bad duck Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2005 Είχα FX52OO έβαζα τη ρύθμιση:Έξοδος σύνθετου σήματος και όλα καλά.Τώρα με NX6600GT δεν καταφέρνω να δώσω ένχρωμο σήμα στην TV. Aν μπορεί να βοηθήσει κανείς;H ΤV έχει μόνο έξοδο scart,και το καλώδιο μου είναι κάλο.Οι ρυθμήσεις που βάζω είναι κλώνος,PAL B και έξοδος -(τα δοκίμασα όλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Ιούλιος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Είχα FX52OO έβαζα τη ρύθμιση:Έξοδος σύνθετου σήματος και όλα καλά.Τώρα με NX6600GT δεν καταφέρνω να δώσω ένχρωμο σήμα στην TV. Aν μπορεί να βοηθήσει κανείς;H ΤV έχει μόνο έξοδο scart,και το καλώδιο μου είναι κάλο.Οι ρυθμήσεις που βάζω είναι κλώνος,PAL B και έξοδος -(τα δοκίμασα όλα)Ποιο συγκεκριμένα τι κάρτα γραφικών έχεις ?? μάρκα ?? Drivers ?? Service pack ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Βασικά μην ξεχάσεις να κάνεις και κανένα reboot αν έχεις κάνει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις. Από εκεί και πέρα δεδομένου ότι χρησιμοποιείς το ίδιο καλώδιο παίξε λίγο με τα διάφορα ΠΑΛ αν έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Ρε συ Pokemon προσπαθησε να μην κανεις 10 ακυρα ποστ την ημερα! ΑΦου σου λεει ο ανθρωπος εχει την 6600 gt !Anyway φιλε μου ισως να σου εχω και ασχημα νεαΟρισμενες τηλεορασεις εχουν προβλημα με τα διαφορα svideo που εχουν ως εξοδο οι καρτες γραφικων και τα δειχνουν ασπομαυρα. Μου εχει συμβει πολλακις.Αλλα ας δουμε πρωτα τα απλαΓια δοκιμασε και αλλα φορματ και ας σου φαινεται τρελλοΕπισης δοκιμασε τους τελευταιους drivers (αν και εχουν ενα προβλήματακι στο overlay )Οπωσδηποτε ακουσε και τη συμβουλη του φιλου μας scumifer που παρολο που ειναι -οπως δηλωνει- ανικανος να χειριστει γραφιδα , ξερει καλα τα περι υπολογιστων και τραβα και κανα reboot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.