Jump to content

Τhrottling?

didicola

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Στα 3900 που τον εχω τωρα, 39 idle - 45 full load (χωρις aircondition στο δωματιο το οποιο ειναι φουρνος)

Οι διαφορες που θα δεις και στον δικο σου θα ειναι μεγαλες σε σχεση με την στοκ ψυκτρα.

στο Α64 της υπογραφής μου έχω 33 idle 40-41full load με θερμοκρασίες δωματίου 27-28.

εξαρτάται τι ζητάει ο καθενας και επιλέγει.

επίσης το κιτ της asetek βγαίνει σε 2 εκδόσεις, ενα με μικρο ψυγείο και ένα με μεγάλο.

εγώ έχω αυτό με το μεγάλο.

Και το κυκλωμα το κλεινεις μεσα σε δοχειο με νερο?Δεν ειναι πιο συσκολο ετσι ομως?

Τι υγρο εχεις βαλει μεσα?

Δεν υπαρχει καθολου δοχειο.

Το υγρο ειναι αυτο που δειχνω στον οδηγο.

οχι από οτι θυμάμαι δε μπαίνει σε 775, δε ξέρω όμως αν μπαίνει αυτο http://62.38.134.16/product_info.php?cPath=26_49&products_id=188

edit

η L20 μεσα σε παραφλου και μετα χέρια μου μέσα... βασικά μπορείς αν θες να κανεις ένα ανοικτό κύκλωμα με βυθιζόμενη την αντλία μέσα στο δοχείο με το νερό και το σωλήνα επιστροφής να ρίχνει το νερό μέσα στο δοχείο.

να κανω μια μαλλον κουτη ερωτηση?

οι αντλιες δουλευουν βυθισμενες μεσα σε δοχειο με το υγρο χωρις προβλημα ετσι?

Ναι αλλα δεν υπαρχει λογος να την εχεις μεσα σε νερο.

το συγκεκριμενο δεν μπαινει σε 775 ετσι?

καποιο ετοιμο κιτ μεχρι 150 ευρω υπαρχει?

βαλε αν μπορεις κανα λινκ

σ ευχαριστω!

Τα ετοιμα κιτ υστερουν σε αποδοση σε σχεση με ενα προσεγμενο home-made.

Σε περιπτωση που θες να κρυωσεις υπερχρονισμενο prescot, τα πραγματα θα ειναι ακομα χειροτερα.

Με λιγα λογια αν εχεις απαιτησεις απο το συστημα και θες επιδοσεις και βελτιωσεις, ξεχνας το ετοιμο κιτ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.