Jump to content

Ποια καρτα για agp ωρε παιδια...???

Elu Thingol1442169091

Recommended Posts

Παιδες help...για nvidia δεν ξερω...εχω εναν ενδοιασμο μετα τα arifacts που εβγαζε η 6600gt...σε default καταστασεις...δεν ξερω που να παω. Εσεις τι λετε? ΑΤΙ η Nvidia και ποια καρτα μεχρι τα 270Ε περιπου? Για agp παντα μιλαμε.

Η 6600gt...θεως χωρεστην. Τα χρηματα προερχονται απο το RMA της (που ελπιζω να πιασει, ποσα λες να ερθει πιστωτικο στο περιπου) και ενα αλλο RMA των 70Ε. Θα βαλω και καμια 40-50Ε και οσα βγουν θα παρω καρτα. Παντως καπου εκει υπολογιζω, 270-280Ε.

Η 6600gt...θεως χωρεστην. Τα χρηματα προερχονται απο το RMA της (που ελπιζω να πιασει, ποσα λες να ερθει πιστωτικο στο περιπου) και ενα αλλο RMA των 70Ε. Θα βαλω και καμια 40-50Ε και οσα βγουν θα παρω καρτα. Παντως καπου εκει υπολογιζω, 270-280Ε.

Γίνεται αυτό?? :107: Να πιστωθεί κάτι που έχεις στείλει με RMA και να πάρεις κάτι άλλο? :017: Από ποιό κατάστημα? Γιατί κι εγώ θέλω :089:

Γίνεται αυτό?? :107: Να πιστωθεί κάτι που έχεις στείλει με RMA και να πάρεις κάτι άλλο? :017: Από ποιό κατάστημα? Γιατί κι εγώ θέλω :089:

Eεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..............ναι! :016: Πιστωτικο λεγεται. Απο οποιωδηπωτε καταστημα πχ πλαισιο. CmoS σου θυμιζει κατι πιδ'μ? :106: :106: :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.