Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2005 Μετα απο την προηγουμενη αποτυχημενη μου προσπαθεια περι υδροψυξης αυτη τη φορα τα καταφερα! Kαι καλα μαλιστα!Παμε λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 (1) Τα υλικα! Φωτο Αναλυτικοτερα Τριπλο ψυγειο Black Ice Pro 3 Αντλια l20 Block eleven Oλα αυτα αγορασθηκαν απο το www.extremeshop.gr Εφτασαν σε αριστη συσκευασια , γρηγορα και ευκολα Ολα εντυπωσιακα , ιδιαιτερα το τριπλο ψυγειο και το καταπληκτικο μπλοκ του eleven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Λοιπον σκεφτηκα να φτιαξω ενα χωρο για να βαλω την υδροψυξη μου Πηρα το λοιπον απο το Πρακτικερ γωνια αλουμινιου ( δυο διμετρες για την ακριβεια) και αρχισα τη δουλεια! Πρωτα σημαδευουμε που πρεπει να κοψουμε ωστε να χωρεσει το ψυγειο μας Επειτα το εκοψα στα καταλληλα σημεια με τη χρηση σεγας (εκοβε το αλουμινιο σα βουτυρο btw!) Λιμαρισμα μετα για να φαγωθουν οι τραχειες επιφανειες του αλουμινιου οπου εγινε η κοπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Επειτα εννουμε με ταινια ολα τα κομματια για να δημιουργησουμε το πανω μερος του κουτιου υδροψυξης , και τα τρυπαμε με τρυπανι σε 1 σημειο ανα γωνια για να περασουμε τις βιδες με τα παξιμαδια που θα το κρατανε Προσοχη (α)Στις τρυπες που ανοιγουμε.Εγω χρησιμοποιησα 4αρες βιδες οποτε ανοιξα τρυπα με 3,5αρι τρυπανι (β) Παντα κατι σε ξυλο μην τρυπησουμε και κανα τραπεζι! (γ) Στο γρεζι που εξαιτιας του αλουμινιου ειναι συνηθως σε ενα κομματι και κοβει αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos91442169096 Ιούλιος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Welcome to the club!!!! :035: :035:To ψυγειο σου ποιο πολυ σαν το δικο μου μου κανει (Black Ice 3) παρα για Transit.Τι αποτυχια ειχες τη πρωτη φορα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Ετσι τελειωσαμε με το πανω μερος της υδρο ψυξης που θα φιλοξενησει το τριπλο ψυγειο Τωρα τοποθετουμε τα ποδια αφου μετρησουμε καταλληλα το υψος που θελουμε Εγω για παραδειγμα εβαλα 25 cm υψος Ξαναενωνουμε με ταινια και ξανα τρυπαμ με το τρυπανι για να στηριξουμε τα ποδια Και αλλη μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Τωρα πρεπει να σημαδεψουμε που πρεπει να τρυπησουμε για να στηριξουμε το ψυγειο Ενας εξυπνος και ευκολος τροπος ειναι να βγαλουμε τα πλαϊνα του ψυγειου , αφου τα σημεδεψουμε στις ακρες τους με το ψυγειο , και επειτα να τα ξεβιδωσουμε απο το ψυγειο , να τα επανατοποθετησουμε στα σημαδεμενα σημεια και να σημειωσουμε που θα κανουμε τις τρυπες για τον ανεμιστηρα Το αυτο και για την αλλη πλευρα Μετα βαζουμε τους ανεμιστηρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Λογω ανωτερας βιας θα συνεχισω αργοτερα τα ποστFeel free to comment guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιούλιος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Ωραίος . Πόσο κάνουν οι γωνίες . ? Δώσε και τα υπόλοιπα τώρα / . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Welcome to the club!!!! :035: :035:To ψυγειο σου ποιο πολυ σαν το δικο μου μου κανει (Black Ice 3) παρα για Transit.Εχεις δικιο. Eιναι πιο πολυ σε διαστασεις black ice extreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Welcome to the club!!!! :035: :035:To ψυγειο σου ποιο πολυ σαν το δικο μου μου κανει (Black Ice 3) παρα για Transit.Οντως το ψυγειο του ειναι το Black Ice pro 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Eκ παραδρομης ανεφερα φορδ τρανσιτ Οντως το black ice pro 3 Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας! ΑtariXP οι γωνιες ειναι λιγο τσουχτερες 12 ευρα η μια! Συνεχιζω! Bιδωνουμε το ψυγειο Φωτο Επαναλαμβανουμε την ολη διαδικασια του "ταβανιου" και για το κατω μερος Επειτα σημαδευουμε το πλεξι μας που θα το κοψουμε για να το βαλουμε ως πατωμα Το τοποθετουμε και επειτα τρυπαμε με τον γνωστο τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Τωρα το τρυπαμε στα καταλληλα σημεια , το βιδωνουμε (παντα με τα αναλογα παξιμαδια με καλο σφιξιμο) και ετσι ενωνουμε το πανω μερος με τα ποδια με το κατω Τα επομενα βηματα γνωστα : Βαζουμε την αντλια (με λιγο κοψιμο για να χωραει χωρις να σπασει πολυ η σωληνα) , ρεζερβουαρ κτλ Εδω θελω να τονισω την αναγκαιοτητα χρησιμοποιησης τεφλον σε ΟΛΑ τα ρακορ ωστε να αποφυγουμε διαρροες και τα γνωστα ραβε ξηλωνε κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Ολα ετοιμα! Αφου το δοκιμασα για 36 ωρες χωρις να χασει ουτε σταγονα εστησα πανω το μηχανημα μου και ολα ετοιμα! Φωτο Και μια κοντινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Απο επιδοσεις παντως το συστημα φυσαει!Τωρα ειμαι ακομα στη φαση του ψαξιματος ακομα , αλλα τωρα ειμαι 11χ250 με 1,500 V και θερμοκρασια συμφωνα με το gatewatch 28,20 C (θερμ δωματιου 25 C) ενω συμφωνα με το CoreCenter της MSI 34 . (Τον σενσορα τον εχω βαλει στο πλαϊ του hs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 25, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Λ20 σε τριπλο ψυγειο? μαλλον θες μεγαλυτερη αντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 25, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Σε idle ειναι αυτο, ή σε load? Για καλοκαιρι εισαι τραγικα καλα. Εγω με 2πλο και 2 block εχω ~ 40 σε load και με θερμοκρασια δωματιου >30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 25, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Mεγειες και καλοδουλευτα Το ψυγειο δεν ειναι Black Ice Pro αλλα Nexxos. Tα λαστιχα για τους ανεμηστηρες τα εβαλες? Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι για 3πλο +1 μπλοκ δεν εχει προβλημα η αντλια. Αλλωστε τα μπλοκ του 11 δεν χρειαζονται μεγαλη ροη βαση σχεδιασης. Αν ειχε 3 μπλοκ ειναι αλλο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 25, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Καλη δουλεια m8 μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 25, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Σας ευχαριστω ολους παιδες!Οι θερμοκρασιες ειναι idle αν και σε φουλ load δε διαφερουν τραγικα (+ 5 ή 6 C) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.