Jump to content

πρόβλημα με το ηview

bad duck

Recommended Posts

Είχα FX52OO έβαζα τη ρύθμιση:Έξοδος σύνθετου σήματος και όλα καλά.

Τώρα με NX6600GT δεν καταφέρνω να δώσω ένχρωμο σήμα στην TV. Aν μπορεί να βοηθήσει κανείς;H ΤV έχει μόνο έξοδο scart,και το καλώδιο μου είναι κάλο.Οι ρυθμήσεις που βάζω είναι κλώνος,PAL B και έξοδος -(τα δοκίμασα όλα)

Είχα FX52OO έβαζα τη ρύθμιση:Έξοδος σύνθετου σήματος και όλα καλά.

Τώρα με NX6600GT δεν καταφέρνω να δώσω ένχρωμο σήμα στην TV. Aν μπορεί να βοηθήσει κανείς;H ΤV έχει μόνο έξοδο scart,και το καλώδιο μου είναι κάλο.Οι ρυθμήσεις που βάζω είναι κλώνος,PAL B και έξοδος -(τα δοκίμασα όλα)

Ποιο συγκεκριμένα τι κάρτα γραφικών έχεις ?? μάρκα ?? Drivers ?? Service pack ??

Βασικά μην ξεχάσεις να κάνεις και κανένα reboot αν έχεις κάνει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις. Από εκεί και πέρα δεδομένου ότι χρησιμοποιείς το ίδιο καλώδιο παίξε λίγο με τα διάφορα ΠΑΛ αν έχει

Ρε συ Pokemon προσπαθησε να μην κανεις 10 ακυρα ποστ την ημερα! ΑΦου σου λεει ο ανθρωπος εχει την 6600 gt !

Anyway φιλε μου ισως να σου εχω και ασχημα νεα

Ορισμενες τηλεορασεις εχουν προβλημα με τα διαφορα svideo που εχουν ως εξοδο οι καρτες γραφικων και τα δειχνουν ασπομαυρα. Μου εχει συμβει πολλακις.

Αλλα ας δουμε πρωτα τα απλα

Για δοκιμασε και αλλα φορματ και ας σου φαινεται τρελλο

Επισης δοκιμασε τους τελευταιους drivers (αν και εχουν ενα προβλήματακι στο overlay )

Οπωσδηποτε ακουσε και τη συμβουλη του φιλου μας scumifer που παρολο που ειναι -οπως δηλωνει- ανικανος να χειριστει γραφιδα , ξερει καλα τα περι υπολογιστων και τραβα και κανα reboot!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.