αρχισε να ταρακουνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Αύγουστος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Kαι εμενα η L30 μου το κανει ανα διαστηματα και ειναι συγουρα αερας αλλα δεν φαινονται φυσαλιδες!Σταματαει με ταρακουνημα ή αλλες φορες εχει σταματησει και απο μονη της βγαζωντας την για κανενα τριωρο απο την μπριζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis1442169068 Αύγουστος 7, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Εμενα το προβλημα μου ειναι οτι και με παρα πολυ γερο ταρακουνιμα κανει τα ιδια και εχω αφησει το πισι ολο το βραδυ κλειστο και παλι δεν εφτιαξες η αντλια... ειναι η δευτεργ L20 που μου το κανει αρα ,μαλλον, κανω εχω κατι λαθος αλλα τι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Αύγουστος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Αν μπορεις λυσε το συστημα και ανοιξε την αντλια να δεις το αξωνακι της... Αν ειναι οκ τοτε ριχτου λιγο λαδακι (μηχανικο εννοειται) βαλτο πισω και δοκιμασε παλι να δεις αν το κανει αυτον τον θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.