Jump to content

βοηθεια!!!

parginos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

φιλαρακια θελω την γνωμη σας για αυτο το προιον το ξερει κανεις? και αν ναι νομιζεται οτι ειναι καλη λυση?

TITAN BIANCA TWC-A05/C

ευχαριστω και σορυ αν εχει απαντηθει αλλα δεν βρηκα κατι στο search

Βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχεις Prescott...αμα βαλεις αυτο το "πιτσιρικι" πανω στη CPU σου μετα απο μιση ωρα full load θα ακους το νερο να κοχλαζει!! :)

απο οτι λεει το review μια ψυκτρα κανονικη ειναι καλυτερο απο αυτο.... ε ρε τι πηγα να παθω, αλλα ευτυχως εχω τους ειδικους :056:

ευχαριστω παιδακια

Ποσο εχει αυτο ρε παληκαρι? Τρελη μουφα μυριζομαι. Παρε καλυτερα ενα asetek που για τα λεφτα τους ειναι τρομερα.

η τιμη του κυμαινεται απο 120 - 150 ευρω, αυτο που λες υπαρχει κανενα λινκ?

H Βianca στα γραφικα ειναι cool και μου θυμισε λιγο απο Soulblade τωρα το συστημα μαλλον hot θα καταληξει με την κακη εννοια.........

απο τα δυο ποιο να προτιμησω γιατι εκει θελω να παιξω γυρω στα 150 ευροπουλα.

και παλι σας ευχαριστω αδερφια. ;)

Άμα έχεις να τα δώσεις τα 150 μπορείς άνετα να φτιάξεις ένα άξιο σύνολο μόνος σου αλλιώς το σύνολο του extremeshop είναι φτιαγμένο από γνώστες. Αν είναι μόνο για τον επεξεργαστή σου το άσετεκ και το big water της thermaltake είναι φθηνότερα (αν έχεις πρέσχοτ ή ακόμη σειρότερα διπλό πρέσχοτ τότε άστα τα μικρά)

• 3 weeks later...

λοιπον φιλαρακια οπως σας ειπα πηρα wc light edition και πρωτον εχει ηρεμησει το κεφαλι μου απο τον θορυβο :051: , δευτερον εχω βασικα καλες θερμοκρασιες , απλα θελω να ρωτησω με custom γυρω στα 150-180 ευροπουλα ποσο πιο χαμηλες θερμοκρασιες θα δω? σας δινω μια ιδεα απο τις θερμοκρασιες που εχω τωρα, πριν ειχα τουλαχιστον 20 παραπανω σε full και 10 σε idle.

σας ευχαριστω και παλι.

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img325.imageshack.us/img325/9185/temps0zp.jpg' alt='temps0zp.jpg'>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.