Jump to content

Ποια καρτα για agp ωρε παιδια...???

Elu Thingol1442169091

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες help...για nvidia δεν ξερω...εχω εναν ενδοιασμο μετα τα arifacts που εβγαζε η 6600gt...σε default καταστασεις...δεν ξερω που να παω. Εσεις τι λετε? ΑΤΙ η Nvidia και ποια καρτα μεχρι τα 270Ε περιπου? Για agp παντα μιλαμε.

Είσαι σίγουρος ότι θες να δώσεις τόσα για AGP ?

Μήπως να έδινες κάτι λιγότερο ή να έμενες με την 6600 μέχρι την μελλοντική μετάβασή σου σε PCI-X ???

Κάτι σε 6800 κοιτάς; 6800GT ή Ultra ??

παντως με 270 βρισκεις 6800 απλή η παιρνεις pci-e mobo +6600 παντως με 512 pc2700 τη ριχνεις πολυ τη καρτα....

Η 6600gt...θεως χωρεστην. Τα χρηματα προερχονται απο το RMA της (που ελπιζω να πιασει, ποσα λες να ερθει πιστωτικο στο περιπου) και ενα αλλο RMA των 70Ε. Θα βαλω και καμια 40-50Ε και οσα βγουν θα παρω καρτα. Παντως καπου εκει υπολογιζω, 270-280Ε.

σε default καταστασεις

Με το block σφηγμενο λες και ειναι απο μπετον ο core :D

To ξερω ρε :p Πλακιτσα..!

Οτι θες εκτος απο msi και asus γιατι απο οτι ξερω εχουν τις λιγοτερες επιτυχιες σε ανοιγμα pipe

Oκ τωρα?
Τώρα ΟΚ. Δεν είπα να σβήσεις κάτι που είχες γράψει, αλλά για το απο κάτω post. Ένωνέ τα κάνοντας EDIT, όπως το έκανα εγώ τώρα.
Η 6600gt...θεως χωρεστην. Τα χρηματα προερχονται απο το RMA της (που ελπιζω να πιασει, ποσα λες να ερθει πιστωτικο στο περιπου) και ενα αλλο RMA των 70Ε. Θα βαλω και καμια 40-50Ε και οσα βγουν θα παρω καρτα. Παντως καπου εκει υπολογιζω, 270-280Ε.

Γίνεται αυτό?? :107: Να πιστωθεί κάτι που έχεις στείλει με RMA και να πάρεις κάτι άλλο? :017: Από ποιό κατάστημα? Γιατί κι εγώ θέλω :089:

Εντάξει βρε παιδιά, άλλες ανοίγουν άλλες όχι. Άν ήταν εγγυημένο οτι θα άνοιγαν θα τις πούλαγε για GT όχι για απλές...

Γίνεται αυτό?? :107: Να πιστωθεί κάτι που έχεις στείλει με RMA και να πάρεις κάτι άλλο? :017: Από ποιό κατάστημα? Γιατί κι εγώ θέλω :089:

Eεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..............ναι! :016: Πιστωτικο λεγεται. Απο οποιωδηπωτε καταστημα πχ πλαισιο. CmoS σου θυμιζει κατι πιδ'μ? :106: :106: :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.