fantacid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2005 Σήμερα ήρθε ένα αγαπητό μου πρόσωπο από Αγγλία κ μου έφερε ένα "μικρό" δωράκι..........μισό terra σε sata package! 2x160 hitachi 1x200 maxtor! Tωρα το πρόβλημα(!) μου είναι η διαμόρφωση του χώρου μου. τόσα bytes για να είναι λειτουργικά κ όχι χαοτικά χρειάζονται ένα καλό σχεδιο,τι προτείνεται? σημειώστε ότι υπάρχει ήδη ένας 80αρης sata seagate. κ μια πρόταση για controller γιατί η nf7-s έχει μόνο 2 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Αύγουστος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 κ μια πρόταση για controller γιατί η nf7-s έχει μόνο 2 sata Πριν από 2 μήνες είχα χτυπήσει έναν 4κάναλο SATA Silicon Image SI-3114 σε PCI από το e-shop με €40 αλλά από τότε δεν τον ξανάφερε. Γενικά οι 31xx της Silicon Image είναι σοβαροί και πολύ αξιόπιστοι controllers, με άριστη υποστήριξη καί σε Windows καί σε linux. Συνιστώνται ανεπιφύλακτα. ΥΓ: Μόνο τους μειονέκτημα ότι δεν υποστηρίζουν SMART. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.