Jump to content

Amd 939 or p4 3.0 ghz north

sebastian

Recommended Posts

Εχω PENTIUM 4 3.0 GHZ NORTHWOOD......Εχω ευκαιρια να παω σε 939 AMD 3500 ....τι λετε ??? με ενδιαφερει πολυ ομως το multitasking ? Γνωριζω οτι ο athlon ειναι καλυτερος σε απολυτη επιδοση αλλα σε πολλες εργασιες τι κανει με σχεση τον PENTIUM 4 ,, θα ηθελα κυριως απαντησεις απο ατομα τα οποια εχουν κατσει και δουλεψει και με τους δυο επεξεργαστες για να καταλαβω τι συμβαινει τελικα και αν αξιζει αυτη η κινηση??????

ελεγα να κανω εγω ποστ αυτο το θεμα αλλα με προλαβες. εγω ηθελα να ρωτησω pentium 4 με hyper threading που και μενα με ενδιαφερει ή AMD 64bit που ειναι το μελλον και ερχονται και τα νεα ΧΡ 64?

Δεν καταλαβαινω τοσο χαλια δηλαδη οταν ο athlon παει να κανει 2 διαφορετικα προγραμματα μαζι ....Ακομη και ο 939 τα βλεπει ολα!!!!!!!! Δηλαδη πραγματικα δεν αξιζει να παω σε 939??????? Να περιμενω μπας και βγουνε τα διπλοπυρηνα....

VADERGR τοσο απογοητευμενος εισαι οταν athlon παει να εκτελεσει 2 πραξεις μαζι .......

Παλαιοτερα ειχα εναν athlon 2700 xp που τον ειχα με oc 2450 και κολαγε παρα πολυ μεχρι που τον σουταρα και πηρα τον PENTIUM 4 και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,,, αλλα ακουω απο την αλλη για τον 939 και μου ανειξε η ορεξη......Περιμενω και αλλες απαντησεις για να μπορεσουμε να λυσουμε τελικα αυτο το θεμα.....

Δεν ξέρω σε ειδικές εφαρμογές τι γίνεται (επεξεργασία video / εικόνες) αλλά σε καθημερινή desktop χρήση και σε παιχνίδια η τεράστια ισχύ του Α64 του δίνει το προβάδισμα. Ίσως να μεροληπτώ λιγάκι αλλά η 4μηνη περίπου εμπειρία μου με τον Α64 μου έχει δώσει την εντύπωση ότι κανένας P4 δεν θα μπορούσε να σταθεί δίπλα του, τουλάχιστον για τη χρήση που κάνω εγώ.

Στο multitasking και στην επεξεργασία βίντεο ο Ρ4 είναι πολύ καλός.

Αν κάνεις πολλά "βαριά" πράγματα ταυτόχρονα κάτσε με τον Ρ4 αλλά αν όχι με τον Α64 3500+ θα δεις μεγάλη βελτίωση σε παιχνήδια και αίσθηση στα παιχνήδια τέλος αν δεν καίγεσε και δεν έχεις το μικρόβι τις αναβάθμησης και των επιδόσεων κάτσε με τον νόρθη μια χαρά είναι!

πως εννοεις το multitasking;

αν το εννοεις "να παιξω ενα παιχνιδακι, οσο γινεται το divx", το ΗΤ των Ρ4 ειναι η λυση.

αν το εννοεις "να παιξω ενα παιχνιδακι, με αντιβιρια, mail, και αλλα διαφορα ανοιχτα απο πισω", να πας σε Α64.

αμα εισαι λατρης της παλιας τεχνολογιας,νοσταλγος του παρελθοντος κλπ κλπ παρε π4 νορθυ.καλος αξιοπιστος και cool επεξεργαστης.αν θες να δεις ποσα απιδια παιρνει ο σακος βαλε 64αρη και ξεχνας οτι ηξερες;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.