Jump to content

Για οσους ενδιαφερονται για αγορα καινουργιου υπολογιστη μεσα στο καλοκαιρι.

s33k3rgr

Recommended Posts

εγω λεω παιδια μιας και απο οτι βλεπω ειμαστε αρκετοι που ενδιαφερομαστε για PC και σιγουρα δεν εχουμε λεφτα για πεταμα να μαζευτουμε 5 6 ατομα για να τα παραγειλουμε ολοι μαζι απο ενα καταστημα με την προυποθεση να μας κανει μια πολυ γεναια εκπτωση.Τι λετε?Οποιος ενδιαφερεται που απο τα threads που βλεπω ειναι αρκετοι ας επικοινωνησουν ειτε στο φορουμ που βρισκομαστε ειτε στο yahoo messenger που το δικο μου ειναι s33k3rgr@yahoo.gr

Με την κριση που υπαρχει στην αγορα πιστευω οτι θα εχουμε αρκετα μεγαλη εκπτωση ειδικα αν ειμαστε πολλα ατομα.Οσοι πιστοι προσελθετε.

Ωραια η ιδεα σου φιλε μου, με την προυπόθεση να περιμενουμενουμε λιγο γιατί ολο και κατι καινουριο θα βγει και ολο και καπως θα πέσουν οι τιμές, ειμαι και εγω μεσα..

Ωραια η ιδεα σου φιλε μου, με την προυπόθεση να περιμενουμενουμε λιγο γιατί ολο και κατι καινουριο θα βγει και ολο και καπως θα πέσουν οι τιμές, ειμαι και εγω μεσα..
Αυτό δεν παίζει στην πληροφορική... Πάντα θα βγάινει κάτι καλύτερο, σε καλύτερη τιμή.

Σιγουρα αυτο που ανεφερα δεν ισχυει στο κοσμο της τεχνολογιας και της πληροφορικης. Μιλαω ομως για αυτους τους 2-3 μηνες που θα ειναι αρκετα καθοριστικοι και ανατρεπτικοι πανω σε αυτα που θα ερθουν στην ελληνικη τουλαχιστον αγορα...Οσο περισοτερο περιμενεις σε αυτα τα θεματα και οσο περισοτερο μπορεις να το καθυστερισεις τοσο το καλυτερο ;) :117: :023: :023:

Υπομονηηηηη.....

Πάντως αν πάτε σε καταστήματα όπως το eshop-chipshop που χτυπάνε έτσι κι αλλιώς τις τιμές δύσκολα θα κερδίσετε περισσότερο.

Χτυπαει το eshop τις τιμες??Και γω νομιζα οτι ειχε καλες τιμες.Και απο που λες να παρουμε το hardware?

Όντως το κέρδος είναι πολύ χαμηλό στους υπολογιστές. Μην νομίζετε ότι θα έχετε πολύ γεναία έκπτωση και 10 συστήματα να πάρετε...άντε να κατεβάσει το ποσοστό κέρδους το μαγαζί 2-3 %(ανάλογα και με το κέρδος που δουλεύει).....

Και γω δεν νομίζω να βγει τίποτα απο αυτο.

Εγώ πάντως προτιμώ να αγοράζω όσα περισσότερα parts μπορω απο το ίδιο μαγαζί με την προυπόθεση να έχει αυτο ακριβώς που ζητάω.

Και γω δεν είμαι τις γνώμης του έτοιμα συναρμολογουμένου μηχανήματος.

Καλύτερα μόνος σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.