Jump to content

Αγορά tv tuner

aliendna511442169081

Recommended Posts

Ποιό tv tuner θεωρείτε ως καλύτερη αγορά κάτω από 100€? Θέλω να έχει καλό σήμα, όλες τις απαραίτητες εισόδους-εξόδους και να μπορώ να κάνω capture από την tv ή από εξωτερική πηγή σε καλή ποιότητα και χωρίς προβλήματα συγχρονισμού. Ράδιο δε με ενδιαφέρει. Ποιές μου προτείνετε? Εγώ σκεφτόμουν να ψάξω κάτι από Leadtek, K-World ή Terratec. Τι λέτε?

Χμμμ

Πολυ καλη φαινεται η sinergy 600. Γραφει απευθειας σε φορματ dvd/divx κτλ?

85 ευρα απο eshop

Και απο software τι χρησιμοποιειται για εγγραφη μιας και το συνοδευτικο ειναι κομματακι μαπα?

Γραφει και μαλιστα παρα πολυ καλα.

Το WinDVR χρησιμοποιούμε, ερχετε μαζί με την κάρτα.

Απλα το tvtuner προγραμμα της terratec ειναι ψιλο μουφα στις εγγραφες, για να δεις TV μια χαρα ειναι.

Ποιό tv tuner θεωρείτε ως καλύτερη αγορά κάτω από 100€? Θέλω να έχει καλό σήμα, όλες τις απαραίτητες εισόδους-εξόδους και να μπορώ να κάνω capture από την tv ή από εξωτερική πηγή σε καλή ποιότητα και χωρίς προβλήματα συγχρονισμού. Ράδιο δε με ενδιαφέρει. Ποιές μου προτείνετε? Εγώ σκεφτόμουν να ψάξω κάτι από Leadtek, K-World ή Terratec. Τι λέτε?

Πουλαω Leadtek WinFast 2000XP Expert 40 €

Stereo sound

Remote Control + Ir reader

10bit sound chip

SVHS / COMPOSITE IN

WinFast software - capture - snp image - real time DVD capture - time shifting record κλπ

Έχω πάνω από χρόνο τη LifeView Fly Tv Prime 30 με ράδιο και με "μειονέκτημα" το μονοφωνικό ήχο. Είναι κομπλέ και πρόβλημα με τον ήχο εγώ δεν έχω. Έχει 30-35 ευρόπουλα

Λες????????????

Την σκεφτόμουνα τη Cinergy. Το μόνο στο οποίο κολλάω λίγο είναι οτι δεν έχει hardware mpeg2 encoder, όπως πχ η Leadtek. Από software έτσι κι αλλιώς Dscaler θα χρησιμοποιώ.. Αν είναι για Leadtek να πάρω αυτή του Iannis ή να ψάξω να βρώ κάπου την ΡVR2000 φθηνά? (κάπου την είχα δεί κάτω από 100€)

Την σκεφτόμουνα τη Cinergy. Το μόνο στο οποίο κολλάω λίγο είναι οτι δεν έχει hardware mpeg2 encoder, όπως πχ η Leadtek. Από software έτσι κι αλλιώς Dscaler θα χρησιμοποιώ.. Αν είναι για Leadtek να πάρω αυτή του Iannis ή να ψάξω να βρώ κάπου την ΡVR2000 φθηνά? (κάπου την είχα δεί κάτω από 100€)

Ο λόγος που την δεινω ειναι οτι δεν δουλευει με Windows Media Center 2005

Αν δεν εχεις σκοπο να βαλεις WMCE κανένα προβλημα.

Κατα τα άλλα ειναι αψογη σε σχεση με αυτα που δινεις.

Παρε γνώμες και απο άλλους στο forum

Την σκεφτόμουνα τη Cinergy. Το μόνο στο οποίο κολλάω λίγο είναι οτι δεν έχει hardware mpeg2 encoder, όπως πχ η Leadtek. Α

σε συγχρονο μηχανημα (πανω απο 1.6G) εισαι μια χαρα δε χρειαζεσε hard mpeg2, τον Α64 μου ούτε το 30% της δυναμης του δε χρησιμοποιεί όταν κάνω σύλληψη...

Θα την κρατήσεις τελικά? Έτσι κι αλλιώς αν πάρω Leadtek με βολεύει περισσότερο η DV2000. Για πείτε μου, Leadtek DV2000 ή Terratek Cinergy 600?

Πως έγινε αυτό τώρα? Έβαλε το δικό μου post πριν από αυτό του Iannis ενώ απάντησα μετά.. Anyway, η ερώτηση παραμένει:

Leadtek DV2000 ή

Terratek Cinergy 600?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.