Jump to content

Western Digital

Alex1442169107

Recommended Posts

Χαιρετω

Εχω ενα δισκο Western 10G και λεω να το κανω εξωτερικο

Τον βαζω στο κουτι μεσα αλλα το λαμπακι του που εχει το κουτι αντι να ειναι πρασινο τις περισσοτερες φορες ειναι κοκκινο με συνεπεια ο δισκος να μην λειτουργει καλα

Επανω σε αυτον ειχα συστημενο λειτουργικο τον φορμαρα κανονικα αλλα παλι τα ιδια κανει εχει καμια ελπιδα ή να τον χαιρετισω?

Thanks

Οι παλαιοί δίσκοι δεν σηκώνουν πολλά .. άλλο να μιλάς για SCSI όπου υπάρχει ίδια ταχύτητα και μέσα και έξω και άλλο να βάζεις δίσκο από IDE σε USB ειδικά αν μιλάς για 10GB.. Δοκίμασε και αυτό που λέει ο Greek

..Θα έλεγα να αγόραζες κανέναν δίσκο όπου είναι από την εταιρία USB βλ. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=ΣΚΛΗΡΟΣ%20ΔΙΣΚΟΣ&category2=EXTERNAL

Και ο 80άρης κάνει καλή δουλειά.

Αστών ήσυχο ! Οι παλαιοί δίσκοι δεν σηκώνουν πολλά .. άλλο να μιλάς για SCSI όπου υπάρχει ίδια ταχύτητα και μέσα και έξω και άλλο να βάζεις δίσκο από IDE σε USB ειδικά αν μιλάς για 10GB.. Δοκίμασε και αυτό που λέει ο Greek

..Θα έλεγα να αγόραζες κανέναν δίσκο όπου είναι από την εταιρία USB βλ. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=ΣΚΛΗΡΟΣ%20ΔΙΣΚΟΣ&category2=EXTERNAL

Και ο 80άρης κάνει καλή δουλειά.

Αν δεν τον θες τον 10GB δίσκο σου τότε πούλα τον… p.m. me:026:

αν δεν ξέρεις, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

@Alex:

κάνε αυτό που είπε ο greek, φορμάτ από win σε ide.

αν δεν ξέρεις, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

@Alex:

κάνε αυτό που είπε ο greek, φορμάτ από win σε ide.

Έχω και παράδειγμα ενός φίλου μου όπου ήθελε να κάνει έναν 9άρι IDE εξωτερικό και όταν τον συνδέσαμε μέσω USB δεν διάβαζε καλά και είχε κολλήματα :013:

Ξέρω πολύ καλά τι λέω και δεν μασάω :110:

Ok sotiri απλα δεν θελω να τον βαλω μεσα στον καλο pc ξερεις μια φορα τον εβαλα και τα εκανα μανταρα και οσο να ναι ψιλο κολλαω και προσπαθω απο την θηκη την εξωτερικη να κανω οτι κανω

παντως για λιγο που λειτουργησε εκανα cοpy -paste κατι φακελους και ρε φιλε παλι το λαμπακι εγινε κοκκινο και κολλησε και ο δισκος και ολο το συστημα για λιγο εφαγε κολλημα

Στην αρχη ειχα εναν 20G Maxtor(δεν σχολιαζω)και τον εβαλα στο 2ο pc και μετα εκανα αυτην την τραμπα

κι εγώ έχω το παράδειγμα ενός φίλου μου που είχε βάλει έναν 6άρι και δούλευε, και μετά έβαλε έναν 8άρι και αυτός δούλευε.

καλά πλάκα μας κάνεις?

αν ο δίσκος είναι οκ, δεν έχει λόγο να μη δουλέψει με εξωτερικό usb κουτί (η μόνη συνήθης περίπτωση ασυμβατότητας είναι το κουτί να μην υποστηρίζει 48lba adressing άρα δεν μπορεί να δεχτεί πάνω από 120gb). αλλά σε μικρούς δίσκους δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί βέβαια και να έχει πρόβλημα το usb κουτί του παιδιού (αλήθεια, το χεις δοκιμάσει με άλλο δίσκο?), αλλά μέχρι εκεί.

Το ότι οι μικροί δίσκοι δεν παίζουν σε usb (δε διαβάζουν "καλά") δε μου φαίνεται και πολύ τεκμηριωμένη άποψη, και το 1 δείγμα που είχες μάλλον δεν είναι και στατιστικά αξιόπιστο για να το κάνεις κανόνα;)

κι εγώ έχω το παράδειγμα ενός φίλου μου που είχε βάλει έναν 6άρι και δούλευε, και μετά έβαλε έναν 8άρι και αυτός δούλευε.

καλά πλάκα μας κάνεις?

αν ο δίσκος είναι οκ, δεν έχει λόγο να μη δουλέψει με εξωτερικό usb κουτί (η μόνη συνήθης περίπτωση ασυμβατότητας είναι το κουτί να μην υποστηρίζει 48lba adressing άρα δεν μπορεί να δεχτεί πάνω από 120gb). αλλά σε μικρούς δίσκους δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί βέβαια και να έχει πρόβλημα το usb κουτί του παιδιού (αλήθεια, το χεις δοκιμάσει με άλλο δίσκο?), αλλά μέχρι εκεί.

Το ότι οι μικροί δίσκοι δεν παίζουν σε usb (δε διαβάζουν "καλά") δε μου φαίνεται και πολύ τεκμηριωμένη άποψη, και το 1 δείγμα που είχες μάλλον δεν είναι και στατιστικά αξιόπιστο για να το κάνεις κανόνα;)

Ε… ένταξη μπορεί να έφταιγε ο adapter OK αλλά το ήθελε για το καλό του PC και έκανε μεγάλες μετακινήσεις αρχείων και δεν το σύμφερε να ψάξει και πολύ τον 9άρι και αγόρασε έναν 80άρι και κάνει δουλειά… εξαρτάται και η ανάγκη του καθενός :004:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.