Jump to content

προβλημα με το explorer.exe

sozirarak

Recommended Posts

ρε παιδες γιατι μου βγαζει συνεχεια αναφορα σφαλματος στο explorer.exe? εχω scanαρει για ιους και διαφορα τετοια με το τελευταιο της mcafee και δεν βρηκε τιποτα.

Μπας και κολλησα τιποτα αλλο γιατι ολο δεχομαι attacks απο διαφορες ΙΡ στο zonealarm pro αλλα δεν τα δινω σημασια γιατι λεει οτι τα κανει block.

δωστε τις επιστημονικες σας γνωσεις γιατι ειναι σπαστικο να κανω συνεχεια restart.

Και εγω μνημες ξερω αν τα βγαζει ετσι στο ξεκαρφωτο...

Απο oc πως παει ?

μνημες τις ελεγχω με το memtest? ενα link για download του προγραμματος θα βοηθουσε.

οc καθολου, η συχνοτητα του core και το fsb ειναι μαμα.

δε διορθώνονται, massive port scans & hack attempts κλασσικά σε netbios port 139 και όλα τα συμπράγκαλα ;p

ουτε με κανενα patch της microsoft? πριν απο 3-4 μηνες δεν ειχα καθολου τετοια μηνυματα απο το zone, τωρα γιατι μου επιτιθονται συνεχεια?

τις IP που με χτυπανε τις μπλοκαρει το zone, υπαρχει κανενας αλλος τροπος?

φορματ ειναι μια κινηση που θελω να κανω το τελευταιο διαστημα αλλα το βαριεμαι αφανταστα (ξανα drivers, προγραμματα κτλ) περιμενω να παθει καμια χοντρη ζημια ωστε να το ξαναστησω απο την αρχη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.