panoc Αύγουστος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 terratec Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 1, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Leadtek @ panoc Και οι δύο λύσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Όποια και να πάρεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, που μπορεί να μην τις ξέρεις και πλήρως αν δεν δουλέψεις πρώτα με μια κάρτα TV, υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει. Γενικά όμως επειδή και οι 2 λύσεις είναι από τις καλύτερες στην αγορά το πιθανότερο είναι να μείνεις πλήρως ευχαριστημένος. Αν πάντως δεν σε ενδιαφέρει το radio θα μπορούσες να κοιτάξεις και την Terattec 400 που είναι πάνω κάτω μια 600 χωρίς radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Αύγουστος 1, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Leadtek @ panocΚαι οι δύο λύσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Όποια και να πάρεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, που μπορεί να μην τις ξέρεις και πλήρως αν δεν δουλέψεις πρώτα με μια κάρτα TV, υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει. Γενικά όμως επειδή και οι 2 λύσεις είναι από τις καλύτερες στην αγορά το πιθανότερο είναι να μείνεις πλήρως ευχαριστημένος. Αν πάντως δεν σε ενδιαφέρει το radio θα μπορούσες να κοιτάξεις και την Terattec 400 που είναι πάνω κάτω μια 600 χωρίς radio. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, καλό σήμα και να μπορώ να κάνω capture από το tuner ή εξωτερική πηγή (μάλλον περισσότερο) χωρίς προβλήματα συγχρονισμού και χωρίς απώλεια ποιότητας... Μάλλον ζητάω πολλά, αλλά τι πλησιάζει περισσότερο? Η μόνη διαφορά Cinergy 400 και 600 είναι το ράδιο? Αν ναι, με συμφέρει η 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Αύγουστος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Εγω παντως πηρα την Pixelview Pro ultra (~40 euros) και ειναι μια χαρα!Software δεν εχει καθολου καλο , ας οψεται που εχω το windvr . Κορυφαιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Αύγουστος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Στις tv tuner ισχύει αυτη τη στιγμή η εξής κατάσταση: :024: 5 καλύτερες ->1.Leadtek winfast dv2000 79 ευρώ2.Leadtek winfast tv 2000 xp expert 58 ευρώ3.Αsus tv fm card 45 ευρώ :055: 4.terratec cinergy 400tv mobile 107 ευρώ5.lifeview flydvb-t duo pc card 117 ευρώέγω που είχα πάρει πέρυσι διάλεξα την terratec 600 που ήταν πρώτη στα συγκριτικά και πιάνει τέλεια κι ας έχω μόνο μια εσωτερική κεραία (δίπλα απο την οθόνη) στο συγκριτικό το φετινο δέν την βλέπω επομένως δέν μπορουμε να έχουμε σαφή εικονα για το αν παραμένει η κορυφαία...ένα σημείο ακομα που πρέπει να προσέξεις είναι αν θέλεις να έχεις και το κουφο filmnet να πάρεις μια κάρτα που να έχει chip Που να το υποστηρίζει ( η terrratec με το phillips chip δέν έχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Αύγουστος 1, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Ermouli από πού είδες το συγκριτικό που αναφέρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 1, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Και εγώ δεν θα συμφωνούσα απόλυτα με την παραπάνω σειρά. Φαντάζομαι την λίστα την έχει βγάλει ο Ermoulis με βάση τα δικά του κριτήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Αύγουστος 2, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Ας περιμένουμε να μας δώσει link.. Πάντως αν βάλεις στο google όλες τις κάρτες που αναφέρει δε βγάζει αποτέλεσμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Αύγουστος 2, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Απάντηση σε προηγούμενη ερώτησή μου: ναι, η μόνη διαφορά Cinergy 400 και 600 είναι οτι η δεύτερη έχει και ράδιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Αύγουστος 2, 2005 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Ermouli από πού είδες το συγκριτικό που αναφέρεις?Στο pc world αυγούστουΦαντάζομαι την λίστα την έχει βγάλει ο Ermoulis με βάση τα δικά του κριτήρια. :110: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna511442169081 Αύγουστος 2, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Α.. Και με βάση τι κριτήρια είναι αυτή η σειρά? Ποιότητα εικόνας? Σχέση ποιότητας/τιμής? Συνδεσιμότητα? Κάτι άλλο? Όλα μαζί? Και έδινε κάποιου είδους βαθμολογία στον κάθε τομέα? Και μήπως ρωτάω πολλά?.. Ίσως αν σου είναι εύκολο μπορείς να post-άρεις το περιεχόμενο του συγκριτικού ή κάποιο scan-άρισμα της σελίδας.. Δεν ξέρω, επιτρέπεται κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Αύγουστος 3, 2005 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Ηβαθμολογία βγαίνει απο το σύνολο των χαρακτηριστικών... Στη σχέση αποδοση /τιμή έχει την Αsus tv fm card 45 ευρώ...αντιγραφο του περιοδικού δέν επιτρέπεται να δημοσιεύσω ολικά ή μερικά χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη...άρα αρκείσε σε αυτά (πάντως όπως λέω δέν βλέπω την δικιά μου terratec 600, που πιστεύω πως είναι απο τις κορυφαίες , πρίν κάτι μήνες ήταν ήταν Νο 1 με βαθμολογία 10!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sozirarak Αύγουστος 21, 2005 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Επειδη και εγω ψαχνομαι για το εν λογω θεμα μπορει να μου πει κανεις αν αξιζει αυτη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.702205 ??Παραειναι φτηνη...........Γιατιιιιιιιιι?επειδη και εγω ειμαι στο ψαξιμο για TV card τελικα αυτη του e-shop ειναι καλη?διαβασα το review στο site και φαινεται να τα εχει ολα, ειναι και η τιμη πολυ καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Αύγουστος 21, 2005 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Aν υποστηριζει ομως φιλμνετ τοτε δεν θα εχεις καλη ποιοτητα στα υπολοιπα!Τo chip αυτο ειναι παλιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Αύγουστος 21, 2005 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 επειδη και εγω ειμαι στο ψαξιμο για TV card τελικα αυτη του e-shop ειναι καλη?διαβασα το review στο site και φαινεται να τα εχει ολα, ειναι και η τιμη πολυ καληΤην εχω εδω και ενα περιπου μηνα εντελως απροβληματιστα με καλη ποιοτητα εικονας και ηχουΤη συνιστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.