Jump to content

AMD Sempron or 64?

nikos_petrop

Recommended Posts

Το παιδι λεει κατι φτηνο κ παλι για nf4 939 κ Χ2 λετε...

Τι να τον κανει τον X2 ελεος...

Παίρνεις κατιτίς και δεν βλέπεις καθαρά τί γράφουν οι άλλοι;

Πουθενά δεν έγραψα για Χ2 για ΤΩΡΑ:

Πάρε κάτι φθηνό σε nF4 939 που είναι και το πλέον αναβαθμίσιμο με dual-core X2 για το μέλλον.

Μίλησα για το μέλλον (π.χ. σε 8-12 μήνες).

Για μητρικη αυτη φτηνη nf4 αφου βλεπω θες να παρεις και gfx card παρε PCIe τουλαχιστον...

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1034&Nav_Section_Id=1032&Catalog_Id=1&Product_Id=247294&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Α64 3000+ για να τον εχεις και λιγο καιρο 150e CPU 939

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.559906

Μνημη 1GB αφου το θες για DSL 94e

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=18&Nav_Section_Id=18&Catalog_Id=1&Product_Id=246743&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Kαρτα γραφικων απο μια 6200 σε απλη 6600 ή 6600GT απο 55e μεχρι 120e

Aυτο πιστευω ειναι ενα φτηνο συστημα που εχει και καποιο μελλον γιατι καλο το 754 και ο Sempron αλλα πετας τα λεφτα σου σε μια τεχνολογια που ειναι dead end..........

Γιατι λετε δλδ dead end...

Eγω 3000+ με μια 6800 εχω πανω και μια χαρα ειναι το μοτερ.

Αν δεν εισαι των τεστ κτλ ολα μια χαρα ειναι.

Σε 1 χρονο που λετε τωρα το παιδι να παρει nf4 για να βαλει X2 κτλ θα ερθει κ θα δει nf5 κ 6 κ δε ξερω κ εγω τι αλλο.

Αρα οταν σε 1 χρονο με το καλο θελησει να παρει Χ2 λεμε τωρα περνει κ μια mobo σιγα

θα χει τα φραγκα για τον καλο τον super cpu κ οχι για mobo lol...

Του χρονου που θα εχει μαζεψει και λεφτα ομως θα μπορει να βαλει και καλυτερη καρτα γραφικων και καποιο φτηνο X2 γιατι ειναι upgradable ενω αν παρει 754 και AGP καρτα γραφικων του χρονου θα χρειαστει να τα πουλησει ολα αν τα αγορασει κανενας.Aυτα που προτεινα δεν ειναι cutting edge αλλα ειναι upgradable στο μελλον προφανως το παλληκαρι δεν τον νοιαζουν να βαλει φωτια στα bench και ακομα του χρονου θα μπορει να βρει και second hand Χ2 και τις τωρινες καρτες γραφικων σε μισες τιμες απο εμας που κανουν ποιο συχνες αναβαθμισεις.......LOL

Και με ενα πολυ χαλαρο overclock του 3000+ στα 2.2 με 2.4 θα εχει ενα πολυ καλο συστημα που μαλλον θα αναβαθμισει σε χρονικο διαστημα μεγαλυτερο του χρονου........

Πολύ καλά τα λες ThorLite.

Εάν πάρει τώρα 754 που είναι πεθαμένο, σε ένα χρόνο θα μείνει με το... πτηνό στο χέρι.

Εγώ πάντως αν ήμουν μεγάλος και είχα δικά μου λεφτά τα αγόραζα το 64βίτο και άντε γεια laughing out loud τι να σου πω εγώ σίγουρα θα έβαζα το 64

Κ εγω προτεινω κατι σε socket 939 με pci-ex οχι 754 κ Sempron ωστε να μπορεσεις να το βελτιωσεις οικονομικοτερα στο μελλον.Επεξεργαστη Amd64 ενας 3000+ ειναι μια χαρα για gaming.Καρτα γραφικων νομιζω μαλλον η καλυτερη επιλογη ειναι μια 6600 απλη γυρω 110-120 ευρω για να εισαι κ οκ στα παιχνιδακια.Βεβαια παντα υπαρχουν κ τα μεταχειρισμενα!

• 4 weeks later...

Συμφωνω με τον Jason στο socket και τις pci. Επισης ο 3000+ εχει την καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης ενω μπορεις να τον φτασεις και στα επιπεδα ενος 3200. τελος στη θεση σου θα προτιμουσα καμια μεταχειρισμενη 6600gt απο την απλη 6600.

O ThorLite έκανε τη σωστή πρόταση. Ένα σύστημα με 939 μπορείς, όποτε έχεις όρεξη και φράγκα, να το αναβαθμίζεις αλλάζοντας μόνο επεξεργαστή και να είσαι οκ για χρόνια. Αντίθετα, το 754, οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις κάτι μεγαλύτερο, θα πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Και η αναβαθμισιμότητα είναι για μένα το άλφα και το ωμέγα στην αφορά υπολογιστών (από τη μητρική μου αυτή τη στιγμή έχουν περάσει τρεις επεγεργαστές...).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.