beisnikos_spi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2005 Καλησπέρα, έχω το σύστημα τησ υπογραφής μου και επειδή δεν αναγράφονται τα πάντα ας το ρίξω ακόμα μια φορά..-Intel P4 E 3.2 GHz-VGA MSI FX5900-VTD128-M/B MSI Intel 875P Neo Series (Προσεχώς Gigabyte GA-8KNXP)-HDD IDE 200GB Western Digital-HDD Raptor 74.3GB Western Digital-Nec 3520A-BenQ DVD-ROM 16x-PCI LAN Card-Sound Blaster Audigy Platinum EX με εξωτερικό πάνελ-4 Ανεμιστήρες 120mm χωρίς φωτισμό-3 Ανεμιστήρες 80mm χωρίς φωτισμό-2 ΝΕΟΝ λάμπες-2*256ΜΒ RAM ΝΟ-ΝΑΜΕκαι-PSU Zalman ZM400A 400WattsΑυή τη στιγμή μαζεύω λεφτά να αγοράσω 2 μνήμες του ενός γίγα η καθεμία δείτε εδώ και ανυσυχώ μήπως και το τροφοδοτικό μου δεν με καλύψει..Εκανα το τεστ στο eXtreme PSU Calculator και έβγαλε ότι χρησιμοποιώ 383Watt...Λέτε να έχω πρόβλημα με τις Corsair??
Greek Αύγουστος 3, 2005 #2 Αύγουστος 3, 2005 Κοίτα , εγώ έχω το παρακάτω σύστημα..ΑΜD 2700+ , 2x89GB IDE , CDRW Plextor , DVD Pioneer , 1,5 GB ram , TV tuner , USB Pci , EXT DVDRW Plextor , USB HP Printer , Ext USB HDD , Gamepads , 7 FAN 80' , 6800 VGA και όλα αυτά δουλεύουν με ένα 350 άρι τροφοδοτικό Bluestorm από το Πλαίσιο.Είχα το 550 της Qtek χωρίς κανένα πρόβλημα ( πέρα από το θορυβο με τους 2 ανεμηστήρες ) και είπα να δοκιμάσω αυτό με τον ένα ανεμηστήρα.Δεν έχω κανένα πρόβλημα και παίζω όλα τα παιχνίδια οπότε πιστευω ότι 8α σε φτάσει το 400αρι....
beisnikos_spi Αύγουστος 3, 2005 Author #3 Αύγουστος 3, 2005 Χμμμ... Ωραία μέχρι εδώ. Και μια άλλη ερώτηση: Έχω ακούσει ότι οι συγκεκριμένες μνήμες έχουν διαφορετικού είδους τσιπάκια τα οποία καταναλώνουν χαηλότερα volts από μια κοινή μνήμη RAM του ίδιου τύπου. Ισχύει κάτι τέτοιο και γι αυτές? Αν ναι τότε τα πρέπει να αλλάξω τα volt μέσα από το bios??
ThorLite Αύγουστος 3, 2005 #4 Αύγουστος 3, 2005 Και εγω το ιδιο πιστευω το PSU σου αρκει ισως οχι ομως για overclock...........
beisnikos_spi Αύγουστος 4, 2005 Author #5 Αύγουστος 4, 2005 Όχι ρε thorlite, δεν είμαι φαν του oc... Μου αρκούν τα 3.200 ΜΗζ του "εξεπεργαστή" μου.. απλά θέλω να βάλω τόσο πολλή ram γιατί έχω πρόβλημα..με το που μπαίνω windows μια τρακοσάρα mb έχουν κάνει φτερά...Οκ παιδιά, σας ευχαριστώ για την βοηθειά σας!!
y3k Αύγουστος 4, 2005 #6 Αύγουστος 4, 2005 Και εγώ πιστεύω πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης τα 384Watt που χρησιμοποιείς νομίζω είναι μονο κατα το Boot του PC, δεν λειτουργούν όλες οι συσκευές μετά πχ, DVD κτλπ. Εάν έχεις κάποιο πρόβλημα βγάλε τις δύο λάμπες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.