Jump to content

Γιατι παντα τα 2 ειναι καλυτερα απο το 1...

Stratos1442169086

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Υ.Σ.

....και είχα την εντύπωση ότι οι TYAN δέν κάνουν overclocking (εκτός και άν έγινε μέσω software).

Εξαρτάται από την μητρική. Η δική μου δεν κάνει αφού δεν μπορώ να πειράξω τον multiplier.

EDIT: @Stratos: Το Linux βλέπει και τα 4 δοκιμασμένο. Και το NUMA αν έχει η μητρική σου. Άλλαξε λειτουργικό να σωθείς. Τις μνήμες τις παίζεις 400 ή 333;

SP2 με ολες τις ενημερωσεις...μαλλον ειναι Numa ignore...

Μπορούν απλά θένε κάποιες ρυθμίσεις. Άνοιξε το boot.ini και βάλε το "/PAE" switch μετά το "/fastdetect". Δλδ

"multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\Windows= “Microsoft Windows XP Professional“ /fastdetect /PAE"

PAE = Physical Address Extension

http://www.microsoft.com/whdc/system/platform/server/PAE/pae_os.mspx

Edit: Αν το κάνεις τρέξε πάλι ένα sandra memory bandwidth test...

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος από τη στιγμή που δεν έχω στα χέρια μου τέτοιο σύστημα. Μακάρι να περνούσε από τα χέρια μου έστω και για λίγο όπως του Στράτου.

Αν μπορείς πάντως φίλε Στράτο κάνε αυτό που σου πα να δούμε έτσι απλά από περιέργεια…

Υ.Γ. Στο bios πρέπει να είναι enable η επιλογή ACPI v 2.x (ACPI multiprocessor kernel) για να το “καταλάβουν” τα windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.