Necro Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2005 μπορει να και ειναι γελοιο αυτο που ζηταω αλλα κατι ειχε περασει απο το αυτι μου υπαρχει κανα utility της MSI/ 3rd party που να ελεγχω τις στροφες του ανεμιστηρα της καρτας??δεν ακουγεται καθολου ρε γμτ και αν ανεβουν οι στροφες παει και η θερμοκρασια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lefteris1442169079 Αύγουστος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Απλά έχε ανοιχτό το κουτάκι για λίγες μέρες να κοιτάς και την κάρτα γραφικών, μην έχεις ανησυχίες! Οι τελευταίοι πάντως detonators δείχνουν τη θερμοκρασία του Gpu. Δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα καθώς και οι ανεμιστήρες αυτοί είναι στην πλειοψηφία τους δύπινοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakar1442169125 Οκτώβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 μπορει να και ειναι γελοιο αυτο που ζηταω αλλα κατι ειχε περασει απο το αυτι μου υπαρχει κανα utility της MSI/ 3rd party που να ελεγχω τις στροφες του ανεμιστηρα της καρτας??δεν ακουγεται καθολου ρε γμτ και αν ανεβουν οι στροφες παει και η θερμοκρασια.....Διαβασε αυτοhttp://forums.sudhian.com/messageview.aspx?catid=43&threadid=84336&enterthread=yΚαπου πριν απο το τελος καποιος "melsmed" λεει να κατεβασεις αυτοhttp://www.gainward.de/drivers/XPRTOOL332.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Οκτώβριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 Το ανεμηστηρι ενος φιλου μου στην συγκεκριμενη καρτα καηκε οποτε το θεωρω επιφοβο.Βεβαια δεν εχω ακουσει για καμια αλλη παρομοια περιπτωση αλλα τεσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Οκτώβριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 necro, δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί πρώτον σου το έβαλα στο τροφοδοτικό, να παίρνει ρεύμα, και δεύτερον μην ανησυχείς....δεν θα κάνει bam........ αν θυμάμαι καλά βέβαια...... edit: μπορεί να έβρισκες πρόγραμμα να δεις μόνο αν έπαιρνες ρεύμα από το φυσάκι της κάρτας.... :006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Οκτώβριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 μπαμ δεν κανει....ρεσταρτ το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 To rivatuner κανει καλα την δουλεια του αλλα αφου δε το εχεις στη καρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Οκτώβριος 17, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2005 εντωμεταξύ το thread είναι παλιο χωρίς να με ενδιαφέρει καθόλου αφου τώρα πια έχω τη ζαλμαν προστάτη σας ευχαριστώ πάντως όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.