hydrogen_factor Ιούλιος 28, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Τι λετε για αυτο το μυνημα απο 3dmark05. Το directx πως το κανουμε uninstall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Ιούλιος 29, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Συνεχιζεις να εχεις προβλημα?Ειχα και στο παρελθον μια Asus 9600xt και μου εκανε κολπα!Επαιζε ολα τα bench και κολαγε στα παιχνιδια!μετα ξαναεβαλα την παλια μου 9000pro και δουλευε κανονικα!Εγω πιστευω οτι εχει προβλημα ή κάρτα!Καινουργια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydrogen_factor Ιούλιος 29, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Η ημερομινια αγορας ειναι 18/2/05Με της ρυθμισεις που μου ειπαν τα παιδια τα παιχνιδια ειναι οκ, αλλα εχουν προβλημα τα benchmark βγαζουν πολυ χαμηλες επιδοσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιούλιος 29, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Τι λετε για αυτο το μυνημα απο 3dmark05.Το directx πως το κανουμε uninstall.DirectX Happy Uninstall Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydrogen_factor Ιούλιος 29, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Ενεργοποιησα παλι τα 1) agp read2) agp write3) agp fast writeκαι δεν εχουν προβλημα τα παιχνιδια. Με τα παραπανω απενεργοποιημενα ειχα προβλημα στα benchmark.Μηπως τελικα ηθελε να βαλω μια αλλη καρτα και ξανα παλι την παλια. Φοβηθηκε η καρτα μου οτι θα την αλλαξω και αρχισε να λειτουργει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sozirarak Ιούλιος 29, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Ενεργοποιησα παλι τα 1) agp read2) agp write3) agp fast writeκαι δεν εχουν προβλημα τα παιχνιδια. Με τα παραπανω απενεργοποιημενα ειχα προβλημα στα benchmark.Μηπως τελικα ηθελε να βαλω μια αλλη καρτα και ξανα παλι την παλια. Φοβηθηκε η καρτα μου οτι θα την αλλαξω και αρχισε να λειτουργει κανονικα.Αποτι καταλαβα βγαζοντας την παλια nvidia και χρησιμοποιοντας το driver cleaner απεγκατεστησες και τους drivers της μητρικης σου (nforce3) και μετα βαζοντας την ATI δεν ειχες drivers για τα : 1) agp read2) agp write3) agp fast writeκαι η μητρικη σου εκανε κολπα.εμενα στην 9550 η μητρικη μου ειναι παλια (kudoz 7) και δεν υποστηριζει τα :1) agp read2) agp write3) agp fast writeοποτε τα εχω disable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydrogen_factor Ιούλιος 29, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Οχι το προβλημα διορθωθηκε βαζοντας τη παλια και μετα παλι την 9600, δε το ξαναπειραζω τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.