Jump to content

Βοήθεια γιά Abit IC7 Max 3 καί TCCD

Sakis1442169073

Recommended Posts

Παιδια γεια χαρά χρειάζομε την βοήθεια σας.

Εχω ένα γνωστό γερμανό του οποιου του πούλησα 2χ512 corsair XL PRO σέ εμένα η μία μνήμη πήγεναι 300χ8 με 2.8 και η άλλη 290χ8 και οι δύο μαζί 280χ8 με 2.8. 2,5-3-3-7

Ο τύπος δεν μπορεί να τις δουλέψει ουτε στα 245 απο οτι μου είπε,ομολογώ όμως οτι δυστυχώς δεν εχω ιδεα απο intel καθότι γενημα θρέμα παιδάκι της AMD,αν μπορειτε κάποιοι απο τα σαίνια να βοηθήσετε.παρακάτω ειναι οτι μου είπε οτι έχει στο bios.

1. Abit IC7 Max 3 (18er Bios)

2. 3,4 ghz Prescott E0 (multi 14)

3. Enermax 600 W Coolergiant

PAT = Auto/Normal/Auto/Disabled/Disabled

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχληθούν με το θέμα.

Ειναι σιγουρος για το 14?

Τα 245 με τον κανονικο multi του 17 του 3400 φαινεται λογικο να ειναι cpu limited κατα τα αλλα τα TCCD που εχω στην P4C800 μεχρι τα 260 που παει ο P4 μου δεν ειχαν κανενα προβλημα 2.5-3-3-7 με 2.6V ανετα με το PAT ανοιχτο.Ας δοκιμασει να χαμηλωσει την ταση λιγακι......

Καποια εποχη επαιξα με μια ΙC7 Max3 και εναν Prescott 3.4 που αλαζε multi .

Δεν ξερω γιατι ... μαλλον προβλημα μητρικης , αλλα με τιποτα η μητρικη δεν λειτουργουσε σωστα με το χαμηλο multi . Αυτο μου το εχει αναφερει και φιλος που δουλευει με την ιδια μητρικη .

Δεν ξερω αν ετυχε ... αλλα περισσοτερο υποψιαζομαι προβληματικη μητρικη (οχι ελλατωματικη) .

Ας δοκιμασει και με το PAT στις ρυθμισεις PAT = Auto/Normal/6 ή 7/Disabled/Disabled

Οτι κανει , αρκει το τελευταιο να ειναι disabled ... ειδικα αν ειναι 512αρες οι μνημες .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.