Jump to content

τι επαθε η καρτουλα μου????????

Necro

Recommended Posts

βλεπωντας καποια forums για oc στις καρτες γραφικων ειπα να δοκιμασω πολυ λιγο ....ετσι εβαλα απο το msi clock <<δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας/ιδιοτητες>> 520/1020 αρκετα χαμηλο και το ειχα ξαναδοκιμασει και πριν κατι βδοαμδες.....αρχιζω το 3dmark05 και κατι δε μου παει καλα στα fps.... τρομαζω ξαναβαζω stock speeds στη καρτα και αρχιζω 3dmark05>>>verdict: 2910 ενω εχω αποδειξει εδω http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=12432&page=2&pp=20

πως πιανω ανετα χωρις oc τα 3620...ενα φυσιολογικο για 6600gt score .....δοκιμαζω restart και αν δε πιασει αλλαζω drivers..... σας παρακαλω πειτε τι να κανω .......τις προαλλες εφτασε η θερμοκρασια στα 86 c οταν επαιζα cs:source.....ενταξει βασταει και μετα δε ξαναπερασε πανω απο 76 για οση ωρα επαιζα.....και ολα τα games τα παιζω μια χαρα.....τι επαθε η καρτα????δοκιμαζω και 3dmark03 που εβγαζα 8ΧΧΧ ....θα παθω καρδιακο επισοδειο αν επαθε κατι η καρτα.... :105:

λοιπον κανω restart και αρχιζοντας το 3dmark05 βλεπω τα νορμαλ fps....και ηρεμω...οταν ομως του ξαναριχνω ενα βλεμμα.....τσουπ! dcas8st.th.jpg

τι ειναι αυτο????σημερα εγκτεστησα το FEAR demo και κατι εκανε στο direct x...εχει σχεση??? τι κανω τωρα??? θα ξαναπερασω drivers μαλλον

ξανατρεξα το 3dmark05 και ολα κυλησαν κατευχην χωρις αλλαγη drivers.....φιου! τι επαθε ομως η καρτα??? αυτο που εκανα σημαινει οτι ειναι τοσο χαλια κομματι που ουτε oc δε μπορω να κανω????

Γενικά τα Clockαρίσματα δεν κάνουν καλό.. έχει λήξει η εγγύηση ? Μάλλον διέλυσες η τοις μνήμες η τον GPU(Το είχα πάθει και εγώ με την 9200 όταν έβαζα τοις δύο οθόνες και η 2η δεν έδειχνε τίποτα.)

ξανατρεξα το 3dmark05 και ολα κυλησαν κατευχην χωρις αλλαγη drivers.....φιου! τι επαθε ομως η καρτα??? αυτο που εκανα σημαινει οτι ειναι τοσο χαλια κομματι που ουτε oc δε μπορω να κανω????

η καρτα ειναι μια χαρα και παιζει τελεια ....αν ειχε παθει κατι απο αυτα που λες αμφιβαλλω αν θα ταν οκ οπτικα!παντως καθε φορα που τη κλοκαρω κανει σπασιματα στη κινηση στο 3dmark05 ....αν παρουσιασει prob εννοειται rma αλλα δεν εχει παθει κατι.....με το restart ολα εφτιαξαν! μαλλον επειδη την εβαλα απευθεις στα 520 1020 και οχι σταδιακα να τα παιξε ...αλλα ολα οκ ! (φιου!) :098:

Μπα δε νομιζω να χει τπτ η καρτα.Μαλλον κατι εβαλες που ζοριζει τον υπολογιστη σου κ δεν τον αφηνει να τα δωσει ολα στο benchmark.Τσεκαρε τι καινουριο πραμα εχεις βαλει κανε κανα scan γτια ιους..Κατι τετοιο πρεπει να παιζεται..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.