sozirarak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 ρε παιδες γιατι μου βγαζει συνεχεια αναφορα σφαλματος στο explorer.exe? εχω scanαρει για ιους και διαφορα τετοια με το τελευταιο της mcafee και δεν βρηκε τιποτα. Μπας και κολλησα τιποτα αλλο γιατι ολο δεχομαι attacks απο διαφορες ΙΡ στο zonealarm pro αλλα δεν τα δινω σημασια γιατι λεει οτι τα κανει block.δωστε τις επιστημονικες σας γνωσεις γιατι ειναι σπαστικο να κανω συνεχεια restart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Μπα , αντε βρες γιατι? Μπορεί να φταίει η ζέστη , μπορεί οι μνήμες....Κόιτα αν στο κάνει σε συγκεκριμένες κινήσεις ή προγράμματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sozirarak Ιούλιος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 ζεστη δεν νομιζω να ειναι ουτε μνημες, και δεν εχω παρατηρησει να το κανει σε συγκικριμενα προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sozirarak Ιούλιος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 αυτες οι επιθεσεις που δεχομαι ξερει κανεις τι ειναι και πως διορθωνονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Ιούλιος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 δε διορθώνονται, massive port scans & hack attempts κλασσικά σε netbios port 139 και όλα τα συμπράγκαλα ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Και εγω μνημες ξερω αν τα βγαζει ετσι στο ξεκαρφωτο...Απο oc πως παει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sozirarak Ιούλιος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Και εγω μνημες ξερω αν τα βγαζει ετσι στο ξεκαρφωτο...Απο oc πως παει ?μνημες τις ελεγχω με το memtest? ενα link για download του προγραμματος θα βοηθουσε.οc καθολου, η συχνοτητα του core και το fsb ειναι μαμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sozirarak Ιούλιος 27, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 δε διορθώνονται, massive port scans & hack attempts κλασσικά σε netbios port 139 και όλα τα συμπράγκαλα ;pουτε με κανενα patch της microsoft? πριν απο 3-4 μηνες δεν ειχα καθολου τετοια μηνυματα απο το zone, τωρα γιατι μου επιτιθονται συνεχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Έχεις δοκιμάσει να δεις σε πλοήγηση σε φυσιολογικά site αν έχεις τις ίδιες επιθέσεις?έχεις δοκιμάσει άλλα firewalls όπως, kerio, tiny, ...outpost Link to comment Share on other sites More sharing options...
sozirarak Ιούλιος 27, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 σε οτι site και να μπω δεχομαι επιθεσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Μήπως παίζει να σου έχουν αφήσει τίποτα κοριούς και μόλις μπαίνεις αρχίζουν τα όργανα? Δεν μπορείς να μπολοκάρεις τις ip που σε βαράνε? Φορμάτ παίζει η βαριέσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sozirarak Ιούλιος 28, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 τις IP που με χτυπανε τις μπλοκαρει το zone, υπαρχει κανενας αλλος τροπος?φορματ ειναι μια κινηση που θελω να κανω το τελευταιο διαστημα αλλα το βαριεμαι αφανταστα (ξανα drivers, προγραμματα κτλ) περιμενω να παθει καμια χοντρη ζημια ωστε να το ξαναστησω απο την αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.