Jump to content

Abit Fatal1ty AN8 SLI Review

billpeppas1442169085

Recommended Posts

Το GOGnet σας παρουσιάζει το review της νεότερης μητρικής της Abit για επεξεργαστές AMD Athlon 64.

Πρόκειται για την μητρική Abit Fatal1ty AN8 SLI, με το chipset nFORCE 4 SLI της nVIDIA.

Υποστηρίζει επεξεργαστές Athlon 64, Athlon 64 FX, Athlon 64 x2, και διπλές κάρτες γραφικών της

nVIDIA ( nVIDIA SLI ).

Έρχεται με πολλά εξτρά, και αρκετά χαρακτηριστικά και αξεσουάρ που δεν υπάρχουν σε άλλες μητρικές.

Διαβάστε το review

ωραια , τοτε γιατι εγω να δω αυτη τη δοκιμη οταν υπαρχουνε αλλες 10 στο ιντερνετ στα αγγλικα? θα με βολευε πολυ αν ηταν στα ελληνικα , τεσπα καλη συνεχεια

Καλημέρα φίλε μου.

Όντως καλό θα ήταν να υπήρχε ήδη και η ελληνική version του review ( άλλωστε έτσι συνηθίζαμε [ βάζαμε το ίδιο review και στις δύο γλώσσες ] ).

Απλά τώρα λόγω κάποιων προβλημάτων/και αυξημένου φόρτου δεν πρόλαβα να βάλω και την ελληνική version.

Πιστεύω πως μέσα στην βδομάδα θα μπεί και η ελληνική έκδοση.

Καλού έχοντος από την επόμενη τα reviews θα μπαίνουν ταυτόχρονα ( όπως στην αρχή ) και στις δύο γλώσσες.

']Εγω θα χαρακτηριστώ παράξενος αν πω ότι δεν μου άρεσε το rewiew. ?

Ενα graph βρε αδερφέ κάτι . Αλλο review είδα εγω ? :o

ενα shot με την ψηφιακη απο το bios . . .

Ο καθένας έχει την άποψή του' date=' που μπορεί φυσικά να την εκφέρει άνετα, δίχως τον παραμικρό ενδιασμό.

Άλλωστε από τις παρατηρήσεις/σχόλια πολλές φορές βελτιωνόμαστε.

Graph τα περισσότερα test είχανε, τα 4-6 που δεν είχαν είναι διότι...σκυλο-ξεθεω-κουράστηκα και λέω δεν πα να.......

Για το BIOS θα έμπαιναν και shots, αλλά η ψηφιακή που είχα εδώ είχε ένα ατυχηματάκι :D [ χι χι :) ]

Ίσως από εβδομάδα που θα έχω τελειώσει και με τα άλλα τόσα reviews που έχω να κάνω ( 1 άνθρωπος είμαι, δεν είμαι robot ) να ανανεωθεί και το review της Abit με νέα γραφήματα, και BIOS shots.

• 1 month later...

αγαπητοι φιλοι σας χερετω εχω και γω την a8n fatality sly abit αλλα εχω τα εξης προβληματα προτον το guru panel δεν μου διχνει τιποτε εκτος του να διχνει μια ασχετη ωρα και 0.5C δοκιμασα να ενοσο το δευτερο σιρμα στο cmos1 αλλα δεν ανιγουν τα windows μηπος εχει κανενα φιλο που μπορει να βοηθησει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.