Jump to content

athlon64 3000

Braveheart

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον εχω μειωση τη συχνοτητα της μνημης απο 200 στα 180, fsb στα 229 με 4x, extra cpu voltage 3.3%----> 1.446 vcore, memory voltage 2.60 και nf4 voltage 1.50v. Τα timings δεν τα χω πειραξει. Δεν μπορω να ανεβω πανω απο τα 229, αυτη τη στιγμη η συχνοτητα της cpu εχει φτασει στα 2061 ποσο πολυ μικρο συμφωνα με τις δυνατοτητες της cpu.

Τι αλλο πρεπει να κανω?

Athlon64 3000

msi k8n sli platinum

2x512 kingston 2.5

• 5 months later...

Μηπως εχει καραμπανα κομματι CPU,ειχα καποτε εναν winnie που ακομα και με 1.8ν πανω απο τα 2.3GHz δεν πηγαινε.

λοιπον εχω μειωση τη συχνοτητα της μνημης απο 200 στα 180, fsb στα 229 με 4x, extra cpu voltage 3.3%----> 1.446 vcore, memory voltage 2.60 και nf4 voltage 1.50v. Τα timings δεν τα χω πειραξει. Δεν μπορω να ανεβω πανω απο τα 229, αυτη τη στιγμη η συχνοτητα της cpu εχει φτασει στα 2061 ποσο πολυ μικρο συμφωνα με τις δυνατοτητες της cpu.

Τι αλλο πρεπει να κανω?

Athlon64 3000

msi k8n sli platinum

2x512 kingston 2.5

Για αρχή όρισε διαιρέτη μνήμης μικρότερο από αυτόν που έχεις ήδη

• 3 weeks later...

Edit: Η μνήμη εφόσον είναι στα 180 MHz δεν σε κρατάει. Δοκίμασε πρώτα να βάλεις πολλαπλασιαστή χαμήλότερο του 9, ας πουμε 6 (χωρίς αύξηση Vcore). Έτσι εξαλείφουμε και τον παράγοντα επεξεργαστής. Να δεις μήπως δε σε αφήνει να ανεβάσεις FSB το Mobo (που δεν το νομίζω, δώσε τον Athlon στην Τσικίτα). Ανέβαζε το FSB με βήμα 2 MHz (σου προτένω clockgen για να αποφεύγεις τα restart) και σιγουρέψου από το BIOS ότι έχεις PCI/PCI Express κλειδωμένες στα 33/100 MHz. Ανέβαζε μέχρι να βρεις τοίχο, οπότε ανεβάζεις την τάση στο nforce. Αν με το καλό ξεπεράσεις FSB>250 MHz, ρίξε το LDT (πολλ/στή HT) στο 3x.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.