Jump to content

Ποση ωρα πρεπει να τρεξω το win memtest?

Braveheart1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποση ωρα πρεπει να τρεξω το win memtest για να σιγουρευτω οτι οι μνημες μου ειναι οκ?

Πχ Τωρα ειμαι στα 10χ282 με τις μνημες 1:1 (2,5-4-4-11)

Με 2,60 V ειχα λαθος στο 414%

Με 2,65 ειχα λαθος στο 2500%

Τωρα εβαλα 2,7 και ειμαι 7500 % και ακομα χωρις λαθος!

ΥΓ Μιλαμε για 2χ512 OCZ rev2 platinum μνημουλες

Κοίτα απο 5 ώρες + καλά έιναι... μερικοί το αφήνουν 1 μέρα και.. εγώ το βάζω το βράδυ όταν κοιμάμαι και το πρωί βλέπω τι παίζει άρα απο 8 ώρες...

Κοίτα απο 5 ώρες + καλά έιναι... μερικοί το αφήνουν 1 μέρα και.. εγώ το βάζω το βράδυ όταν κοιμάμαι και το πρωί βλέπω τι παίζει άρα απο 8 ώρες...

Για ποσο % μιλαμε δηλ το πρωι?

Το εχω απο 16.30 να τρεχει

Εγώ δοκιμάζω πάντα με μίνιμουμ το 10.000%

Οπότε εγω που έχω 18.000 % χωρις λάθος ειμαι οκ ,ε?

Τον αφησα ολο το βράδυ , απο χθες στις 16.30

Kαλα σε βλεπω με 18000% . Βεβαια , με ενα αλλο προγραμμα θα μπορουσε να σου χτυπησει η μνημη ευκολα . Ριξε μια-δυο συμπιεσεις σε dvd/dvix/xvid ... και αν εχεις ορεξη και μερικα blends στο prime95 ... ή ενα 32Μ στο stability tester του darthmoul.

Kαλα σε βλεπω με 18000% . Βεβαια , με ενα αλλο προγραμμα θα μπορουσε να σου χτυπησει η μνημη ευκολα . Ριξε μια-δυο συμπιεσεις σε dvd/dvix/xvid ... και αν εχεις ορεξη και μερικα blends στο prime95 ... ή ενα 32Μ στο stability tester του darthmoul.

Thanx man!

Θα το κανω και θα ποσταρω αποτελεσματα

ΥΓ Σταματησα τελικα στα 20.000 %

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.