sotiris1442169079 Αύγουστος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Το PC που πας να πετάξεις είναι αυτό που δείχνεις στην υπογραφή σου η είναι κανένας Pentium 3 και δεν μας το λες??Καταρχάς Κανόνας 1ος Δεν φτιάχνουμε partitions σε έναν δίσκο(Περισσότερα από 2) Κανόνας 2ος Δεν βάζουμε ως βασικό δίσκο C: μεγαλύτερο από 37GB διότι όσο γεμίζει ο δίσκος τόσο καθυστερούν τα προγράμματα να ανοίξουν .Καλό θα ήταν να έχουμε άλλο έναν δίσκο για παιχνίδια και μουσική.(120GB-1.2TB{4x300GB RAID0}) Κανόνας 3ος Μετά την εγκατάσταση των Drivers βάζουμε Antivirus και Antispyware και από εκεί και πέρα δεν εγκαθιστούμε περιττά προγράμματα Κανόνας 4ος Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε την επίσκεψή μας σε περίεργα Site όπου χωρίς να το θέλουμε εγκαθίσταται ActiveX όπου μερικά από αυτά κατεβάζουν αυτόματα ιούς ή ακόμη καταστρέφουν το μητρώο και την επίδοση του συστήματος. Και μετά λες : Πάλι από την αρχή (format)! Αν το έχεις τόσο ανάγκη τότε φτιάξε κανέναν Pentium MMX 200MHz και μπες όπου θες ! Κατέβαζε ότι σου κατέβει (Cr@ks , S**ls κ.α.) Απ’ ότι βλέπω τίποτα απ’ όλα αυτά δεν κάνεις και γιαυτό έχεις φτάσει στο Zenith (Νεύρα από τα πολλά κολλήματα και τοις πολλές καθυστερήσεις ) 3 πουλάκια κάθονταν πάνω σε μια χελώνα, το ένα κοίταζε ψηλά, το άλλο κοίταζε τα χιόνια, το τρίτο το καλύτερο γα...... τη χελώνα. ό,τι να ναι. αν αποφασίσεις πάντως να σοβαρευτείς και κόψεις τις εξυπνάδες, τους κανόνες και τα τοιαύτα, ευχαρίστως θα σου απαντήσω κάποια ερώτησή σου και θα σε βοηθήσω να καταλάβεις που έχεις δίκιο και που όχι, και γιατί. @Elu: μάλλον έχεις γεμίσει spyware. adaware, ms antispyware, spybot, spyware blaster κλπ γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Αύγουστος 8, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Το εχω πα8ει και εγω αυτο με τον τερματισμο!να χρειαστει να παταω το κουμπι πολλες φορες ή ακομα με αποσυνδεση χρηστη και μετα τερματισμο!να μου βγαινει το παρα8υρο της εναρξης στο κεντρο ΟΧΙ!!!Θα σου προτεινα να κανα δυο ανασυγκροτησεις , εξεταση δισκων , ανιχνευση και ανακτηση κατεστραμενων τομεων των δισκων!Διπλα στην ωρα εχεις πολλα εικονιδια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Αύγουστος 8, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 3 πουλάκια κάθονταν πάνω σε μια χελώνα, το ένα κοίταζε ψηλά, το άλλο κοίταζε τα χιόνια, το τρίτο το καλύτερο γα...... τη χελώνα.ό,τι να ναι. αν αποφασίσεις πάντως να σοβαρευτείς και κόψεις τις εξυπνάδες, τους κανόνες και τα τοιαύτα, ευχαρίστως θα σου απαντήσω κάποια ερώτησή σου και θα σε βοηθήσω να καταλάβεις που έχεις δίκιο και που όχι, και γιατί. @Elu: μάλλον έχεις γεμίσει spyware. adaware, ms antispyware, spybot, spyware blaster κλπ γρήγορα Αυτό που λες βασίζεται στο 3 και λίγο και στο 4. Απλώς τα υπόλοιπα είναι λίγο Out Τα Spyware από τα sites και τα kazaa τα κόλας ! Μάλλον δεν καταλαβαίνεις και πολλά :075: Τότε οι εξυπνάδες αλλού :029: [Offtopic]Και αν ξέρεις είμαι και Moderator του Games Radio στο τμήμα Hardware and Software και ακόμη στοις κατηγορίες Γενική συζήτηση για Games και στην Nintendo(Για κονσόλες και για παιχνίδια)[/Offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Αύγουστος 8, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 elu.....δεν ανέφερα επανεγκατάσταση.....ανέφερα clean installation.....γιατί με το κλόκια και τα υπόλοιπα πράγματα τα έχει πάρει το pc σου......είναι χρονοβόρο αλλά θα μπορείς να το σετάρεις πιο σωστά και να βάλεις antispyware και τα υπόλοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Αύγουστος 8, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Απλώς τα υπόλοιπα είναι λίγο Out Τα Spyware από τα sites και τα kazaa τα κόλας ! Μάλλον δεν καταλαβαίνεις και πολλά :075: Τότε οι εξυπνάδες αλλού :029: Κοίτα, δε λέω ότι έχω την τρομερή ευφυία ή ότι είμαι ο πιο έξυπνος του χωριού, ούτε ξέρω τα απίστευτα από υπολογιστές. Απλά ξέρω λίγα, πολύ λίγα πραγματάκια. Επειδή επιμένεις, θα ήθελα να μου πεις πώς θα βάλω freebsd έχοντας λιγότερα από 2 partition στο δίσκο μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση. [Offtopic]Και αν ξέρεις είμαι και Moderator του Games Radio στο τμήμα Hardware and Software και ακόμη στοις κατηγορίες Γενική συζήτηση για Games και στην Nintendo(Για κονσόλες και για παιχνίδια)[/Offtopic] Εντάξει, δεν είπα ότι δεν είσαι διάσημος / μούρη / γνώστης κλπ. Κάθε άλλο. Απλά ο πρώτος "κανόνας" που γράφεις δεν ισχύει (εγώ έχω 7 patition στο δίσκο μου και δουλεύουν μια χαρά), και ο δεύτερος έχει μια μικρή δόση αλήθειας (ότι οι δίσκοι πέφτουν όσο γεμίζουν), αλλά στο 50% ένας 80άρης συνήθως είναι πιο γρήγορος από ένα 40άρη στο 100%. Εντάξει, εσύ πήρες το παράδειγμα των raptor που είναι 36.7, μας έβαλες και ένα νούμερο 37 και το κάναμε κανόνα... Δηλαδή αν βάλεις 2 * 74 gb raid0 raptor για λειτουργικό, δε θα πηγαίνουν γρήγορα? στα 100gb παίζει να είναι πιο γρήγοροι από το 37άρη στην αρχή. Σόρρυ για το εντελώς offtopic post μου, αν θέλετε να το διαγράψετε έχετε το ελεύθερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 8, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Παιδιά , παρακαλώ λίγη ηρεμία και να αναφέρεστε σε θέματα σχετικά με το πρόβλημα του ανθρώπου αλλιώς θα αναγκαστώ να λάβω μέτρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Αύγουστος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Κοίτα, δε λέω ότι έχω την τρομερή ευφυία ή ότι είμαι ο πιο έξυπνος του χωριού, ούτε ξέρω τα απίστευτα από υπολογιστές. Απλά ξέρω λίγα, πολύ λίγα πραγματάκια.Επειδή επιμένεις, θα ήθελα να μου πεις πώς θα βάλω freebsd έχοντας λιγότερα από 2 partition στο δίσκο μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Εντάξει, δεν είπα ότι δεν είσαι διάσημος / μούρη / γνώστης κλπ. Κάθε άλλο. Απλά ο πρώτος "κανόνας" που γράφεις δεν ισχύει (εγώ έχω 7 patition στο δίσκο μου και δουλεύουν μια χαρά), και ο δεύτερος έχει μια μικρή δόση αλήθειας (ότι οι δίσκοι πέφτουν όσο γεμίζουν), αλλά στο 50% ένας 80άρης συνήθως είναι πιο γρήγορος από ένα 40άρη στο 100%. Εντάξει, εσύ πήρες το παράδειγμα των raptor που είναι 36.7, μας έβαλες και ένα νούμερο 37 και το κάναμε κανόνα... Δηλαδή αν βάλεις 2 * 74 gb raid0 raptor για λειτουργικό, δε θα πηγαίνουν γρήγορα? στα 100gb παίζει να είναι πιο γρήγοροι από το 37άρη στην αρχή. Σόρρυ για το εντελώς offtopic post μου, αν θέλετε να το διαγράψετε έχετε το ελεύθερο ΟΚ δεν είσαι και υποχρεωμένος να έχεις 40άρι μπορείς να έχεις και έναν φτηνό 80άρι η καμία λύση RAID όπως είπες πριν.. Όσο για τα partitions ΟΚ εμένα πάντως με ενοχλούν ειδικά να βλέπω ψεύτικους δίσκους στο My Computer… αυτά είναι γούστα του καθενός.. το είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό RAM για το 1 partition και δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε … Το να θυσιάσεις έναν δίσκο για ένα λειτουργικό όπου είναι ολίγον άγνωστο δεν αξίζει .. οπότε εδώ έχεις δίκιο(Για το FreeBsd , Unix κ.α.):023: Μπορεί το FreeBsd να μην υποστηρίζει μεγάλους δίσκους όπως το FAT16 από το Dos όπου περιορίζεται στα 4GB(Χωρίς να είμαι σίγουρος) :085: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Το PC που πας να πετάξεις είναι αυτό που δείχνεις στην υπογραφή σου η είναι κανένας Pentium 3 και δεν μας το λες??Καταρχάς Κανόνας 1ος Δεν φτιάχνουμε partitions σε έναν δίσκο(Περισσότερα από 2)Κανόνας 2ος Δεν βάζουμε ως βασικό δίσκο C: μεγαλύτερο από 37GB διότι όσο γεμίζει ο δίσκος τόσο καθυστερούν τα προγράμματα να ανοίξουν .Καλό θα ήταν να έχουμε άλλο έναν δίσκο για παιχνίδια και μουσική.(120GB-1.2TB{4x300GB RAID0})Κανόνας 3ος Μετά την εγκατάσταση των Drivers βάζουμε Antivirus και Antispyware και από εκεί και πέρα δεν εγκαθιστούμε περιττά προγράμματαΚανόνας 4ος Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε την επίσκεψή μας σε περίεργα Site όπου χωρίς να το θέλουμε εγκαθίσταται ActiveX όπου μερικά από αυτά κατεβάζουν αυτόματα ιούς ή ακόμη καταστρέφουν το μητρώο και την επίδοση του συστήματος. Και μετά λες : Πάλι από την αρχή (format)!Αν το έχεις τόσο ανάγκη τότε φτιάξε κανέναν Pentium MMX 200MHz και μπες όπου θες ! Κατέβαζε ότι σου κατέβει (Cr@ks , S**ls κ.α.)Απ’ ότι βλέπω τίποτα απ’ όλα αυτά δεν κάνεις και γιαυτό έχεις φτάσει στο Zenith (Νεύρα από τα πολλά κολλήματα και τοις πολλές καθυστερήσεις )ΟΚ δεν είσαι και υποχρεωμένος να έχεις 40άρι μπορείς να έχεις και έναν φτηνό 80άρι η καμία λύση RAID όπως είπες πριν.. Όσο για τα partitions ΟΚ εμένα πάντως με ενοχλούν ειδικά να βλέπω ψεύτικους δίσκους στο My Computer… αυτά είναι γούστα του καθενός.. το είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό RAM για το 1 partition και δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε … Το να θυσιάσεις έναν δίσκο για ένα λειτουργικό όπου είναι ολίγον άγνωστο δεν αξίζει .. οπότε εδώ έχεις δίκιο(Για το FreeBsd , Unix κ.α.):023:Από πότε γίνονται κανόνες, οι προσωπικές μας προτιμήσεις; :101: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 Pokemon έχεις πάρα πολλές ελλείψεις σε πολλά θέματα. Ελλείψεις έχουμε όλοι μας ακόμα και όσοι νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα.Θα σε παρακαλέσω για πράγματα που δεν ξέρεις, που νομίζεις ότι θυμάσαι ή που μπορεί να είναι έτσι να μην είσαι τόσο απόλυτος στα γραπτά σου μιας και όπως βλέπεις τελικά το thread... ξεστρατίζει. Επίσης να ξέρεις ότι ο "δικός μας" τρόπος δεν είναι πάντα ο σωστός. Στο παραπάνω post που κάνει quote ο sotiris, απλά οι 3 πρώτοι κανόνες σου, μάλλον, δεν έχουν καμιά υπόσταση και ο τέταρτος είναι μεν θεμιτός αλλά σπάνια τηρείται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.