Jump to content

Ολικό...Overclocking

storm_xak

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα την βοήθεια σας στο να μου πείτε πως και τι να κάνω overclocking στο σύστημα μου :

cpu-amd64 athlon 3000+ (2010Mhz)

m\b-K8N Νeο-fsr (nForce3)

μνήμες:2x512Mb buffalo

dvd rw: dvd ram LG

dvd rom: plextor 16x

HDD:Wester Digital WD1200JD

κάρτα γραφικών:GeForce FX 5600-LE 256Mb

tv tuner: pctv rave pinnacle

κουτί:ένα απλό με τρεις ανεμιστήρες

τροφοδοτικο:herolchi 420watt

Επίσης επειδή πρόσφατα έβαλα Adsl 384Kbps και δεν ξέρω πως να την αξιοποιήσω για δώστε μου μερικές ιδέες. thnx εκ των προτερων

Υπαρχουν αρκετοι οδηγοι που θα σε βοηθησουν στο θεμα του overclocking αν ψαξεις θα βρεις και θα βοηθηθεις αρκετα!

Φιλε Storm_xak καλωσήρθες στο forum.

Η ερώτηση σχετικά με το πως να κανεις overclock είναι τρομερά γενική.

Όπως σου είπαν ψάξε μέσα στο forum και θα βρεις αρκετές πληροφορίες.

Σχετικά με το adsl, έχεις πολλές επιλογές.

Πχ online games, p2p για προγραμματα για να ανταλλάσεις πραγματα με φίλους σου, voice-chat με γνωστους που μένουν μακρια.

Θα ήθελα την βοήθεια σας στο να μου πείτε πως και τι να κάνω overclocking στο σύστημα μου :

cpu-amd64 athlon 3000+ (2010Mhz)

m\b-K8N Νeο-fsr (nForce3)

μνήμες:2x512Mb buffalo

Αποψη μου επειδη εχεις ενα καπως "ζορικο" συστημα για oc, με μητρικη που δεν ειναι και ο ορισμος της oc-friendly και μνημες με αγνωστες δυνατοτητες κλπ κλπ.... καλο θα ηταν αν εχεις κανα φιλαρακι που να σκαμπαζει απο τετοια, να τον κερασεις ενα καφε και κανα σπιτικο νερατζακι (αν κερνας... κοντοσουβλι θα σου ερθει κοτζαμ webmaster), να ερθει σπιτι να σου δειξει 5 πραγματα απο κοντα.

Αλλιως το "oc δια αλληλογραφιας" εχει διαβασμα...

ρε παιδιά δεν καταλάβατε "ψιλοσκαμπαζο" από overclocking αλλα θέλω να μάθω μέχρι που μπορεί να γίνει με ασφάλεια φυσικά overclocking το συγκεκριμένο σύστημα και πια μέρη να προσπαθήσω να overclockarο. π.χ άμα υπάρχει κανένα software upgrade για το σύστημα(καρτα γραφικων απο 5600 να γινετε 6800..ναι λεμε τωρα) , κάτι πολύ σημαντικό που μου διαφεύγει (που δεν νοείται να μην το έχω κάνει)

Aν εισαι με αερα και με τη μαμα ψυκτρα τοτε ενα vcore της ταξης του 1,55 θα ηταν ασφαλες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.