DevilCry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 Χαιρετώ..Λοιπόν,μετά την αναβάθμιση του συστήματος σε Αmd,πούλησα την ΧP-120 και λέω να δοκιμάσω για υδρόψυξη.Βασικά δεν ψήνομαι για ακραίες επιδόσεις.Ένα όσο το δυνατόν,φτηνό και "καλό",έτσι για αρχή.Βασική προυπόθεση το κιτ να ανοίγει και να κλείνει με το pc.Έχω δεί κάμποσα κόλπα στο forum αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια.Τουλάχιστον για αρχή.Έχουμε και λέμε λοιπόν.Έχω "μπανίσει" 3 κιτ με νερό. 1ο: Coοlmaster mini aquagate 120.Αρκετά πρόχειρο,αλλά για εμένα τον πρωτάρη,το βλέπω σαν λουκούμι!Αυτό,κλείνει και ανοίγει μαζι με το pc?ξέρει κανείς? 2o: Asetek KT03-L20 .Έχω ακούσει πολλά κολακευτικά σχόλια για το κιτ αυτό.Αυτό το Ρελέ κάνει για την αντλία που περιέχει το κίτ?Θα κάνω δουλεία με αυτό?και 3ο: Basic 120 water cooling kit απο το extremeshop.gr.Τι λέτε για αυτό?Έχει όλα τα βασικά για ένα πρωτάρη σαν εμένα.Το κιτ θα μπεί στο pc της sign :048:
Indiana Ιούλιος 26, 2005 #3 Ιούλιος 26, 2005 το τρίτο........πάρα πολλά άτομα είναι ευχαριστημένα....
PlanetmanR5 Ιούλιος 26, 2005 #4 Ιούλιος 26, 2005 Το τριτο λεω και εγω ειναι ελαφρως καλυτερο απο το ασετεκ!Το πρωτο μην το συζητας καθολου!
healer Ιούλιος 26, 2005 #8 Ιούλιος 26, 2005 Το 3ο χαλαρα,παιρνεις και ενα ρελε εξτρα και εισαι αρχοντας.
DevilCry Ιούλιος 26, 2005 Author #9 Ιούλιος 26, 2005 Αυτό το Ρελέ θα κάνει δουλειά ε?Επίσεις το συγκεκριμένο Kit θα αντέξει μελλοντική αναβάθμιση,π.χ να προσθέσω ένα μπλόκ και για το chipset?
healer Ιούλιος 26, 2005 #10 Ιούλιος 26, 2005 Το ρελε μια χαρα ειναι. Οσο για την μελλοντικη αναβαθμιση απ'οτι εχω διαβασει νομιζω οτι οριακα θα εισαι καλα ισως ομως να τα βρει σκουρα η L20.. Ας περιμενουμε την γνωμη καποιου πιο εμπειρου.
spresv Ιούλιος 26, 2005 #11 Ιούλιος 26, 2005 Αυτη τη στιγμη εχω 2πλο ψυγειο και 2 block (cpu/vga) πανω στην L20. Δεν εχει κανενα προβλημα, και τωρα που εχει τυχει και το εχω λυσει, θα μετρησω και ροη και θα σας πω.Αυτό το Ρελέ θα κάνει δουλειά ε?Επίσεις το συγκεκριμένο Kit θα αντέξει μελλοντική αναβάθμιση,π.χ να προσθέσω ένα μπλόκ και για το chipset?Να βαλεις block στο NF3/4 δεν πολυαξιζει, γιατι δεν ειναι πολυ ζεστο. Η διαφορα με του nf2/intel ειναι οτι δεν εχει τον memory controller επανω και εχουν ηρεμησει λιγο τα πραγματα.Και να θες ομως, λογω τοποθεσιας δεν μπενει κανενα, εκτος απο ενα πολυ λεπτο που εχει βγει ειδικα για αυτο το σκοπο, αλλα ειναι ψιλομαπα. Το μονο που ισως μπορουσε να μπει ειναι το VGA Waterblock της Thermaltake, (αυτο με το plexi και τα περιεργα ρακορ) αλλα θα ειναι λιγο flow-killer.Γνωμη μου ειναι να αλλαξεις παστα στο ηδη υπαρχον, η να αγορασεις ενα καινουριο χαλκινο.
DevilCry Ιούλιος 26, 2005 Author #12 Ιούλιος 26, 2005 Είναι ήδη χάλκινο απο την abit.Άρα το μόνο που μένει είναι να αλλάξω την πάστα
spresv Ιούλιος 27, 2005 #13 Ιούλιος 27, 2005 Είναι ήδη χάλκινο απο την abit.Άρα το μόνο που μένει είναι να αλλάξω την πάσταΑντε, εβαλε χαλκινο ψυκτρακι??? Εδω δεν βαζανε στο nf2 που ζεματαγε.....Απο το χρωμα το καταλαβες, ή το επιασες στα χερια σου και το καταλαβες απο το βαρος του?Βαλε λιγη ceramique στο κεντρο του πυρηνα, και ξαναβαλε το ψυκτρακι. θα εχεις σιγουρα μια μικρη πτωση, και γενικα καλυτερη θερμικη συμπεριφορα.
DevilCry Ιούλιος 27, 2005 Author #14 Ιούλιος 27, 2005 Εδώ είναι το cooler-ακι της.Έτσι λένε πάντως.Τώρα αν είναι μούφε,δεν τον ξέρω :043: Στο θέμα μας τώρα.Αποφάσισα να πάρω τελικά το kit του extremeshop.Έδωσα λοιπόν τα στοιχεία μου και έκανα log in.Βγήκα για 5 λεπτά και μετά επιχείρησα να ξαναμπώ.Τι το ήθελα?Πεισματικά μου έλεγε ότι το password δεν είναι σωστό.!.!Πως γίνεται λέω αυτό?Μετά θυμήθηκα,ότι όταν έκανα την δημιουργία του λογαριασμού μου,έγραφε κάπου ότι θα μου ερχόταν ένα αυτόματο e-mail.Αυτό όμως δεν ήρθε ποτέ....Ακόμα το περιμένω...
spresv Ιούλιος 27, 2005 #15 Ιούλιος 27, 2005 Αν και νομιζω οτι θα το δει, στειλε ενα pm στον unseen, αλλα περιμενε πρωτα λιγο.Τελικα οντως ειναι χαλκινο!
Snips Ιούλιος 27, 2005 #16 Ιούλιος 27, 2005 Μπορούμε κάπου να δύμε να δούμε τα parts ξεχωριστά? Από ότι βλέπω το "ENLARGE IMAGE" στο site, μόνο αυτό δεν κάνει. Το block πιο ακριβώς είναι?
DevilCry Αύγουστος 1, 2005 Author #17 Αύγουστος 1, 2005 Τελικά παρέγγειλα το Basic 120 water cooling kit μαζί με το ρελέ.Το κιτ θα τοποθετηθεί στο pc της υπογραφής.Υπάρχει περίπτωση να πέσω σε καμιά ασυμβατότητα socket M/B,με το block???Κανείς που να ξέρει το κιτ-ακι?
unseen Αύγουστος 3, 2005 #19 Αύγουστος 3, 2005 @devilCry Το block μπαινει σε σοκετ 462,478,775,754,939,940. Τωρα αν βγει κατι αλλο αλλαζουμε ενα πλεξυ και εισαι παλι οκ Mαλλον αυτο το κιτ εννοουσες --> http://www.extremeshop.gr/product_info.php?cPath=26_49&products_id=212 @snips Τσεκαρε μια το παραπανω λινκ. Ειναι το block του 11. Αυτο θα παρει ο αλεξης.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.