Jump to content

Αγορά tv tuner

aliendna511442169081

Recommended Posts

Leadtek :p @ panoc

Και οι δύο λύσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Όποια και να πάρεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, που μπορεί να μην τις ξέρεις και πλήρως αν δεν δουλέψεις πρώτα με μια κάρτα TV, υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει.

Γενικά όμως επειδή και οι 2 λύσεις είναι από τις καλύτερες στην αγορά το πιθανότερο είναι να μείνεις πλήρως ευχαριστημένος.

Αν πάντως δεν σε ενδιαφέρει το radio θα μπορούσες να κοιτάξεις και την Terattec 400 που είναι πάνω κάτω μια 600 χωρίς radio.

Leadtek :p @ panoc

Και οι δύο λύσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Όποια και να πάρεις ανάλογα με τις ανάγκες σου, που μπορεί να μην τις ξέρεις και πλήρως αν δεν δουλέψεις πρώτα με μια κάρτα TV, υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει.

Γενικά όμως επειδή και οι 2 λύσεις είναι από τις καλύτερες στην αγορά το πιθανότερο είναι να μείνεις πλήρως ευχαριστημένος.

Αν πάντως δεν σε ενδιαφέρει το radio θα μπορούσες να κοιτάξεις και την Terattec 400 που είναι πάνω κάτω μια 600 χωρίς radio.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, καλό σήμα και να μπορώ να κάνω capture από το tuner ή εξωτερική πηγή (μάλλον περισσότερο) χωρίς προβλήματα συγχρονισμού και χωρίς απώλεια ποιότητας... Μάλλον ζητάω πολλά, αλλά τι πλησιάζει περισσότερο? Η μόνη διαφορά Cinergy 400 και 600 είναι το ράδιο? Αν ναι, με συμφέρει η 400

Στις tv tuner ισχύει αυτη τη στιγμή η εξής κατάσταση:

:024: 5 καλύτερες ->

1.Leadtek winfast dv2000 79 ευρώ

2.Leadtek winfast tv 2000 xp expert 58 ευρώ

3.Αsus tv fm card 45 ευρώ :055:

4.terratec cinergy 400tv mobile 107 ευρώ

5.lifeview flydvb-t duo pc card 117 ευρώ

έγω που είχα πάρει πέρυσι διάλεξα την terratec 600 που ήταν πρώτη στα συγκριτικά και πιάνει τέλεια κι ας έχω μόνο μια εσωτερική κεραία (δίπλα απο την οθόνη) στο συγκριτικό το φετινο δέν την βλέπω επομένως δέν μπορουμε να έχουμε σαφή εικονα για το αν παραμένει η κορυφαία...

ένα σημείο ακομα που πρέπει να προσέξεις είναι αν θέλεις να έχεις και το κουφο filmnet να πάρεις μια κάρτα που να έχει chip Που να το υποστηρίζει ( η terrratec με το phillips chip δέν έχει)

Α.. Και με βάση τι κριτήρια είναι αυτή η σειρά? Ποιότητα εικόνας? Σχέση ποιότητας/τιμής? Συνδεσιμότητα? Κάτι άλλο? Όλα μαζί? Και έδινε κάποιου είδους βαθμολογία στον κάθε τομέα? Και μήπως ρωτάω πολλά?.. Ίσως αν σου είναι εύκολο μπορείς να post-άρεις το περιεχόμενο του συγκριτικού ή κάποιο scan-άρισμα της σελίδας.. Δεν ξέρω, επιτρέπεται κάτι τέτοιο?

Ηβαθμολογία βγαίνει απο το σύνολο των χαρακτηριστικών...

Στη σχέση αποδοση /τιμή έχει την Αsus tv fm card 45 ευρώ...

αντιγραφο του περιοδικού δέν επιτρέπεται να δημοσιεύσω ολικά ή μερικά χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη...άρα αρκείσε σε αυτά

(πάντως όπως λέω δέν βλέπω την δικιά μου terratec 600, που πιστεύω πως είναι απο τις κορυφαίες , πρίν κάτι μήνες ήταν ήταν Νο 1 με βαθμολογία 10!!!)

• 3 weeks later...
Επειδη και εγω ψαχνομαι για το εν λογω θεμα μπορει να μου πει κανεις αν αξιζει αυτη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.702205 ??

Παραειναι φτηνη...........Γιατιιιιιιιιι?

επειδη και εγω ειμαι στο ψαξιμο για TV card τελικα αυτη του e-shop ειναι καλη?

διαβασα το review στο site και φαινεται να τα εχει ολα, ειναι και η τιμη πολυ καλη

επειδη και εγω ειμαι στο ψαξιμο για TV card τελικα αυτη του e-shop ειναι καλη?

διαβασα το review στο site και φαινεται να τα εχει ολα, ειναι και η τιμη πολυ καλη

Την εχω εδω και ενα περιπου μηνα εντελως απροβληματιστα με καλη ποιοτητα εικονας και ηχου

Τη συνιστω !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.